Foto: Aivar Kullamaa
Uudised
2. juuni 2015, 15:30

Kristel Aaslaid: Tahtsin, et minu kohta ei saaks enam öelda lodev! (23)

„Ühel hetkel lihtsalt tahtsin, et minu kohta ei saaks enam öelda lodev," tunnistab näitleja ja laulja Kristel Aaslaid (25) juuni Tervis Plussis. „Ja, et kui vaatan peeglisse, siis oleksin rahul sellega mida näen."


Kristel tahtis oma kehaga sina-peal olla ja tänaseks on tal tunne, et on selle saavutanud! „Ma tõesti tunnen ennast suurepäraselt, ka peegli ees, " selgitab Kristel, miks teda viimased seitse kuud paaril korral nädalas spordisaalist koos personaaltreener Mirko Miilitsaga treenimas leiab.


Sport pole Kristelile tegelikult võõras, sest seda sai Saaremaal elades palju tehtud, peamiselt tantsutrenne. Tallinna kolides muutus Kristeli elu nii palju, et trenni peale ei jõudnud enam mõeldagi. Kasvav kehakaal andis endast üsna ruttu märku ja muutus järjest häirivamaks.


Nüüd, peamiselt tänu kõvale trennile, on Kristel vabanenud 5 kilost, kasvatanud juurde pea 5 kilo lihaseid ning lahti saanud rohkem kui 8 kilost keharasvast. „Mingitel hetkedel, kui ma jooksen, siis tunnen, et mu keha ja vaim ei ole enam nagu üks. Kõik on kuidagi kerge ja olen igatepidi lahti. See on nii võimas, et ma tõesti suudan ja jaksan jälle ennast liigutada," räägib Kristel uuest kergemast elust.


Liiga palju komplimente ta oma kaalukaotuse kohta siiski pole saanud. „Osa ütleb küll, et ma näen teistsugune välja, aga mitte seda, et ma olen alla võtnud." Need riided, mis varem olid väiksed, on nüüd suureks jäänud ja naiselikumaid rõivaid on riidekappi juurde tulnud. Ta oleks selleks ajaks ilmselt rohkem alla võtnud, kui ka toitumine korralik oleks. „Mirko palus mul kirja panna, mida ma söön. Ma ei teinud seda ja ta pidevalt küsis kuni lõpuks väsis ära ja ütles, et okei, teeme sinuga siis praegu ainult trenni." Kristel ütleb, et on alati söönud seda, mida tahab ja millal tahab. Siiski proovib ta vähem suhkrut ja nisujahu süüa, kuid ei piira ennast liiga karmilt. „Kui satun rämpstoitu sööma, siis mõtlen samal ajal, et miks ma seda teen, kas ma vihkan ennast."


„Kui aga toiduga saaks abielluda, oleks ma juba ammu abielus," tõdeb ta.


Loe veel juuni Tervis Plussist
• Jalutades vormi ja õnnelikuks
• Kogemus: - 32 kg ja 10 numbrit kitsam kleit
• Muuda kepikõnd eriti tõhusaks!
• Eksperiment: kui palju nad suutsid? 3 kuuga lihased kasvama, rasvad sulama
• Seedimine kiireks ja korda!
• Närid või nokid? Vabane häirivatest kommetest
• Parimad energiapommid loodusest
• Millist vett juua?
• Grillipidu paleo stiilis
• 17 soovitust, kuidas suve täiuslikuks muuta