Uudised

Tappev nelik: vähk, ­dementsus, südame­haigused ja nakkused laastavad läänemaailma (17)

LISA KOMMENTAAR

Aurelie22. juuni 2015, 13:34
No kuulge, tervena on ju ka kuidagi nadi surra!
kas nii saabki21. juuni 2015, 11:50
kapitalismist lahti ja päästame pärisinimesed hädadest.
hs,20. juuni 2015, 18:30
selle kõik oleme ise teinud,keemia oleme leiutanud,saastuse oleme teinud omale ,vastuvõtlikuse viiruste,haiguste suhtes oleme ise tekitanud,kasutame palju kemilisi kreeme,seepe,jne.kõike,mis on ülesse kiidetud,mõtlemata sellele,mis tagajärg on,loodust austamta oleme kõik lagastanud,põllud üle väetanud jne. Mida siis tahta? Tuleb kadu.
20. juuni 2015, 15:17
mikroskoobid on olemas, viirusi, baktereid jms. haigustekitajaid peaks juba ammu tundma ja avastama, hiv viirut suudetakse isegi ravida, vähemalt enam ei tapa nii ruttu, kui ravitakse, need mainitud tõved on ju sarnased, vähe leebemad ehk aga eriti mitte. teadlased või aferistid rahasi niisama lollusteks laiaks lööma igal pool... ?
!20. juuni 2015, 15:32
Hivi siiski veel ei ravita, ka ennetavat vaktsiini veel ei ole. Suudetakse vaid viiruse tegevust mõneks ajaks peatada, aeglustada, Nii et haige võib elada mitukümmend aastat. Aga ebola või selle uue MERS-i vastu pole veel sedagi. Ja pole teada, millal need üldse leiutatakse. Vahest ei suudetagi, kas see ongi võimaik. Võta näiteks vana tuntud marutõbi. Vaktsiini leiutas Louis Pasteur juba ligi poolteise sajandi eestja see toimib. Samas, kui haigus on inimesel juba välja löönud, siis on haigus ravimatu ja lõpeb 100% surmaga. Tõsi küll. paari aasa eest liikus meedias uudis, just nagu oleks Inglismaal kellelgi arstil õnnestunud mingi 15-aastane haigestunud plika terveks ravida. Pärast selle publitseerimist on paljud arstid tema ravimetoodikat jäljendada püüdnud, kuid see pole enam mitte kellelgi õnnestunud.
dfg20. juuni 2015, 15:06
kiviajal elati umbes 30 aastaseks. 40 oli päris rauk. ega inimene ei saagi lõpmatuseni elada. ja need haigused on olnud koguaeg, lihtsalt enne surid nohusse.
to dfg20. juuni 2015, 15:45
Vahest saaks intervjuu kiviaja elust-olust? Sa just nagu sealt ise tulnud. Kiviajal esines ka rauku, kuigi aruharva. Enamik sai jahil või õnnetusjuhtumites surma, suri haigustesse või jäeti kasutu invaliidi või raugana lihtsalt toidust ilma. Lubage märkida, et paljusid haigusi tol ajal üldse inimestel ei esinenud. Paljud haigused on märksa hiljem, just mitmesugustelt koduloomadelt. Kodulindudelt, veistelt, lammastelt, Ka jahiloomadelt. Koduloomadelt siis kui seoses karjapidamisega nendega rohkem kokku puututi. Näiteks kollatõbi. lastehalvatus ja palju muudki. Vist ka tuberkuloos. Mõned hiljutised näited. Nii lastehalvatus kui HIV on pärit inimahvidelt. Katkukandjad on närilised, igasugu burundukid. SARS sai liikvele Hiinas kassiliha söömisest, Linnugripp on kodulindudelt saadud. Ebolt saavad neegrid nahkhiirelihaga maiustamisest.
Muuseas, enne Kolumbust ei tuntud Ameerikas ei grippi ega leetreid. Seevastu Ameerikas levinud süüfilis kohalikele eriti ei mõjunud, eurooplasi niitis aga nagu loogu.
!20. juuni 2015, 16:11
MERS pidavat pärinema kaamelitelt.
loll20. juuni 2015, 20:23
sõdades ei saanudki surma vä
See kõik mahub20. juuni 2015, 13:39
ühe nimetaja alla, mugandumine. Inimene on iseenda vaenlane. Laiskusest ju tehnikat juurde leiutabki. Ei süüdista kedagi. Olen ju minagi mingil määral muganduja. Aga kõiki käske toitumisest, kõiki diagnoose vähist, ma küll puhta kullana ei võta. Olengi üks lollidest kalameestest, kes palju looduses viibinud. Praegu 63.a. aga kavatsen veel pikalt kalal käia. ".... ja ei tunnistanud võõraid tõdesid"! Laulust "Kauge aeg".
MADIS20. juuni 2015, 10:57
Millegi kätte peab ju lõpuksära surema, surevuse koguprotsent on ju ikkagi 100%. Kui surevus millessegi väheneb, peab tõusma mõne teise osakaal.
!20. juuni 2015, 10:55
Võtke rohkem ei tea kust sisse trügivaid põgenikke juurde. Nakkushaiguste nimekiri saab täiendust. MERS, ebola ja muuuid saaäraseid taude. Ja tõuseb ka vägivaldsete surmade osatähtsus. Edu multikultilastele, pingutage aga edasi!
heihei20. juuni 2015, 10:45
see on öige. seda me team. kahjuks need on haigused ehk paratamatus ja elukulg. märgiks ära isiklikust lollusest tingitud surmad-traumad üleüldistest pöhjustest: alkohol, suits, nooruslik hulljulgus , söjad.
toit20. juuni 2015, 09:35
Vaadake mida läänemaailm endale suhu topib.
tont20. juuni 2015, 09:08
ohhoo, sopaleht kerjab haigete toetuseks raha! või läheb see kokkukerjatu kõik oma põhjatusse tasku?
Jumal karistab kurjuseantse ja ooramaju20. juuni 2015, 08:37
Vaatleja20. juuni 2015, 09:45
Olen isegi tähele pannud, et juhtideks on sattunud empaatiavõimeta ülbisejad.