Terviseuudised

Kontskingad muudavad tasakaalu kehvemaks (5)

LISA KOMMENTAAR

Olen vastuseks.28. juuni 2015, 15:13
Jah,momendil võid tunda end tibikingadega hästi.Ühel heal päeval jalad valutavad,tulevad veenilaiendid ja sammud nagu part.Praegu ei usu.aga kui see aeg on käes ja uskuma hakkad, on juba hilja. Ise ma kõnnin iga päev ainult sport jalatsitega.Nii mugav ja hea käia. Üliharva panen veidi kõrgema kontsaga kingad jalga,siis kui lähen teatrisse või kontserdile
Laste luud ongi28. juuni 2015, 15:25
elastsemad. Las ta saab täisealiseks, küll siis pardi ära tunneb.
Olen27. juuni 2015, 15:54
kogu elu kandnud kontsakingi ja tunnen end neid kandes väga hästi. Jalad ei valuta, ei esine veenilaiendeid, kõnnin nõtkelt ja kerge sammuga. Madalaid kingi kandes tunnen end kui part.
Juba esimeses28. juuni 2015, 10:07
lauses valetad. Nõtke sammu kohta lase teistel arvata, oma võib petta. Viimases lauses ei saa ka kindel olla, kuna sa oled kandnud kontsakingi KOGU ELU.
Vaid tasakaal.27. juuni 2015, 15:16
On ka palju teisi miinuseid. Jalad väsivad, veresooned venivad. Jalg muudab kuju pikkamööda. Ja ei ole seksikas kui kõrgetel kontsadel daame hõljub kreeka e-na, põlvist nõtke sammuga, üritades seksikas välja näha. Palju kenam on madala kontsaga, kuid kerge sammuga astuv daam. Ega ma sellepärast kurjusta. Iga üks näeb omamoodi.