Uudised

Ohtlikud kosmeetikatooted: kahjulikud ained rikuvad tervise (20)

LISA KOMMENTAAR

puhas loodus30. juuni 2015, 23:01
Soovitan kasutada Greennature firma poolt toodetud looduslikku kosmeetikat, ise juba aastaid kasutan ja olen väga rahul.
No 30. juuni 2015, 13:01
elamine on ohtlik tegevus nagunii - alati lõpeb letaalselt. Kuidas see tänapäev küll nii jubedaks on saanud, et küll toit, küll seep, küll mänguasjad, küll kõik on inimesele kahjulikud. No ma tegelikult ütleks, et igasuguse algusest peale vati sees hoidmisega on lihtsalt inimeste organism nõrgestunud, mitte asjad pole nii kahjulikud.
Rumaluke30. juuni 2015, 12:42
Palun, kas keegi, kes teab, oskab mulle ära seletada...kooliajal sai õpitud, et ükski võõrelement nahale määrides ei läbi rakumembraani. Rakk laseb läbi ainult teatud koodiga aineid, mis tähendab, et kõik vitamiinid, toitained jms.tuleb endale sisse süüa, et need rakumembraani läbiks. Kas ohtlike ainetega pole mitte sama? Ometigi me näeme ja tunneme, et kreem imendub nahka...kas see tähendab, et kõik see, mille peale määrime, jääb rakkudevahelisse alasse? Kuidas see üldse mõjutab n: naha olukorda? Kas keegi omab selles osas paremaid teadmisi, kui gümnaasiumitase :) ?
Koolist ehk palju aega möödas?30. juuni 2015, 13:51
Tänapäeva ained ronivad igas asendis rakukestast läbi.
Muidu ei saa aru30. juuni 2015, 10:55
aga hambapastad on jubedad. Kui ohtul pesed siis hommikul suu haiseb ja on paistetanud.
Ma juba pea 4 a. 30. juuni 2015, 13:49
hambapasta unustanud. Mees toodab mul ülhead tavaari. Hommikuti suu värske. Tundub küll, et kasulik.
rs30. juuni 2015, 18:36
no ära ole kade, jaga infot :)
30. juuni 2015, 21:42
noh proovi järele, masseeri tuubikest umbes 3-5 min siis vupsab välja,
Huvitav, huvitav...30. juuni 2015, 09:54
Olen elanud peaaegu 70-aastaseks, eluaeg pesnud pead šampooniga, keret tualettseebiga, kasutanud deodorante ja peldikus ka õhuvärskendajat ning pesnud pesu pesupulbriga. Nüüd mingid "tarkpead" järsku avastavad, et kõik puha mürk! Kindlasti sisaldavad need tooted mingeid kahjulikke aineid, aga ilmselt siis nii väikestes kogustes, et MÕISTLIKU tarbimise korral kellelegi häda ei tee. Tundub, et siin on pigem tegemist uurimusega stiilis "lauda seinte värvuse mõju lehma piimaannile".
Ei ole sa30. juuni 2015, 10:50
kõik need 70 a. keemiat tarbinud. Ütle, milline peldiku õhuvärskendaja sul oli 70 a. tagasi?
miku30. juuni 2015, 09:03
Minul tekib küsimus, kus on siis meie tarbijakaitse ja miks lubatakse neid tooteid üldse müügile? Kui inimene tahab alustada mingi äriga, siis on igasugused nõuded ja takistused, et kohe kuidagi ei saa seda teha. Miks siis selliste kaupade, mis rikuvad inimese tervist, müügilolekut -ja tulekut ei takista ükski tervise- ja tarbijakaitse? Kirjutatakse lehtedes ja TV-s räägitakse sellest pidevalt, aga ikka käib asi vana rada. Kas need ajakirjanikud ei ole siis ise pöördunud vastavate asutuste ja ministrite poole, et keelustada selliste toodete maaletoomine ja müük. Kus on nüüd see suur heategija Euroliit, kes kõike jagab ja käseb ning keelab???????!!!!!!!
HeH30. juuni 2015, 22:54
see on äri. Raha paneb kõik paika. Toonnäite - Eestis taheti mõni aasta tagasi rakendada "valgusfoor" toidule. Et poes oleks märgistatud kõik toiduained: roheline - puhas ja kahjulike ning ebavajalike lisaainete vaba (mahe), kollane - sisaldab teatud määral ebavajalike või kergelt kahjulikke lisaaineid, punane - osta omal vastutusel.
Miks meil seda "foorimärgistust ei ole"!??! Sest TOOTJAD OLID VASTU! Miks nad peaksid vastu olem, kui nende tooted oleksid "roheline" või mõni "kollane". See juba on näitaja omaette
arvamus30. juuni 2015, 08:45
Kosmeetika firmad võiksid kasutada ainete märkimisel ühte süsteemi, nt. ühtne lühendite süsteem (eriti keemia korral). Samas võiks ära olla märgitud keemia koostisosad punasega ära. Poes vaatad siis 99% šampoonidest on kahjulikud. Eriti jube on see kui Tartu Kaubamajas on WC-s automaatne õhuvärskendaja. Jube.
"... võiksid kasutada"?30. juuni 2015, 11:47
See peab ikka totakas ärimees olema, kes oma kaubale surnupealuu ja säärekondid reklaamiks paneb.
HeH30. juuni 2015, 23:11
äri on julm. Ärimeest huvitab vaid kasum ja see, kuidas veel võimalikult odavamalt toota ja suuremat vaheltkasu teenida. Just seetõttu kasutatakse lapstööjõudu, üliodavat tööjõudu, materjale ja tooret, mis teeb tootmise võimalikult odavaks. Miks pannakse näiteks liha sisse kõike seda keemiat? Võrdle PÄRIS liha poe lihaga. Üks pritsib vett välja ja kuivab kokku, teine mitte. Et see vett täis liha (kus kilost lihast tehakse vedeliku abil vähemalt kaks ja nii müüaksegi kilo liha kahe kilo pähe) maitseks ja näeks välja päris liha moodi, ongi vaja lisada värvaineid, maitsetugevadajaid jne. Päris lihast jääb peale küpsemist kilost alles pea aegu kilo, vett täis poe lihast aga hea juhul 500-600 grammi!
30. juuni 2015, 12:56
mis asi on hais vōi siis lōhn , see on teatud aine kergete osade lendlevad osakesed , mis sattuvad sinu haistmisorganitele . ōhuvārskendaja on aine lendosad , mis ōhus lendleva sitta osakesed āra sōōvad ja siis juba meeldivalt lōhnavas komplektis hingamiselundite kaudu kaudu sinu organismi sisenevad . Kui sittalōhnalise ōhu korral saa pūūad seda mitte hingata , siis lōhnastatud sitt - ōhku neelad kohe suure sōōmuga .
30. juuni 2015, 13:09
asjal on ka paheline pool , inimesed ei oska selle kalli lōhnastud ōhuga ringi kāia ja tihti lastakse see lahti unustatud uste ja akende kaudu mugavustsoonist vālja .
HeH30. juuni 2015, 08:07
Inimesed võiks üldse tulla oma mugavustsoonist välja ja rohkem teadvustada endale, mida nad tarbivad. Rumal tarbija on kasuahnele ärimehele kõige parem klient, sest temale saab kõike maha müüa! Justnimelt rumalate tarbijate tõttu ongi meil poes müügil näiteks soolveest punnis liha, mis panni peal vett pritsib ja olematuks käkiks kahaneb jne.
Miks haigestutakse üha rohkem vähki, miks on järjest rohkem lastel kõikvõimalikke talumatusi, allergiaid jne? Just selle pärast, mida neile sisse söödetakse, mida ende emad ise (juba enne lapse sündi ja raseduse ajal) söövad ja endale peale määrivad ja milline on lapse kodune keskkond. Kõik need õhuvärskendajad, kodukeemia jne.
Ja kui inimesed ise ei hakka vaatama, mida nad tarbivad ja muudkui seda saasta ja mürki ostavad, toodetaksegi seda üha rohkem ja rohkem ning kasuahnuses üritatakse leida võimalikult odavamaid vahendeid tootmiseks, et veel rohkem kasu lõigata.
Šampoonidest
http://puhaselu.blogspot.com/2011/03/vahuaine-sls-sampoonides-ja.html
Lõhnaõlidest:
http://puhaselu.blogspot.com/2010/07/tahaksin-lohnata-mehelikult-sestma-olen.html
Õhuvärskendajatest:
http://puhaselu.blogspot.com/2010/07/nagu-keegi-oleks-mannimetsas-stal.html