Uudised

Äsja avatud portaal netiarst.ee sattus Terviseameti uurimise alla (6)

LISA KOMMENTAAR

fdsf1. juuli 2015, 00:11
Neil arstidel, kes seal nõu annavad, on ju tegevuslitsentsid olemas.
Milles probleem?
hmm!30. juuni 2015, 17:39
Kas see "nõu" oli seal siis tasuline? Sellisel juhul on asi muidugi rahamaiguline.
Kliinik.ee-s annavad arstid nõu ja ka soovitavad pea alati ikka arsti poole pöörduda. Netis ei saa ju ilmselgelt lõplikke otsuseid langetada ei diagnoosi ega ravi suhtes. Ja kliinik.ee on tasuta.
Olen ise pidanud arstlikku blogi, kus andsin võimaluse lugejail küsimusi esitada. Ilma rahata ja ikka soovitusega arstile pöörduda.
nii30. juuni 2015, 16:55
võib ju iga IT-mees arstiks hakata ! Raha muudkui kukub Inimene küsib,"arst" guugeldab ja kui vastust ei leia,soovitab pöörduda ARSTI poole,et kaebust täpsustada ja uuringuid teha Praegu on ju sama lugu nõuandetelefoniga Ega sealtki midagi tarka tule Ikka et pöörduge arsti poole,tuleb uurida jane Milleks selliseid mõttetuid projekte rahastada ja üldse lubada?
Vaata talina TV!30. juuni 2015, 14:36
Wassilljew annab kohe tervis käes!
Leopall30. juuni 2015, 12:23
Kas see on tervishoiuteenus, kui arst vastab - pöörduge eriarsti poole??? Kui suur on siis riigilõiv ja mis LUBA taotleda???
jajah30. juuni 2015, 11:31
Tervishoiuteenuse osutamiseks on vajalik tegevusloa olemasolu ning tervishoiuteenust osutaval tervishoiutöötajal on dokumenteerimiskohustus.--- riigil jääb ju raha saamatta, kus selle kahju ots, kui mõni ärimees oleks seal esindatud poleks mingit kisa.