Hea nõu

Miks tuleb vanu ravimeid apteeki hävitamisele viies täita nimeline ankeet? (10)

LISA KOMMENTAAR

et apteeke ei tülitataks mingi jamaga2. juuli 2015, 10:50
Kui toote raha on hea,kui tulete probleemiga siis....
apteegid ei taha sellega tegeleda2. juuli 2015, 10:45
Lihtne viis ,kuidas eraisikud eemale peletada.Olen mitu korda saanud apteekide tõrjuvat suhtumist,kui tahan oma vanu ravimeid ära anda.
sasdf1. juuli 2015, 22:39
Marike Pensale vastuseks,. Kui nüüd päris täpne olla, siis tarbijalt kõlbmatute ravimite vastuvõtmisest räägib Ravimiseaduses § 37 ja see ei ütle mitte ühtegi sõna selle kohta, et eraisik peaks oma nime või kontakti apteeki jätma.
Küll aga on kohustatud jäätmejaamale oma andmed jätma apteek, kes ravimid sinna hävitamisele suunab.
Sama räägib ka Jäätmeseadusest § 64, et andmed peab esitama jäätmekäitlejale (ehk jäätmejaamale) käitlemiseks üleandja. Üleandja on apteek.
safsf1. juuli 2015, 22:42
Et oleks veel selgem. Väljavõte Jäätmeseadusest § 64
(3) Käesoleva paragrahvi lõigetes 1 ja 2 sätestatut (saatekiri, mis sisaldab andmeid käitlemiseks üleantavate ohtlike jäätmete liigi, koostise, koguse ja põhiomaduste ning nende jäätmete tekitaja, käitlemiseks üleandja, vedaja ja vastuvõtja kohta.) ei kohaldata füüsilise isiku suhtes kodumajapidamises tekkivate ja Päästeameti poolt päästetööl kokkukogutud ohtlike jäätmete üleandmisel jäätmekäitlejale.
Lugeja1. juuli 2015, 17:21
Nõustun hahaa ga.Igal lollil oma lõbu,ta võib apteegis vetsus ka käia ja nime kirja panna.
pakuks...1. juuli 2015, 17:13
andmed lähevad ravimifirmale... et kes ja milliseid ravimeid kasutavad ja siis varsti on postkastis "hea" pakkumine sulle ja ainult sulle.... ja apteekrid saavad puhkusereisi..
Juuli1. juuli 2015, 16:46
Kui viia ravimid jäätmejaama siis ei pea midagi tegema, kui ainult oma jäätmed selleks ettenähtud kasti panema. Apteek teeb lihtsalt klientide elu meelega ebamugavaks, et keegi neid vanade ravimitega ei tülitaks.
ime1. juuli 2015, 16:27
kuhu panid meie esivanemad tarbetud ravimid,vastus,selleks olid ja on praegugi prügikastid,või siis sööta sisse nendele juhmarditele,kes selliseid seadusi stambivad.
Alar11. juuli 2015, 16:16
Ärge seda jaburdust tõsiselt võtke! See kuulub sarja "Tapeetimine ehitusloata on keelatud" ja "Igal majal peab olema 8 erinevat prügikasti". Olen ise vanu ravimeid apteeki tagasi viinud ja EI OLE KUNAGI nime küsitud.
Üks grupp debiilikuid on võtnud nõuks otsida seaduse võimalikke valetõlgendusi. Kuna see debiilikute grupp tegutseb järjekindlalt ja riigi vastu, siis on tegu ilmselgelt Keskerakonna vaimuhaigetega.
hahaa1. juuli 2015, 15:55
aga tehke oma seadusi, mina viskan rahus vanad ravimid prügikasti, lihtne, mis?
:D
:D
:D