Terviseuudised

KURB! Kaheksa-aastased lapsed ei ole rahul oma kehaga (8)

LISA KOMMENTAAR

Skay26. juuli 2015, 23:35
a kui ilus on siis ilus keha????
üle poole tuleb ka kahjuks kodust...25. juuli 2015, 11:20
Mulle endale väga lähedane inimene ütleb alatihti enda noorele 9 a tütrele, kui paks too on ja peaks ikka alla võtma, sest paari aasta pärast muidu poisid teda küll vaatama ei hakka, kui sõbranned endale kuti saavad..südame ajab pahaks..kas sellised emad ei mõtle, kuidas nad kasvavas eas noore lapse enesehinnangut laastavad? See sama inimene laastas ka minu enesehinnangut kui olin noor (vanusevahe 12 aastat) sii alatihti nimetas mind kõikide ees pontsakaks ja suureks jne..nutsin alatihti selle teema pärast ja arvasin et olen kole ja paks...tegelt see nii ei olnud loomulikult, olin täiesti normaalne laps/nooruk, lihtsalt hakkasin kiiremini arenema ja kasvasid suuremad rinnad juba teismeeas, kui tal kunagi elus olid ja eks oma 10 a hiljem tunnistas purjus olekus, et oli vaid kade tegelt, aga ta ei kujutanud ette kui raskeks minu teismeeas tegi, peitsin enda keha suurte tressikate alla, arvates et olen paks ja liiga suurte rindadega friik..Inimesed mõelge, kui suure tähendusega teie jaoks tähtsusetud sõnad võivad mõnikord olla. (eriti kui kuuled sama asja oma 10 aastat) !!!! :(Hoidkem lähedas! :)
naine25. juuli 2015, 10:52
ma ei imesta selle üle, igal pool on jutt vaid sellest, et sa pead seksikas ja ilus olema (ikka välimuselt), ime siis et lapsed ei hakka endid võrdlema, ise me, täiskasvanud, tekitame sellise olukorra
maakas25. juuli 2015, 10:24
kuhu jäi sex;i kogemuse uuring??
27. juuli 2015, 09:31
see on see25. juuli 2015, 07:52
tüdrukute asi. eks ikka pildd ja ilusad kehad....aga et nii varakult? õnneks on mul poiss. ei mingit kehaprobleeme
Madis25. juuli 2015, 07:41
Kust tuleb rahulolematus? Kui lastel ei ole mingeid kohustusi (toa koristus, vanemate jõukohane aitamine jne) siis need väikesed rüblikud hakkavadki oma keha tuunima. Mina katsun küll oma tütrekest tegemistesse kaasata kuigi tal on alati ühes käes tahvelarvuti või mingi nutiseade. Kui ma teda ei utsita, siis on ta mu jaoks ju tühi koht? Mul endal ei ole sellega kunagi muret olnud. Kogu aeg on kiire ja juba lapsena oli kohustusi palju.
seda et24. juuli 2015, 19:39
Järgmisena võiks uurida, kas kaheksa-aastased on rahul oma mõistusega, seejärel - kas nad on rahul nende kasvatusmeetoditega, mida ema&isa kasutavad tema kasvatamisel.
Üllatused on ilmselged.