Uudised

HIV avastanud teadlane: ma ei ole kindel, et suudame sellele kunagi vaktsiini luua (8)

LISA KOMMENTAAR

dorothy david8. oktoober 2017, 01:51
Mul on väga põnevil, et ma ei usu sisemiste asjadest täna. Tänan tänulikult ja tänulik selle eest, mida Dr.NATA on teinud minu ja minu pere jaoks. Mul oli HIV / AIDS viie aasta jooksul ilma lahenduseta, haigused võtsid peaaegu kogu oma elu, sest ma ei saanud tööd teha ja kaotasin ravimite eest palju raha, kuid üks saatuslik päev, mil ma võrgus käisin, kohtusin palju selle suure mehe ütlused, nii et ma otsustasin temaga proovida ja täna on mul põhjust, et olla õnnelik, et ta mind täielikult HIV / AIDS-i raviks, on mul nii rõõmus, et see täna toimub. kui vajate tema abi või tahate ka ravida just nii, nagu ma sain oma, lihtsalt saatke talle e-posti aadress: [email protected] VÕI Whatsapp talle +23408118186684 ja saada oma paranemise. Ta ütles ka mulle, et ta on raviks teiste surmavate haiguste, nagu diabeet, herpes, igat tüüpi hepatiit ja vähk
Vilosiuse imerohi .28. juuli 2015, 10:02
oh ja28. juuli 2015, 04:57
ilmselt kogu tõde sellest HIV viirusest ja testidest ning sellepärast ei saagi teda kunagi ravida
https://www.youtube.com/watch?v=GZhx4wzUP_E
27. juuli 2015, 20:28
vähk ja ka muud autoimmuunhaigused, sh. närvihaigused, eks ka südame - veresoonkonna tõved on tegelt ravitavad aidsi raviitega, kuid seda ei kasutata, hankige omale hiv viirus ka, siis saate ravi ja ei pea maha kärvama ega kannatama arstide lolluste pürast, valedest ravimitest saadud kahjustustes. näiteks, 2 õde, pks suri ootamatult vähki ära, teine kannatas, sai ravi, ikka jubedaid kannatusi ja siis läks ka ruttu, mis see ravigi mõtetu lollu nagu ? kuid mõnedel juhtudel muidugi miskipürast kirurgiline ravi aitab vägist lahti saada, või edasi elada. alati ei aita kirurgia.rahvaravigi on küsitav, mõnele aitab, mõnele mitte, järelikult haiguste vorme on nii palju ja paras peenike täppistöö oles leida sobivaid ravimeetodeid. või kui alles surdi tiisikusse, süüfilisse, miks areng tänapäeval enam nii suur pole ?
reuma vastu27. juuli 2015, 19:26
pole ka ravi immuunhaigus
ainuke27. juuli 2015, 17:26
vaktsiin HIV i vastu on moraalne elu
tr27. juuli 2015, 16:05
Usk, see ei ole enam religioon, see on fanatsim mis on väljunud kontrolli alt.
Näed sa nüüd!27. juuli 2015, 16:02
Aga terve maailm täis tarku, kes teavad vähitekke põhjuseid. Küll ei tohi piima juua, küll seda-teist süüa. Küll ei tohi päikest võtta. Kõike need tavainimesed teavad. Kuradi hea, et mina iga lollusega kaasa ei prööka. Võtan päikest. Söön, joon, mida ihkan. Elu ju lill!