Foto: Erakogu
Uudised
25. august 2015, 09:21

BENU kaubamärgiga liitusid 15 uut apteeki (3)

15 apteeki seitsmest maakonnast võtsid kasutusele BENU kaubamärgi, millega BENU nime kandvate apteekide arv tõusis Eestis kokku 142-ni.

BENU kaubamärki hakkavad kasutama nüüdsest neli Harjumaa, kolm Pärnumaa, kaks Tartumaa, Järvamaa ja Ida-Virumaa ning üks Läänemaa ja Lääne-Virumaa apteek.

BENU partnerprogrammi juhi Tanel Kuusmanni sõnul ei muutu BENUga liitunud apteekide omanikering ja kõik apteegid jätkavad iseseisvat tegutsemist.

"Iseseisvate apteekide ja suure keti koostöös tekib sünergia, mis võimaldab kliendile laiemat tootevalikut ning paremaid sooduspakkumisi. Samas lihtsustub ka apteekrite igapäevatöö ja paranevad nende koolitusvõimalused," rääkis Kuusmann.

Tartumaal Puhjas ja Ulilas apteeke omava iseseisva proviisori Liilia Nõmmiku sõnul lihtsustab tuntud kaubamärgiga liitumine väikeste asulate apteekrite elu.

"Ühelt poolt säilitame oma sõltumatuse, kuid teiselt poolt saame pakkuda kliendile suure firma loodud lisaväärtust," rääkis proviisor Nõmmiku. "See aitab meil püsida hinnakonkurentsis ning tagada ka maaelanikele hea valik ravimeid ja tervisekaupu."