Raamat

Raamat vähi seljatamisest poetab lootuskiiri nii haigetele kui nende lähedastele (9)

LISA KOMMENTAAR

doktor5. september 2015, 07:44
Maailmas eksisteerib tuhandeid vähivorme, meie teame neist vaid murdosa, kahtlemata aitab inimene ennast ise väga palju aga ta ei seljata vähki- selle raamatu autor tubli inimene aga tugevad ravimid on tema ajukeemia väga nihkesse viinud ja teda vaimselt terveks enam pidada ei saa.
Math5. september 2015, 04:57
Tõepoolest on juhtunud, et inimestest on vähk taandunud ehk kasvajarakud teadmata põhjusel hävinenud. Seda just religioossete isikute puhul.
Samas kui uurida julma statistikat, siis on seda juhtunud üliharva.
soodavesi4. september 2015, 20:54
kloorivesi
osjatee rohelise teega
aga mitte samal ajal
Kahtleja5. september 2015, 04:58
Kloor ju hävitab organismile kasulikke baktereid ja viib seedimise tasakaalust välja.
4. september 2015, 20:01
minu vanematel on op aidanud, elavad edasi, on juba õle 70+- 80,, mind aitas sensitiiv ja arstid mõlemad, ka juba aastad lähevad, telegramm.ee tutvustas sest lugusi, vähk tahab magusat, kui aga paastudagi, pidi ka aitama.
eee5. september 2015, 14:14
paksusest üksi on vähe vähi saamiseks, mõned arstid räägivad kaltsiumi ladestustest vähikudedes, naturaalse õunaäädika jook viib liigset kaltsiumi välja, geneetilise kaltsiumipuudusega inimesed haigestuvad väga harva vähki. Kasulik oleks siis teha juba peenestatud õunasüdametest õunaäädikas, et seemned sisse jääks, ja seda kasutada joogi tarbeks.
soodavett kellelgi juua ei soovita, neerude koele mõjub hävitavalt, vähe vastu on mõni arst kasutanud soodalahuse süstimist vähikoldesse, Samal eesmärgil juua sobib sidrunimahl.
Venelased teevad aktiivselt vähivastast ravimit ahtalehise põdrakanepi õitest.
Kasekäsnast räägitakse ka igati hästi.
jube.4. september 2015, 19:36
Jah eks ta nii on. Arstid küll räägivad, et on ravitav, aga ka mina ei tea kedagi kes on pääsenud. Kõige hullem on, et see raibe võtab järjest nooremaid. Tuttav rääkis, et onkoosakond haiglas noori inimesi täis. Jube, et ei suudeta ühest haigusest võitu saada. Makstakse küll tuhandeid eurosid kuus rohtudele, aga lõpp on ikka ühesugune
lootuskiir on alati olemas4. september 2015, 18:28
Kui ükski vähihaige lõpuks sureb loomulikku surma, st. vanadusse, siis hakkan seda uskuma, et vähk seljatatakse. Niipalju kui mina tean oma perest, sugulastest, tuttavatest, pole ükski pääsenud. kas läheb 5, 10 või 25 a. pärast, aga ikka ja ainult vähi tõttu. Vahepeal on aastaid näiline paranemine, aga lõpp on üsna kiire, ainult mõned kuud. Mõni on lõpuni veel tegus niivõrd-kuivõrd.
5. september 2015, 22:16
kui inimene elab peale vähki 25 aastat, siis on see vähk loomulikult seljatatud.
Mis asi on surm vanadusse? See surm tähendab seda, et kõrge vanuse tõttu pole võimalik südant töös hoida või ründab vähk.
Ei tasuks olla nii pealetükkivalt pessimistlik, kuna väga paljud inimesed võitlevad ja loodavad... 25 aastat veel oleks hea, kui inimesel elutahet on ja on põhjust elamiseks.