kontrollida tuleks aga ikka neid kahtlaseid - mitte korralike ja suuri kööke- mida siiani armastatakse teha . Eriti aga igasuguseid koduseid toote pakkujaid . kuid need kes kodudes teevad torte jne. tihti on pereliikmed haiged ja samas ka valmivad hõrgutised koos nakkuspisikutega - mitte kõik pisikud ei hävi nii kiiresti.
Vene ajal tõmbas koristajamutt laua kloorilapiga üle nii, et pritsis igale poole ka siis kui polnud veel söömist lõpetanud. Kes neid baktereid nii hirmasti hardavad need saavadki oma pa*anteeria kätte mida nii paaniliselt kardavad.
Nüüd lähevad täitsa lolliks! Kui te poes 100-eurosega maksate, siis ärge raha tagasi küsige! Kes teab, mis mikroobid seal olla võivad. Iga asja peal võivad mikroobid olla. Liha ärge taldrikust sööge! Vett ärge klaasist jooge! Kas seda tahetakse öelda? Minu immuunsüsteem töötab ja mul pole vaja kartuleid steriliseerida.
KOMMENTAARID (12)