Hakake taimetoitlasteks ja just rohelisi taimi ja lehti sööge , siis on PH aluseline ja vähk ei talu aluselist keskonda. Apteegis on testribad myygil , saab PH-d mööta.
Mida konkreetselt mõõta, sest organism ei ole üleni aluseline. Vere pH on 7,36, sülje - 6,9, mao- 3, kõhunäärme -8, nahka - 5,5. Veres õige pH tasakaalu eest hoolt kannavad 6 puhversüsteemid - hemoglobiini (nõrgalt hapeline), oksihemoglobiini, bikarboaadi, valkude, fosfaadi ja orgaaniliste fosfaadi (estri) puhversüsteem. pH tase alla 7,1 on meditsiiniline hädaolukord, seega jutt pidevalt hapelisest keskonnast on on täielik bullshit. Pigen tasuks jälgida uriini pH. See peab olema kergelt hapeline või neutraalne,
MIda siis üldse tohib teha ja süüa juua, et vähki ei tekiks. Viimasel ajal ilmub igapäevaselt mingi artikkel, kus kirjutatakse vähist ja selle põhjustajatest. Maailmas on vist väga vähe asju mis seda haigust ei põhjustaks. Allikavesi vist tõesti ainuke. Sedagi tohib juua ainult kuumutatud klaastassist. Samas on mitmed artiklid ka vasturääkivad. Tundub , et vähist on saanud kõva müügiartikkel nii meditsiinile, alternatiivmeditsiinile, kui ka meediale
sisaldab enamus eestimaisest põllumajandusest ja prantsusmaal keelati selle mürgi kasustamine,kui otsene vähki põhjustav aine.. toiduvalik ongi peamine,millega saad end kaitsta...ka mesilane sureb kolhoosipõldudel ja ei kanna seda mürgitamist välja...isegi poola kartul ja hispaania kurk võivad olla tervislikumad,kuna mürke on seal vähem.
Ikka veel ei väsita ennast upitamast.2. oktoober 2015, 12:58
Kus on maamunal üks teadlane, kes on vähitekke põhjused avastanud? Seega, suu kinni ja vakka! Seniks, kuni pole päriselt teada, millest vähk tekib. Selles artiklis aga teatakse. Võiks ka mõni kord ausalt kirjutada.
KOMMENTAARID (18)