Uudised

Möödunud aastal kasvas hüppeliselt noorte ja keskealiste meeste enesetappude arv (18)

LISA KOMMENTAAR

Jah4. november 2015, 22:45
Meeste elu on niiiiii raske. Muudkui otsi ja otsi seda õiget naist, kes midagi ei nõua, soe toit on laual ja voodielu viimase peal.Kui sellist mehe ülalpidajat naist pole saada siis jääbki puu ja oks!Keegi kiitis NSVL aega !
No kas sai olla jubedamat aega?Kas inimese elu mõte oli ühest sovhooside teise joosta?Otse valja öeldes olid need joodikud.Kes oli juba vaga kõva joodik , see viidi Munalskmesse vii a ravile!Oli alles elu mida taga nutta!
arvamus8. oktoober 2015, 11:20
Isegi siin foorumis ei tohi tõde avaldada (kustutatakse) ja see ongi meie ühiskonna suurim probleem, pidev valetamine ja musta valgeks rääkimine. Kirjutan veel korra, kui inimese palk on nii väike, et ei võimalda elada, ta loobub elust või läheb Eestist ära.
mari8. oktoober 2015, 08:05
Püüdes ennast panna noore mehe olukorda... Noorelt ei ole mõtet enesetappu teha üldiselt. Sest lootust on. Küll aga ei kujuta ette vanu inimesi, sest nende puhul võib olukord tõepoolest vilets olla. Ikkagi tuleks oma keha kuskile psühholoogi juurde vedada ja abi otsida. Isegi kui kõik tundub mõttetu. Lihtsalt protsessi pärast. Aga jah, oma inimesi ei nähta. Väga paljud asjad on valesti. Üldse maakeral.
Agnes8. oktoober 2015, 07:43
Rikkaks saamise pettusega on paljusid petetud, kõik tahavad rikkaks saada, isegi kirik peab rikkust õnnistuseks, ometi on see valeõpetus! Ärge jookske rikkuse järel, ärge tapke end rahapuuduses ja murede keskel, lootke ainult Jumala peale, sest enesetapjad lähevad põrgu ning rikkal on raske pärida Jumala riiki, sest Piibel ütleb, et ennem läheb kaamel läbi nõelasilma, kui rikas läheb Jumala riiki. Siin maa peal on vaid üks elu igaühele antud, elage seda aega koos Jumalaga, raha ei päästa kellegi hinge! Võib olla putruvaene, aga siiski rikas koos Jumalaga! Oli üks hea väljend, et kommunism surus kõik inimesed maha samale tasemele, kuid usk Jeesusesse Kristusesse tõstab kõik inimesed üles samale tasemele, usklik inimene teab, kui väärtuslik ta on, sest ta on Jumala oma, tema patud on talle andeks antud ning teda ootab igavene elu taevas, kus pole enam mingeid muresid.
to Agnes8. oktoober 2015, 11:14
Isegi usklik peab ju kuskil elama ja midagi sööma, aga miinimumpalga lähedaste palkadega see ilmselgelt võimatu.
Sander8. oktoober 2015, 06:03
See viitab sellele, et ühiskond on HAIGE. Kapitalism on julm ühiskonna vorm, kus kõigega pead ise hakkama saama. Veneajal eluasemega probleemid puudusid, tööga samuti. Kui mingil põhjusel tuli töölt lahkuda, istusid bussile ja järgmises sovhoosis-kolhoosis, oli uus töökoht koos eluasemega olemas. Seal tuli tasuta autogi varanatukese järele. Olen sotsialismiaegne produkt, mul on praeguse ajaga võrdlusmoment ja sellepärast ei torma eelnevat aega väga kiruma. Veneaegset muretust homse päeva ees, ei korva ühegi praeguse hüvega. Kas see on normaalne, et pelgalt tervise uuringuteks, tuleb oodata kaks ja enam kuud, ravist ei maksa üldse rääkida. Selle ajaga on kaks varianti, kas oled surnud või terveks saanud. Siis oli nii-tõmbas radikuliidiga öösel selja ära, olid järgmisel hommikul juba neuroloogi vastuvõtul ja ravimine läks lahti. Olnuks selleaegne ravi nii olematu, nagu väidetakse, siis poleks meid enam alles. Nüüd võivad olla ju moodsad seadmed, kuid arstid on ammu varvast vajutanud, nii et tolku maalo.
G8. oktoober 2015, 03:33
Ei osatagi abi otsida ja leitakse et enesetapp on kõige kergeim ja hetkel populaarne moodus kuidas valust lahti saada, tegelikkuses tuleks sellistega tihedalt suhelda ja mõtteid eemale viia ning eluisu tekitada. Kui saad aru et midagi viga ja ei huvita siis nad on väga ettearvamatud.
mis toimub8. oktoober 2015, 01:20
Keelake need f...king piiks- piiks laenud ära! Arvatavasti hakkab paljudel ka peale HIV -diagnoosi katus lendama
just,just7. oktoober 2015, 23:51
paari põvle pärast on siin enamus noori tugeva päevitusega,aga ega varemgi pole elu teine olnud.Aastasadade jooksul on kohalikest aborigeeninaistest palju kordi üle käidud.Ei usu,et puhastverd eestlasi ongi ja ega vist pole vajagi.Uus veri muudab kogukonna ainult tugevamaks.
Tubli-tubli,8. oktoober 2015, 09:55
sa oma naise viisid juba Vao päikesepoiste juurde verepuhastusele?
Norbert7. oktoober 2015, 22:23
Kus on nüüd reformišaakalite kommentaarid, kui hea on tegelikult suitsiid, sest see vähendab töötust ja depressiivsete inimeste arvu ja järelikult allesjäänud inimesed on statistiliselt õnnelikumad ja Eurostati tabelis tõuseme sellega nii ja nii mitu kohta kohe...
no7. oktoober 2015, 22:16
aga kruttige kellasid kogu aeg, sundige vara tõusma, kasvatage keemiliselt tõrjutud ja lisaainerega toitu, käskige töötada maksimaalselt minimaalse palgaga, laske tunda inimestel nälga, masendust, igavust, tõrjutust, madaldage, haukuge ja pilgake, nullige eneseväärikus jne, jne, jne ja siis hakke uurima, mis põhjusteks on.ärge raisake raha selle peale, see on kõigile selge.lisaks kunagi kaitsti oma järelkasvule oma vere ja hinge ja eluga koht päikese all kus elada võib.tänane elu-olu on kelle meele järele?
mehed on ju tugevam sugu8. oktoober 2015, 00:23
aga naised ei kipu ennast tapma. Ilmselt naised teavad, et isetehtud lapsed tulb üles ka kasvatada olenemata majanduslikust olukorrast.
Joss.7. oktoober 2015, 21:25
Riigiisade viljakas ja aus tegutsemine on kandnud vilja.Minnakse sinna kus pole pettureid.Meil on neid sulisid lausa ruudus.Venemaal pole röövleist puudus,Eestimaal neid lausa RUUDUS.
pp7. oktoober 2015, 20:51
Naised lähevad raha ja rikkust otsima ja kes veel siin need kuivad ja õelad.
naised7. oktoober 2015, 23:36
on lati väga kõrgele tõstnud!
:)8. oktoober 2015, 00:25
Miks peaks mingi tropi komplekside pärast oma lati madalle panema?
aeg läbi7. oktoober 2015, 20:28
naised lähevad pagulastele mis teha ...