Uudised

Kiirtoitu ja kooke armastavad mehed jäävad lapseteoga hätta (7)

LISA KOMMENTAAR

Monsanto - mürgitootjad21. oktoober 2015, 11:39
solktoit GMO (burgerid, krõpsud, krõbinad, toiduõlid, kasvanduse kalad jne jne) sisaldavad mürke mis sperma viljatuks teeb. vahekorras olles nakatub selle abil munarakk ja see omakorda hakkab tõrjuma seemnerakke. tulemuseks viljatus. gmod sisaldavad ka vaktsiinid.
katsetes olnud hiirtel vähenesid sigimisorganid. need muutusid väiksemateks, nõrgemaks ja tulemus oli viljatus.allergiad-võtke rohtusid, viljatus-võtke rohtusid, väike palavik-võtke rohtusid, paha tuju-võtke rohtusid.
gkkn21. oktoober 2015, 09:34
UURING: Vasaku käega tagumikku pühkivatel meestel ripub parempoolne muna tavaliselt allpool.
See on21. oktoober 2015, 09:07
nii lambajutt ju. Ei koti ei rämpstoit ega alkohol ja suitsetamine seda sigimisvõimet- kui sul see looduse poolt ikka korras, siis ei ole vahet. On väga palju inimesi, kes jälgivad väga täpselt, mida söövad, ei suitseta ja tarbi alkoholi ja ikka lapsi ei saa.
.21. oktoober 2015, 10:44
Hoopis vastupidi--rämpstoitu õgivad, suitsetavad ja pidevalt õlut kaanivad mehed, kui nad on endale leidnud võrdväärse naise--paksu, inetu, ja samamoodi õlut kaaniva--on kohe eriti sigivad .
Kui ei usu, vaadake TV-st meie "pisaraid tekitvaid" saateid, Kus abistatakse perekondasid, milliseid üldse olemas ei tohiks olla.
andree20. oktoober 2015, 16:37
Kas see vöib olla ka pöhjus,miks Triigi möisnik reformi parteilane Erik Niiles Kross on sigimisvöimetu? Üle 50 mees ja lapsi pole ühegi naisega, pugis liiga palju kiirtoitu ja kreemikooke.
geniaalne lahendus20. oktoober 2015, 12:50
..ülerahvastumis probleemile. Saadame aafrikasse jne näljahädalistele margariini ja hamburgereid.
jep21. oktoober 2015, 11:41
nii see võib toimida küll. gmo toidus muutab viljatuks nii inimesed kui maapinna. mürgkidega. suurtööstused (nestle, mcdonalds jne) toodavad seda saasta.