Arvamuse avaldajate seas on märgata, et sellest mis on TERVISLIK ei olda ikka üldse teadlik. Eks sööge liha edasi ja vaadake, kui hea teie tervis on! :)
lihtsalt toosi lahjendatakse, nii mitte kohe tapvaks.27. oktoober 2015, 22:43
Nii palju kui ma mäletan, siis taimekasvatuses ja aedja puuvilja kasvatuses pidi täpselt kasvu vaasi jälgima, et need keemilised toosid otse viljadesse, juurikatesse,ja nn naatidese ei talletuks, vaid rändaks ühtlaselt mööda taimi, laiali, nn et see ei tähenda kohe mitte et need kuhugile oleks sealt välja lennutatud..
vaatan praegust valitsuse poliitikat ja suunda, siis imestan, et teadlased ei ole veel jõudnud KINDLATELE järeldustele, et eriti sealiha söömine, nii töödeldud kui töötlemata kujul, on tohutuks ohuks inimese tervisele(alates vähkkasvajate tekitamisest, lõpetades hammaste väljalangemisega). Siis oleks ju aastate pärast kergem teatud inimgrupi tungival nõudmisel Eestis sealiha müük üldse keelustada.
No nii kaas kannatajad selles yldises kokku v6ttes on S66MINE KAHJULIK nii ,et j@tke see kuramuse s66mine juba ......... huvitav ,kas vett v6ib juua selles veel ei ole midagi juttu kui kahjulik vesi v6ib olla .Ehk on m6ni tark poiss ja r@@gib mida ma siis syya v6imie ?
kas te peate inimesi lolliks või alles see oli kui meile räägiti,et liigne piimatoodete tarbimine on tervisele kahjulik kui kukkus veneturg tagant ära nii hakkas meedias propakanda,et kui kasulik on piim nüüd kus liha vähe hakkab jälle üks jahumine pihta
Vähkitekitavad ained moodustuvad lihas siis, kui seda säilitamiseks töödeldakse suitsetades, kuivatades või soolates. Mismoodi see liha suitsetamine välja näeb. Keerad paberisse ja annad tuld või. Liha ikka suitsutatakse.
kaua peab seda rumalat jura kuulama, et absoluutselt iga asi vähki võib tekitada??? aina tulevad oma teooriatega välja, kuid mingit tõestust nad selle kohta ei too. jätku see nõme teadmine omale! tehke sporti, siis olete terved. essugi..! muud ei kuulegi, kui sportlaste haigustest ja vigastustest. ma söön ja joon peaaegu kõike, eriti burgereid, friikaid ja krõpse, teen suitsu ja joon alkot, kuid haige olen heal juhul kord 4-5a jooksul. siis ka vaid paari päevane külmetus. parem nautige seda ainsat elu ja sööge, mis maitseb ning tehke, mis teha meeldib! pole vaja seda Tervislikkuse-jura aina lugeda ja oma pead vaevata. sellised negatiivsed tekstid panevadki inimesi negatiivselt mõtlema. ning negatiivne mõtlemine toobki haiguseid ja probleeme. tuleb olla positiivne..!
ei tea kas see kes neid artikleid siia kopeerib ise ka oma peaga mõtleb mis sitta ta toodab siia lehte ? üks lollim kui teine ja tuleb neid artikleid kui saelaudu imavere saeveskist ! võta ühte viska teist ! järjest labasemaks muutub se leht ! ja see ,et kuskil keegi teadlane uuris ei huvita meid üldse ! Kellegi jobu kallutatud uudis kindlasti ,et rahvast mõjutada !
kõige suurem vähirisk on onkoloogid ja farmaatsiatööstus26. oktoober 2015, 22:00
Mijardid tonnid ohtlikke jäärmeid, mida farmaatsuiatehased jääkproduktidena toodavad , tuleb ju kuidagi kahjutuks teha ja ladustada. Kõige odavam viis on filtreerida see kõik läbi inimorganismi. Nii siis "ravivad" onkoloogid rõõmuga igat putukahammustust või rasupunnikest nende kemikaalidega ,saates miljardeid inimesi manalateele ja vastutasuks käivad farmaatsiatehased välja uhkeid reise ravimi " väljakirjutanud arstidele
mis nüüd saadi teada vä....! See hall pask, mis on puhas keemia; alates maitsest, konsistentsilt, lõpedades värvusega, saadud keemilise reaktsiooni tulemusena, kirjutatud ja kirjutamata ainetest pakendil... Ja ajakirjanikud, veel imestate aastal 2015, et see on kantserogeenne, või tulid teadlased ja labori keemikud selle mõtte peale. Huvitav tõsiasi siin riigis, ja mujal ka, et kui inimese autoga alla ajad lähed kohe pikaks ajaks kinni, aga kui tegeleda keemilise massimõrvaga, kus hukkub tuhandeid(vähi statistika 8000 uut juhtu aastas, heal juhul tervenemisvõimalusega 2-3% peale 5 aastat. ), meie väikses kääbusriigis, siis ei lähe see kellelegi korda. Seda enam, suremist kiirendatakse eriti kange keemia-, radiatsiooni- ja lõikusega. Siin pole muidugi ainult liha ja vorst, on veel muudki, sga kogu see pakutav kompott kumuleerub ühte kohta, ja selleks ongi inimese tervis.
Eestlased sõidki valdavalt suitsu- või soolaliha (vähem kuivatatud) ja polnud mingit vähki. Ehk tänapäevane tööstuslik soolamine ja suitsetamine on midagi mud. Rääkimata tõlgitud pealkirjadest, et "töödeldud" liha tekitab vähki. See üldistus pole siinkohal õige - vastandiks on toores (töötlemata liha) ... Mis ainuüksi enda punase värvusega "tekitab" samamoodi vähki - no magage välja! Midagi on "tõlkes" kaotsi läinud.
Kahjuks lihatooteid einam ei suitsutata vaid26. oktoober 2015, 17:23
kastetakse ja pritsitakse keeva suitsutusvedelikuga, mis on mürgist karmilt mürgisem Kes ei usu, hankige seda lihakombinaadist ja võtke iga päev lusikatäid, see on sama kogus, mille saate lihatootega. Piinarikas surm on garanteeritud. Maitset saate teada ju grillvorstikestelt ja muult müüdavalt sodilt. Veega keema lastes see väheneb, grillides muutub, muidu maitstes on ikka rõve mis rõve. Kõige hullem, et seda teevad ja tooteisse topivad halli nn lihapastamöga toiduvärvidega kahjuks minu endised koolikaaslased ja kolleegid. Häbi!
Kogu meie toiduainete tööstus tahab reorganiseerimist. Kui igal eestlasel oli kodustatud oma soomlane, tekkis ka meie lettidele järjest enam igasugust töödeldud toitu, mis erines totaalselt niisugusest, mida olime harjunud sööma nõukaaja (mis oli naturaalne). Hämmastav on aga see, et otseselt inimeste tervist kahjustavat saasta lubati riiklikul tasandil lettidele. See tuleb ära koristada.
unustasin lisada, et ehk siis nüüd, mil iga eestlane saab oma kodustatud moslemi, tuleb tervislik toitumine ja moraalne ühiskond tagasi :) (need juba saasta näost sisse ei aja)
Asbesti kantserogeensus on juba ammu tõendatud ja tõestatud kuid meie tervise edendajad on lõpetanud selle probleemiga tegelemise ja likvideerisid isegi vastavaid uuringuid teinud labori. Viimase kampaaniaga propageeritakse juurvilja söömist, aga nende nitraatide sisaldusest ei sõnakestki. Tuleks ikka tegeleda teaduspõhise terviseedendusega st tuleks propageerida tasakaalustatud toitumist sest organism vajab nii rasvu, valke kui ka süsivesikuid.
Midagi peab ikka sööma ja kui selliseid tobedaid asju tuuakse nälgivatele inimestele siis lihtsakt neil pole valikut valida.Kas kasta inimesel olla näljas või lasta süüa igast saasta sisse. Kokkuvõtvalt võime õelda et me sureme nagunii kõik ära.
Paarkümmend aastat tagasi kirjutatti,et tomat tekitab vähki.Läks mõni kuu kui juba kirjutatti,et tomat võitleb vähi vastu,no kurat mida sa siis usud.Kas oled terve või haige vikatimees viib su endaga kaasa nagu nii.
Inimkond on põhiliselt toitunud taimsest toidust. Liha oli kallis või kättesaamatu ning tarvitati vaid pühadel või kord nädalas. Nii oli see vanadel eestlastel.
Vanasti ainult küttimisest elatigi!!! Kartul toodi sisse usa-st, seega mõtle mis aastal see eesti rahav põhitoiduks kujunes. Missugust taimset toitu sinu arust siis tarvitati? Ikka seda mida metsas ringi jooksis.
Kui 1970-ndatel kadus lettidelt suitsuvorst, saime kohe lugeda uuringutest, mis tõestasid suitsutatud lihatoodete kahjulikkusest. Kas sama " uuring" taas kasutuses?
KOMMENTAARID (44)