Keha

Maailma Terviseorganisatsioon nimetas liha tarbimise üheks viiest enamlevinud vähiriskiks

Onkoloog: "See, et töödeldud liha suurendab vähiriski, pole mingi uudis." (30)

LISA KOMMENTAAR

Lapsesuu28. oktoober 2015, 16:30
Just õige aeg lihasöömine ohtlikuks kuulutada. Sea- ja lehmakasvatus on kohe-kohe likvideeritud (seakatk ja piima tootmine kahjumis). Kui loomad on kõik lihaks tehtud ja ära söödud on ka pooodide lihaküllus läbi. See ongi praeguse hüsteeria põhjuseks. Teadlased tõestavad alati veenvalt ära just selle, mille eest neile makstakse. Mitu korda on kanamune kuulutatud küll kasulikuks küll kahjulikuks? Või võid ja margariini, kohvi ja šokolaadi, suhkrut ja magusaineid? Ikka vastavalt sellele, kas neid müügil on või ei ole.
PalgaPäev28. oktoober 2015, 16:08
Onkoloogina töötav inimene ei saa olla aus ja usaldusväärne. Ta teab vägagi hästi, et enamus sellest, mida ta tohutu joovastusega.rahanumbrid silme ees, ravima hakkab kas polegi vähk või siis kui ongi, siis õiget ravi laboriseinte vahelt välja lastud veel pole. Farmaatsiatehaste jäätmed on sobilik raha teenimisviis. Oi-oi suure raha teenimise viis, mida riigid ja rahvad miljardites kinni maksavad..SEe kõik mis toimub on silmaga nähtav aga kõikkiidavad kooris "keisril on uued rõivad !" Olen näinud kuidas onkoloog haarab eeldatavast patsiendist nagu shaakal oma saaklooma ! Õudne. Hirmu külvamine on nende töö üks osa.
Madis28. oktoober 2015, 14:27
Kontorirotid - teadlased, ärge ajage suust paska välja! Mida te manipuleerite rahvaga. Analoogne lugu linnugripiga.
Jaanus28. oktoober 2015, 13:45
Ja-jahh!
Kunagi väideti, et see kuramuse või on üks jube eluohtlik värk ja soovitati soojalt margariini süüa.
On lausa ime, et meie esiisad üle paarituhande aasta on säärase mürgi söömise kiuste veel ellu jäänud.
Hiljuti tulid teadlased järeldusele, et tegelikult on hoopis margariin üks ebatervislik värk ja või on lausa raviva toimega.
Mis aga liha- ja muud tööstust puudutab siis ma ei imesta et kogu see kraam mida me toidupähe poest ostame on 100 aasta taguste toiduainetega võrreldes üks ohtlik kraam. Eks neid lisandeid ja muud sodi on toodetesse ikka kõvasti topitud.
Lohutuseks tsiteerin klassikuid: Elu on sugulisel teel leviv parandamatu krooniline haigus mis lõpeb alati surmaga"
kk28. oktoober 2015, 09:37
miks lubatakse seeda siis toota ja poeletile on minu küsimus ja miks sellest nüüd nii palju räägitakse ju sellepärast,et seakatk on endaga lihanappuse kaasa toonud,siis peab ju rahvast hirmutama millegiga,et need vähem liha sööks või kuidas muidu seda seletada kõik targad teavad seda juba ammu,aga nn......lolle teavitatakse alles nüüd kas nii või
mitte ainult ei lubata vaid seadustatakse28. oktoober 2015, 10:22
tavaline lepasuits on ikka põhjamaa inimeste toiduvarusi suvekuudel säilitada lasknud. Nüüd siis keelatakse see EU poolt ära ja asendatakse suitsu"maitseliste" kemikaalidega..Kuidas sa ka neid arenguid liha tootmises ja tööstuses ei hinda ja ei vaata , tundub, et põhjamaade rahvaid ja nende traditsioone on asutud hävitama. Ja mingi onkoloog kaagutab kaasa.
Liha suitsutatakse.28. oktoober 2015, 09:32
Liha suitsutatakse mitte ei suitsetata. Eilses ringvaates käis ka mingi töll kes ei tee suitsetamisel ja suitsutamisel vahet.
ONKOLOOGIDE KULD28. oktoober 2015, 09:22
HIRMUTADA INIMESI, ET NEED USUKSIDKI, ET IGA VÄHIMGI VISTRIKUKE ON KASVAJA EHK SIIS VÄHK JA RAVIMITÖÖSTUSTE HALASTAMATUD TAPAMASINAD OMA KEEMIA- JA KIIRITUSRAVIGA TÄISTUURIDEL TÖÖTADA SAAKSID.
Tiit28. oktoober 2015, 11:29
Huvitav, kuidas inimkond pole veel välja surnud? Liha suitsutamist, kuivatamist ja soolamist tunti põhjamaades juba 15 000 aastat tagasi. See oli ainuke võimalus talveks tagavarasid säilitada. Oleks see nii kahjulik, oleksid inimesed juba välja surnud.
mida soovitakse28. oktoober 2015, 06:52
sellega saavutada. piim on paha-joome aknooli, liha on kurjast-sööme maltsa, karusnahk on ennekuulmatu-naftasaadused selga. kas ikka antakse aru, et teatud grupp inimesi läheb nii pöördesse, et hakatakse tagurpidi elama. täielik hullumaja.
bulshit kuubis27. oktoober 2015, 23:56
ehk kui vähe on tarvis, et madalalaubalisi pöördesse ajada. Kuidagi kurb on igasugust jama lugeda.
Maailmas on tuhandeid teooriaid, mis võivad sind manalateele suunata, kuid ei pruugi. Igaühele oma (Jedem das Seine) oli kirjutatud ühe kuulsa värava peale.
Jälgija27. oktoober 2015, 22:36
Kõik tundub meedias loogiline. Ara söö soola- nüüd vist võib aga peab olema mere- või kivisool. Õra söö muna-kolesterool (muna nädalas). Nüüd võid vist iga päev ühe süüa,kusjuures seal on "hea kolesterool". Ara söö rasvaseid piimatooteid. Sõõ margariini lahjat kooritud piima, koort jne. Nüüd süü margariini asemel võid,joo piima. Kõik nn Light kaubad enam hästi ei kõlba. Nüüd ära söö töödeldud liha. Ma pigem arvan,et siin on hamburgerid, võibolla madala lihasisalduse ning konservante täis viinerid,sardellid jne. Muideks Aafrika katk sigadel ja piimatööstuse allakäik on ju loogiline kui liha ei söö ja piimatooteid ei tarbi.Tuleb tõdeda et inimesi on hulluks võimalik ajada lihtsalt. Usun,et kaine mõistus saab võidu. Kogu inimkond on loomset valku saanud lihast ning tule kasutamisega lõppes toore liha söömine. Pole alati vaja kaasa minna propagandaga.. Mis tõsi aga tõsi seeon asjaolu,et vastavalt toidu kaloritele peab olema ka füüsiline koormus.
vanaisa27. oktoober 2015, 22:08
Minu äiapapa suri 91 aastaselt ja ämmake 93 aastaselt. Kogu aeg oli majas liha. . . küll kuivatatult küll suitsetatult....põhajamaa inimene PEAB liha sööma. Siis on ta terve ja töökas. Absurd jutt et ....
hihiii27. oktoober 2015, 22:18
onkoloogid on ringkaitsesse võtnud ja laovad miinuseid
aahh!28. oktoober 2015, 01:17
EI PEA sööma, võib, aga ei pea!!! räägi enda eest kui tahad.
Demokraatlik riik27. oktoober 2015, 21:33
mürgist liha saab müüa poes???????????????????????????????????????????????????
KAS 27. oktoober 2015, 21:33
millegipärast kaldun uskuma et sellist haigust nagu vähk polegi olemas. Kõigis inimestes on mõned deformeerunud kohakesed, mis on sellised nagu nad on ja onkoloogide sekkumiseta elaksid nüüd ja elasid inimesed varasematel sajanditel nende moodustistega koos kõrge elueani. Vähiravimiks nimetatud solk on see, mis inimesi hauda viib,
kurb aga tõsi28. oktoober 2015, 00:07
Paljudel juhtudel minnakse ravi tüsistuste tagajärjel. Juba ainus nõelatorge vähi koldesse laseb miljonid vähirakud vabalt vereringesse laiali........? Sellega tavaliselt onkoloog alustab. Saades teada vähi tüübi, laseb selle välja lõigata, andes tihti ravitulemusena ravilehel teada "tervenenud". Jällegi, opi käigus päästes valla miljonid vähirakud....? Keemia... kiiritus, tapab valimatult terveid ja haigeid rakke, organeid, sillutades tegelikult edaspidi teed vähi arengule (siis juba veelgi agressiivsemale vormile)
Kui oled onkoloogi vastuvõtul, küsi nimekirja tema enda viimase viie aasta patsientidest, küsi ka tema enda kohta, viimaseks küsi: Kui palju elab (elas ) neist patsientidest 5 aasta möödudes? Tavaliselt pelgavad seda näidata... põhjus üsna lihtne... harva tuleb keegi nende meetoditega elusana sellest välja. Võin vastuse ette ära öelda; mitte üle 3%
täpselt! 28. oktoober 2015, 10:16
oma ligi 70 aastase elu jooksul olen sugulaste ja tuttavate seas näinud kümneid neid, kes allusid onkoloogi nõudele hakata keemia ja kiiritusravi tegema. Kõige kauem elas üks neist 8 kuud, enamus läks siit ilmast 4-6 kuuga. Tean ka seitset selliist inimest , kellel oli määratud kümmekond vähiraviseanssi, kuid kes kas siis käisid vaid korra või loobusid üldse. Uskuge, kõik need, kes ei lubanud end keemiat täis laadida elasid enam kui 10-15 aastat ja keegi neist ei läinud vähisurma vaid tavaliste vanainimeste haigustega, süda, insult ..nii nagu vanainimesed 80 -pluss ikka..
kõige suurema protsendi vähki 27. oktoober 2015, 21:06
tekitavad ONKOLOOGID, kes kõiki putukahammustusi, rasupunnikesi ja niisama põletuikulisi kohti meeleldi vähiks tituleerivad , et siis farmaatsiatehaste poolt toodetud mürgiste jääkainetega inimeste populatsiooni ohjes hoida ja samal ajal ka kenasti kõlbmatutest jääkainetest vabaneda..
vastu tasu27. oktoober 2015, 21:37
vastutasuks saavad arstid farmaatsiatehaste poolt kinnimakstud mõnusaid kaugete maade reise.
absoluutselt kõik tüüdeldud, s.o e-aineid täistopitud tooted vili, piim j.n.e KÕIK: Ja euroliit kavatseb tavalise suitsetamise ära keelata et seehgi asendataks suitsuMAITSELISTE e-ainetega.27. oktoober 2015, 21:01
rumal onkoloog, kes ootab, mil uued , hirmunud inimfiltrid end vabatahtlikult letti toovad.
varem oli oluliselt harvem !27. oktoober 2015, 21:12
lepasuits olla jah eriti ohtlik, ehkki kõik põhjamaa rahvad nii oma lihavarusi säilitasid. Vähk on muutunud 21 sajandi haiguseks, 19 saijandil lihtsalt ei olnud ahnet, täitmatut ravimitööstust ! Seega polnud looduslikult töödeldud toiduained inimesel ohtlikud! Kõige ohtlikum arst on vähiarst!
KALLIS ONKOLOOG 27. oktoober 2015, 20:55
MINU VANAISA KASVATAS MAAL 1938 .aastal OMA LAUDAS 8.SIGA ,LIHA JÄTKUKS KÕIGILE --AGA
SUURES PERES ,,KUS OLI JUBA SÜNDINUD 6.LAST ---TEINEKORD OLI KA
KIIRESTI TARTU --LINNAST ARSTIABI MAALE VAJA::?;;;
JA TEAD KUIDAS ARST HOIDIS JUST MAALT SAADUD LIHA KAMAKA ,,VÕI POOLE SEA PÄRAST --SEDA SUURT PEREKONDA ????
MIKS SIIS LIHAL OLI IKKA LIHA MAITSE?
SEST SÖÖDETI IKKA NATURAALSET TOITU KOGU AEG,,
NII OLEKS KA MEIE RÄSITUD JA HAIGESTUNUD INIMESTEGA:::
KES EI SÖÖ ENAM 20+ AASTAT ---OMA PÕLLUMEESTE MAAL --PUHAST HEAD TOITU::::
MIKS ÜKS SUUR EUROOPA LIIT --OM HULLUKS LÄINUD::???
JA SELLINE TÖÖSTUS JA TOOTMINE MÜRGITAB HOOPIS MEID TARBIJAID KÕIKE,,
KALLIS ONKOLOOG 27. oktoober 2015, 20:55
MINU VANAISA KASVATAS MAAL 1938 .aastal OMA LAUDAS 8.SIGA ,LIHA JÄTKUKS KÕIGILE --AGA
SUURES PERES ,,KUS OLI JUBA SÜNDINUD 6.LAST ---TEINEKORD OLI KA
KIIRESTI TARTU --LINNAST ARSTIABI MAALE VAJA::?;;;
JA TEAD KUIDAS ARST HOIDIS JUST MAALT SAADUD LIHA KAMAKA ,,VÕI POOLE SEA PÄRAST --SEDA SUURT PEREKONDA ????
MIKS SIIS LIHAL OLI IKKA LIHA MAITSE?
SEST SÖÖDETI IKKA NATURAALSET TOITU KOGU AEG,,
NII OLEKS KA MEIE RÄSITUD JA HAIGESTUNUD INIMESTEGA:::
KES EI SÖÖ ENAM 20+ AASTAT ---OMA PÕLLUMEESTE MAAL --PUHAST HEAD TOITU::::
MIKS ÜKS SUUR EUROOPA LIIT --OM HULLUKS LÄINUD::???
JA SELLINE TÖÖSTUS JA TOOTMINE MÜRGITAB HOOPIS MEID TARBIJAID KÕIKE,,
nälg & co27. oktoober 2015, 20:49
eks see ole ikka geeni muundatud toidu reklaamiks. inimene on loodud liha tarbima ja ta sureb ka liha kamakas hammaste vahel. kahtlustan, et antud teema on üles tõstnud üdini näljased taimetoitlased kes kannatavad pidevalt näljatunde käes ja on meie kui lihasööjate peale kadedad.
Kui27. oktoober 2015, 20:15
vaatan praegust valitsuse poliitikat ja suunda, siis imestan, et teadlased ei ole veel jõudnud KINDLATELE järeldustele, et eriti sealiha söömine, nii töödeldud kui töötlemata kujul, on tohutuks ohuks inimese tervisele(alates vähkkasvajate tekitamisest, lõpetades hammaste väljalangemisega). Siis oleks ju aastate pärast kergem teatud inimgrupi tungival nõudmisel Eestis sealiha müük üldse keelustada.
Epp-27. oktoober 2015, 19:42
Varsti ei julge M...i ka suhu panna!
27. oktoober 2015, 20:24
vaid seda karda - kuna vähki tekitavad viirused ja bakterid, mis töödeldult hävivad, kuid vaevalt sa keedaks, enne, kui suhu või kuhu tahad... liha kaudu võid ebahügieenilise töötlemisega ka muid haigusi saada, väga laias valikus.
27. oktoober 2015, 21:45
kõike pole vajagi suhu toppida, eriti kui kõrivähki ei soovi! Liha ja mune tuleb lihtsal hommikul süüa siis saad neist maksimaalse kasu.