Vanasti oli igal eesti perel soolalihatünn aidas, suitsusingid rippusid samas palkide küljes. Küll oli hea söök praekartul soolapeki ja praemunaga, suvel suitsuliha leiva ja piimaga---supper söögid. Ainuke E-aine oli jäme sool. Suguvõsas ja külas elasid ikka kõik inimesed 80+aastat, oli muidugi ka vähki, aga mitte hullusti. Ehk keegi ;idamaa; tark suudab seletada milles asi, eesti rahvas peab nüüd ainult juurikaid järama????????????????????
mis on tänapäeval tervislik toit- liha ei ole, leib ei ole, riis ei ole, kartul ei ole, ka juurviljad on keemiat täis, puuviljadest rääkimata, mida siis süüa?
PROOVIGE KA::: 2015 --HEA KARTUL ,,PORGAND JA PÄRIS MAGUS KAALIKAS ,,SIBUL 29. oktoober 2015, 22:07
JÄÄB ÜLE --AINULT OMA KURGI JA TOMATIMAJA ,,SIIS OMA MAAKODUS UUS PÕLD --JUST OMA TOOTMINE KÄIMA PANNA ::MAAD TULEB VAHETADA --JUST SEE SÖÖTI JÄÄNUD MAA --PANNA TOOTMA JA ANNAB KA ROHKEM SAAKI ..AGA PEAB KA AASTAID KÄSITSI ROHIMA JA OMA --KÄTEGA TOOTMA, JA TOOTA SEDA,,MIDA VARSTI SÜÜA JA TALVEKS KELDRI PANNA---MIS ON KÜLL VAEVAGA JA JA OMA SUURE TÖÖGA----- -SIIS LÕPUKS TÕESTI OMALE KA KÕLBAB<,, OLEN JOOSEP TOOTS --PAUNVEREST.
KOMMENTAARID (6)