Treenimine

Täna on rahvusvaheline insuldipäev

VIDEO | Kuidas insulti ennetada ja ära tunda? (6)

LISA KOMMENTAAR

Maalane30. oktoober 2015, 00:52
Vanasti oli igal eesti perel soolalihatünn aidas, suitsusingid rippusid samas palkide küljes. Küll oli hea söök praekartul soolapeki ja praemunaga, suvel suitsuliha leiva ja piimaga---supper söögid. Ainuke E-aine oli jäme sool. Suguvõsas ja külas elasid ikka kõik inimesed 80+aastat, oli muidugi ka vähki, aga mitte hullusti. Ehk keegi ;idamaa; tark suudab seletada milles asi, eesti rahvas peab nüüd ainult juurikaid järama????????????????????
jaan29. oktoober 2015, 15:52
mis on tänapäeval tervislik toit- liha ei ole, leib ei ole, riis ei ole, kartul ei ole, ka juurviljad on keemiat täis, puuviljadest rääkimata, mida siis süüa?
sööd29. oktoober 2015, 16:55
seda mida brüssel lubab ja valitsus käseb.
PROOVIGE KA::: 2015 --HEA KARTUL ,,PORGAND JA PÄRIS MAGUS KAALIKAS ,,SIBUL 29. oktoober 2015, 22:07
JÄÄB ÜLE --AINULT OMA KURGI JA TOMATIMAJA ,,SIIS OMA MAAKODUS UUS PÕLD --JUST OMA TOOTMINE KÄIMA PANNA ::MAAD TULEB VAHETADA --JUST SEE SÖÖTI JÄÄNUD MAA --PANNA TOOTMA JA ANNAB KA ROHKEM SAAKI ..AGA PEAB KA AASTAID KÄSITSI ROHIMA JA OMA --KÄTEGA TOOTMA,
JA TOOTA SEDA,,MIDA VARSTI SÜÜA JA TALVEKS KELDRI PANNA---MIS ON KÜLL VAEVAGA JA JA OMA SUURE TÖÖGA----- -SIIS LÕPUKS TÕESTI OMALE KA KÕLBAB<,, OLEN JOOSEP TOOTS --PAUNVEREST.
...29. oktoober 2015, 15:35
Aga mis siis teha kui süda jääb seisma ja mõne aja möödudes hakkab jälle tööle, siis jääb ju ka aju hapnikuta?
dr.benno29. oktoober 2015, 17:49
Parem kui ei hakkaks enam tööle. Kui siiski siis on loll valmis.