Keha

Kardioloog Margus Viigimaa viis soovitust meestele enda tervise säästmiseks (8)

LISA KOMMENTAAR

AB26. veebruar 2016, 01:45
MINU sügavkülmikus kodus on õunamahl, porgandimahl vahtramahl, kadsemahl. ÕLLESÕBER väike teen ise lahjemat õllet, viina joon ikkagi se e puhastab verd sellest saastast mida tarbime eks ise ostan ka poest mingit paska kuid harva, poemoosid on tabu, kuna teen ise aed-, ja metsmarjadest. viina peab ikka võtma.
3. november 2015, 08:32
ikka see, et peab välismaal tööl käima, eestis on kogu aeg mures, raha ei ole, tööd ei ole, see tekitab stressi ja sellest saab kõik alguse
hmm3. november 2015, 08:14
Kõik muu võib olla õige, aga see kolesterooli koll on ma arvan, et veidi nagu seinale maalitud tondi moodi.
sisserändaja poeg2. november 2015, 21:46
ei oskagi millegi muuga peale hakata ... vina keelamine kõige lihtsam poliitikas kõmu saada.
Kõige tähtsam!2. november 2015, 17:51
Võtke viina mehed, pange mehed kõvasti, viin on meil odav!
viin odav?2. november 2015, 20:47
kui naised sexi ei anna, siis peab ju millegagi pingeid maandama.
Kellamees2. november 2015, 14:03
Mehe tervis ei alga mitte mootudest-testidest-uuuringute tulemustest ....vaid mitte irisevast naisest, korralikust ja teineteisele pakkuvast, kuidas kellelegi, ,,öö-elust", korralikust palgast et elada ja elatuda..... Hakkame asju ajama ja arutama oigest otsast......!?
Hakkame viinapoliitikat ka arutama oigest otsast.... Miks pean ma KUSESOOJA 0-olut, pepsit, vurtsjooke suvel jooma kui kulmad olled on kaupluste-benzukate kulmkappides...... Mitte ei kaota viinamuuki, vaid viime kulmikutesse ka teised joogid...... Kus on valikuvoimalus, KUS !???
mõtiskleb2. november 2015, 14:28
Täiesti nõus selle arvamusega, et tuleb ikka õigest otsast asju lahata, aga mitte tegeleda järjekordse "poliit-populismiga"! Elu peab olema ikka elamisväärne, muidu kipub elu olema nii nagu meie idanaabri folklooris - žit budeš, no ne zahotšeš...