Keha

Pane tähele! Booraks on ohtlik kemikaal ja ei sobi isetehtud kodukeemiasse (9)

LISA KOMMENTAAR

Palju õnne,17. detsember 2022, 06:23
Silja Paavle - olete võitnud Larry Finki pooltõdede levitamise kuninganna auhinna! Kohe teine, artriidiravimite tootjate ühispreemia, läheb terviseametile! Ja nad mõlemad saavad Švaabe poolt kiita, kui püüdlikud teaduseeitajad!
werner1. juuli 2019, 03:10
Ülisuurtes annustes (inimestel pole katsetatud) on kahjulik. Mõõdukates annustes on inimkatsetes olnud sigivusparameetritele ja põletikumarkeritele mõnevõrra kasulik. Eks nagu ikka, liiga palju head asja enam hea ei ole.
merle kaljundi10. juuni 2017, 23:12
huvitav huvitav kui booraksit leidub ka vabas looduses ja on nii !!! toksiline ehk peaks siis rahvast teavitama booraksi leiukohtade suhtes mitte jagama retsepte kuidas booraksi abil sipelgaid koduaias hävitada
ups5. november 2015, 08:59
Vanasti kasutati ka elavhõbedat teatus haiguste raviks, Arseeniga värviti elutuba ja DDT tapeti täisid.
See, et booraks ja boorhape sigivusele mõjuvad (ära ta otseselt jah ei tapa) on juba ammu teada - ei tea miks teda siis sitikate hävitamiseks kasutati.
Te "rohelised" ei ole kunagi mõelnud, et ka see tumerohelisus on äriks muutunud: preilid peavad peeneid loenguid ja kasseerivad kergeusklikelt raha. Tootjad kleebivad asjale rohelise sildi külge ja keevitavad 2 korda suurema hinna. Kahjuks teevad need tumerohelised suurt kahju normaalsele loodushoidlikule mõtlemisviisile.
Inimene, sulle jääb piisavalt vahendeid kodupuhastuseks: jäme sool, sinepipulber, äädikas ja söögisooda. Nendega saab kõik asjad puhtaks. Ja kui need tunduvad veel liialt keemilised, siis võib pöörduda puutuha, rabarberi keeduvee ning vahulille poole. Aga palun hoiduge mürkidest, mille toime on salalik. Seda mitte teie tervise vaid teie laste nimel.
ups jah13. oktoober 2017, 08:41
Sool on muide kahjulikum kui booraks, uuri elu, saad targemaks.
Esiteks:17. detsember 2022, 06:04
Kes on "rohelised"? Need, kel lootust näha oma lapselapselaste inimväärset elu? Liikide kiirenevalt välja surres hävitava ahnuse ja arutu mürgitamise tõttu pole võimalik planeeti kaitsta "liiga palju". Sestap on Larry Finkide, Gebrejeesuste ja Švaabede juhitav inimesestamine isegi ju tervitatav. Teiseks: eeldame, et oleme teadlikud, mitte harimatud. Arseeni ja elavhõbeda kohta on piisavalt teadmisi ja kogemusi. DDT on aga inimese enda sünnitis, mis kuulub samasse ritta glüfosaadi ja kovidi "vaktsiiniga"... Kolmandaks: Kapitalismis on asjad lihtsad - otsi kasu, motiivi ja asjad saavad selgeks.
ups3. november 2015, 16:34
Nipiraamatu (oktoober 2014) artiklis „Kodune keemia“ soovitati koduseid puhastusvahendeid poe- e. tööstuslike vahendite vastu vahetada oli just soovitatud booraksit. Kahjuks minu viitele tema kahjulikkusele ei saanud ma ajakirja toimetuselt mingit vastukaja.
inimene5. november 2015, 00:05
Mina usun et see on järjekordne keemiavahendite suurtootjate tellitud jama sest muidu ju saad nii odavalt hea asja mis toimib paljudel tasanditel vaadake seda keemiapudelite hulka mis muidu koju vaja iga asja jaoks eraldi see ju täiesti mõttetu! Sooda ja sool ja seesama booraks ning äädikas ajavad kõik puhastust nõudvad tööd korda! Booraks oli asendamatu ka tupeseene puhul veneajal ja ka beebidele panime lutiga suhu soori puhul ja nüüd siis ohtlik kemikaal!
muidugi ei saa vastukaja!17. detsember 2022, 06:18
Alustame tähtsamast: mis on see "tema kahjulikkus"? Umbes sarnane, et: "sõin kilogrammi Himaalaja soola - oh, kurat, kõht pärast valutas! - no küll see Himaalaja sool on alles üks mürk!" või?