Toiduuudised

Viis aju turgutavat ainet, mida saab vaid lihast (11)

LISA KOMMENTAAR

Andreas Kõrgend6. november 2015, 00:25
artikel äride poolt tehtud kes kardavad muuta paremaks?.... kohtust , ausust, armastust julmasti...
B12 ? mikroorganism mis algab vees ja mullas ...loomast saab selle tõtu et naad söövad üksteise sitta ja okset nagu kassid ja koerad ....nii et parem meil ise süüja puhast mulda või kõndida metsas ja ujuda ....või kuidagi ammu kui ei olnud tabooks tehtud või ära unustatud saime elatud veelgi rahulikustimini kõigiga ?
tõendus http://www.veganforum.com/forums/showthread.php?6856-Where-exactly-does-Vitamin-B12-come-from
Puhast taimset Kreatiini olen tellinud ja tarbin, saab nõnda ka kindel olla kui palju omandamas, antud et seedimise kliimastik korras....
Teised annab ka saada Kinkidena *
MILEKS SELLIST ASJU ISEGI VÄLJENDATE ILMA ARUTELU!? TEADLIKUTE MEETODITETA >,< KAS PAREM POLE KESKENDUDA ÕHTUL UNISTAMINE ? kallis ohtuleht ? ÕHTU ! nõua parem korda , aga mitte kordama rumalusi , Fuuuuui! sorrri kui valesti tõlgendatud
igatahes edu ~
@AK29908
vk7. november 2015, 09:22
see on ehe näide kui liha ei sööda siis ajataksegi sellist paska suust välja!
MM5. november 2015, 13:13
Vaid lihast? See pealkiri on küll päris umbluu. Kala üldiselt ei loeta lihaks. Piimatoodetes on D vitamiini ja omega rasvhappeid on ka pähklites. Loomne toit peaks olema inimese menüüs, aga pealkirjas väidetu on lollus.
Taimetoitlane.5. november 2015, 05:06
Aga mina ajan läbi odavalt.Ostsin naabrinaise käest kukeseeni 100 grammi,viletsad kül olid aga asja ajab ära.Söön neid juba nädal aega.Nüüd vara hommikul lasin tagaotsa kaudu välja ämbrisse.Hommikul loputan külmas vees läbi ja praen uuesti õli ja sojaga saan veel teise nädala elada.Eks naabrinaine oli ka juba nii vist teinud,sellepärast need seened olid nii nirud.Lihtsalt teisiti ei saa,kogun raha.Olen nii kõhna taimetoitlane,et saaks kuidagi mehele,sellepärast kogun raha.Saaks kas või mõne jota või prükkarigi.Saaks kuidagigi mehele,no enam ei kannata välja.Palun kirjutage minule kenale saledale naisele.Jään huviga vastust ootama,võimaluse korral paluks fotot ka,et ei oleks väga inetu mees.
Tšuktšilt küsitakse: 5. november 2015, 09:40
"Mida sa sööd"? "Šokolaadi". "Miks ta nii palju haiseb"? "Söön seda teist korda". Aga kirjutada võin, kui vaid korralikult sööma õpid.
4. november 2015, 21:15
Keratiini saab looma- ja linnulihast. ....wtf nagu... miks küll artikli autorid kunagi teksti läbi ei loe.
4. november 2015, 23:11
püüa paremini lugeda
düslektik?5. november 2015, 08:32
Kreatiin ei ole keratiin.
Vana Juhan4. november 2015, 19:34
Sellepärast ma olen tähele pandud,et taimetoitlased ajavad imelikku jutt.Nojah,liha nad ei söö,aju ei saa neid aineid mis tarvis sellepärast nad imelikud on.Homme ma lähen kohe naabrinaise poole lihatükiga.
Usun, taimetoitlased ajavad tõesti haiget juttu4. november 2015, 18:32
Kui tainetoitlaste unistus tõeks saab sureb maailmas välja 863 loomaliiki, sest inimesed neid enam ei hoolda.
Kõigesööja4. november 2015, 16:19
Mina olen lihtne inimene ja söön, mis maitseb. Kuradi hea tervis ja veel parem tunne on kui ei pea kellegi "tarkuri" jama näpuga järgima.