Terviseuudised

Kes kaitseks patsienti imelist paranemist lubava tervendaja eest? (70)

LISA KOMMENTAAR

50+9. november 2015, 20:29
eks tervis kui inimese kalleim vara,kuulu ikka inimesele endale ja oma isikliku varaga käiakse ka isikliku otsuse järgi ringi. Probleem on minu arvates selles ,et inimesed ei taha teadvustada,et kõiki ja kõike ei saagi ravida,et elu lõpebki alati surmaga. Igaüks teab ju inimesi,kes aina arstikabinettide mööda käivad, kuulavad mis üks ja teine doktor räägib .Heaks osutub see,kes mõtleb nii nagu patsiendile sobilik ehk oluline roll on psühholoogial. see arst,kellel on aeg ja tahtmist enam rääkida,osutub ka ravitulemustes edukamaks Inimesed reeglina pole rumalad,nad saavad aru küü,et kõike ei saa välj alõigata,kõike ei saa ravida .Aga inimlik on ka surijat vääriliselt kohelda . Äärmiselt rumal on arstil inimesele öelda-"´vaadake oma passi!" Selle asemel peaks selgitama eaga kaasaskäivaid sümptome,inimese maha rahustama ,teda nõustama Ärme unusta,et vana inimene muutub käitumiselt lapsikuks ja vajabki enma ülekordamist,õpetamist ja selgitamist Pealegi on praeguse ühiskonna suureks miinuseks koduse tugigrupi puudumine .Lapsed ja lapselapsed on oma elu peal,sageli teises linnas või riigiski Elu kõigil raske,pole aega vanainimesega rääkida,teda hooldada ja aidata Varem elasid pered enam koos või vähemalt lähestikkugi Nüüd on maakohad ja väikelinnad nooremast rahvast tühjad. Kui vaid tel teel vanaga suheldakse ja ükskord teda haiglavoodis nähakse,siis on imestus suur-kuidas siis nii,ta sai ju senini hakkama?! Üksindus ja lähedaste puudumine tapab enam ,kui füüsiline haigus J aveel-eks igaüks klammerdu elu külge . Kui ikka ots lähedal,on kõik abinõud head,Usk sureb ju viimasena . Ags inimene ja tema sugulased peavad valiku tegema-kas teaduslik meditsiin või alternatiiv Vahe ju selles,et esimene on patsiendile sisuliselt tasuta,kuid teise eest tuleb kopsakas summa välja käia . Eriti rõvedad on alternatiivikud,kes lausa ise su nah avahekle poevad ja haiglatese tungivad inimesei lollitrama ja meedikuid mustama Sellised laimajad peaks kohe minema saatma ja nad ka vastutusele võtma . Kuidas saab mingi küsitav posija öelda,et arstid tapavad inimesi! Kas see siis polegi vihakõne ja lauslaim,mis peaks karistatud saama?
On 9. november 2015, 19:00
kah olemas mõistuse ja hinge ravitsejad.Väga julm vanake Eevald koos orgipidajaga Liisiga sõidavad ringi ja ravivad inimeste hingi.Ja eriti agarad,kui horisondil paistab raha.Käivad kah haiglates.
9. november 2015, 21:22
Inimesed peaksid siiski oskama ka kainelt mõelda, kas ikka tasub anda oma tervis mingi "universumi päästja" kätte. Kui ta oma sõnade järgi oskas omale uue maksa kasvatada, no las siis kasvatab Savisaarele ka uue jala...
milleks üldse oli perearste vaja?9. november 2015, 18:30
miks ma pea käima temalt nõudma saatekirju mida ta ei taha anda. ja ise teeb valesid diagnoose mille tagajärjel venib ravi ja haigusleht.
9. november 2015, 18:38
Milles küsimus? Mine siis kohe posijate juurde kuid hoidu kaugele arstikabinettidest ja haiglatest. Miks peab maksumaksja hiljem teie totrused kinni maksma, kui tel häda käes. Samas mõni patsient peab teie pärast ukse taha jääma.
meedik...9. november 2015, 18:02
Terve mõistus hakkab tagasi tulema. See näitab, et Eesti ühiskonnas on paranemine toimunud. Mida halvem on inimeste majanduslik seisund, seda rohkem nad hakkavad seda imeravimist uskuma. Mäletan veel iseseisvuse alguaastatel neid kollektiivseid meditatsiooni seansse, mis nii mõnegi segaseks ajas. Ärge ometigi hakake vähki mingite MMS:ga või käte pealepanemisega ravima. Selleks on arstid ja ka arenenud meditsiin. Vähihaige elu suudetakse suurepäraselt pikendada ja ka aastaid lisada. Psyhhooteraapia n vajalik, aga kas see just soolapuhuja juures peab toimuma? Selleks on ka ametiinimesed olemas.
no10. november 2015, 13:33
mitte muvigi pole muutunud, ka nõukaaeg raviti mingi hr. Hindi mõksiga, et lausa pikad järjekorrad oli. no ei saa nii lühikese mäluga olla :)
Lugeja9. november 2015, 17:55
Kes kaitseb patsienti!
Patsient ei läheks nn imeravitsejate juurde kui
- perearstid oleksid selle sõna otsese mõttes perearstid mitte ettevõtjad
- kui perearstid teeksid oma tööd nii nagu selle ameti vanne näeb ette.
- kui perearstid ei blokeeriks end administraatorite (loe: õde) taha ja võtaks vahel vastu ka telefoni kui patsient seda palub mitte nii nagu see käib Aira perearstikeskuses.
-kui perearstid teeks õiged otsused esmatasandi uuringute põhjal ja kui ei ole võimelised aitama ei jätaks patsienti üksi ja abita. Kui patsient jääb abita läheb ta eravastuvõtule VÕI imearstide juurde.
-,
-
9. november 2015, 18:29
Ja lähetegi selliste posijate juurde, kes lubavad teile uued hambad ja uued siseelundid kasvatada ning kes soovitavad haiglast minema joosta ning õues appi karjuda "Mind tapetakse!"
Siis on teil küll mõistusega midagi lahti. Eestis on või on olnud vaid mõned, kelle nõuandeid tasub vahest kõrva taha panna. Kuid ka neid on vaid ühe käe sõrmede jagu. Ülejäänud on selle uinamuina pähe õppinud ning teenivad teie pealt raha ja reklaamivad ennast seal Tervendajas. Kusjuures paljud nendest on lausa agressiivsed ning harimatud, parasjagu salkavalad ning oskuslikud manipuleerijad.
9. november 2015, 18:29
Ja lähetegi selliste posijate juurde, kes lubavad teile uued hambad ja uued siseelundid kasvatada ning kes soovitavad haiglast minema joosta ning õues appi karjuda "Mind tapetakse!"
Siis on teil küll mõistusega midagi lahti. Eestis on või on olnud vaid mõned, kelle nõuandeid tasub vahest kõrva taha panna. Kuid ka neid on vaid ühe käe sõrmede jagu. Ülejäänud on selle uinamuina pähe õppinud ning teenivad teie pealt raha ja reklaamivad ennast seal Tervendajas. Kusjuures paljud nendest on lausa agressiivsed ning harimatud, parasjagu salkavalad ning oskuslikud manipuleerijad.
9. november 2015, 17:26
Töötab asutuses Self-Employed?
Millega see tegeleb? Mingi püramiidiskeem?
beti9. november 2015, 16:35
Kahju et neid lubatakse saates (Jututuba) oma mullikesi puhuda ,aga vanad naised usuvad neid ,meestel nagu rohkem mõistust peas ..
oks9. november 2015, 14:16
Õnnistatud olgu inimesed, kes soovivad oma ligemistele head!
Solei9. november 2015, 13:40
Kui arstid viibutaksid ise võluvitsa, kas siis patsiendid hakkaksid neid uskuma, nagu usutakse soolapuhujaid.? Kui mingid õpetlased nii kangesti oskavad ravitseda, siis pole nende patsientidel vaja ju haiglasse minna ja saavad teised nede eest ravi, kes usaldavad meditsiini.Mind aitas tavamedistiin 100%, soolapuhujatest poleks abi olnud.Nii, et aitäh arstidele.
arvan nii9. november 2015, 13:01
Iga inimene ise otsustab oma tervise üle ja samuti oma raha üle. Mitte keegi ei suuda seda tema eest teha , kui tahab usub arste kui tahab usub soolapuhujaid...iseasi on muidugi vaimuhaiged või puidega isikud , kelle eest hoolitsevad teised.Siis nemad määravad.
Teeline10. november 2015, 17:44
Aga siis tulebki teha valik. Kas haigla või soolapuhuja. Kui oled haiglas, kuulad arste, soovid soolapuhujat, korjad oma kodinad kokku ja lähed koju koiku peale.
Reiki Meister/Õpetaja9. november 2015, 12:32
Ükski tervendaja ei tohi lubada tervenemist,sest tervendada saab ennast ainult inimene ise.Tervenemine toimub täpselt nii palju kui tervendatav ise lubab.Tervendaja võib teha seanssi mis puhastab energiakeskuseid ja paneb energiad liikuma(tervendatava enesetunne paraneb,meeleolu tõuseb jne),suunab,annab nõu aga põhiline tervendaja on siiski inimene ise oma mõtete ja mõtlemise muutmisega.
tegelt9. november 2015, 12:04
Oleks siis nii, et tavameditsiin teeb kõik, et inimest aidata. Küllaga on juhtumeid kui perearstid teevad vaid vereproovi ja kui see midagi ei näita siis sinnapaika kõik jäetakse. Inimese organism on aga keeruline. Tuttav käis ka erinevate arstide vahet ja mitte midagi ei leitud, tehti küll igasugu uuringuid, ikka mitte midagi. Enesetunne oli aga kehva, pidev väsimus jne. Poeg elas soomes ja organiseeris siis sinna. Avastatigi siis maks 4 staadiumi vähk. Ei tea kas tegu oli kohalike arstide pealiskaudsusega või milles aga siin diagnoosi ei saanudki, öeldi et ju on närvidest. Arvan et sellistel juhtudel inimesed pöörduvadki nõidade poole
mari9. november 2015, 11:50
Lisaks füüsilisele ärajuhatamisele näeksin, et kindlasti tuleb haigus ja selle kulg haigele üksipulgi lahti seletada. Miks mitte võtta haiglasse mõni vanaduspuhkusel olev spetsialist, kellel on aega voodi kõrval istuda. Ja üldiselt tuleks inimestele rohkem hakata selgitama surma, kui sellist. Üldfilosoofiliselt. Usklikel on selles osas muidugi oluliselt lihtsam aga ka ateistide puhul on lootust võimalik hoida. Lõpuks, ega surma tagan pole keegi tagasi tulnud ja miks siis mitte saada lootust sellest, et asjad lähevad edasi. Uus seiklus algab.
arvan senini10. november 2015, 04:54
et lootus on lollide lohutus....peaks ikka asjatundjaid usaldama, ja kui vaja, siis mitme arsti juures käima - igaühel neist on erinevad kogemused ja kõike ei tea keegi...aga mida rohkem erinevaid haiguseid on arst ravinud, seda laiem on tema silmaring ja suuremad on kogemused.
katkine roosa mull 9. november 2015, 11:34
"MINA saan garanteerida vähihaigetele elu!
MINA olen sensatsioon!
MINA kasvatasin omale ise uue maksa!
MINA seekord raha ei võtnud! (sest MINUL olid kaameramehed kaasas!)
MINA olen juba lapsena unistanud saada maailma, hiljem galaktika ja nüüd terve universumi päästjaks!
MINA ütlesin ühele haiglahaigele, et kui tahetakse talle morfiini süstida, siis pangu haiglast jooksu! Ta panigi jooksu!!
Inimeste teadlikkus on kasvanud!!
MINA tean, et arstid mürgitavad teid!!"
....
Lugege paberlehest, kus "universumi päästja" Ain Rammu hõiked on sees ning mõelge, kas ta mitte ise ravi ei vaja...
jah9. november 2015, 13:41
mina, mina, mina,.....nagu katki läinud grammofon
sina9. november 2015, 18:37
9. november 2015, 18:41
Lolluste peale ei saa keegi kade olla. Kuid eks sellised harimatud "vää-"d ongi posijate põhiline klientuur. Mida vähem oma peaga mõtleb, seda kiiremini nende võrku sulpsab.
Mina arvan9. november 2015, 11:12
Hea arst teeks tervendajaga koostööd. Arstid näevad asju materiaalse maailma tasandilt, kuid olemas on siiski ka peenmateriaalne maailm, kust enamus haigusi alguse saavad. Sellega tegelavad head tervendjad. Aga tervenema peab ikka inimene ise.
njah9. november 2015, 13:42
Äkki seletad lahti mis asi on see "peenmateriaalne maailm", kust enamus haigusi alguse saavad? Mõtled seda, et maailm koosneb molekulidest ja aatomitest? Või pead silmas aatomi tuumas toimuvat, prootoneid ja neutroneid? Või pead silmas midagi veel väiksemat, müüoneid, kvarke jne? Kas tõesti tervendajad tegelevad sellega? Kuidas nendel tervendajatel kooliharidusega on? Kas on ikka piisavalt haridust, et nad võivad end selles "peenmateriaalse maailma" ekspertideks pidada. Kust üldse tuleb väide, et "enamus haigusi saab sealt "peenmateriaalsest maailmast" alguse?
to:njah9. november 2015, 15:08
sellest too eelmine kommentaar räälida prooviski, et kui kaks erivat teadmist, meditsiiniline ja esoteeriline suudavad teha koostööd ilma teineteist solvamata, võib saada päris häid tulemusi.
See, kui Sinul on sügavad teadmised füüsikas, ei välista ju, et Sa kuulaksd huviga haritud inimest, kelled on teadmised metafüüsikast. Rahu ja koostöö :)
9. november 2015, 15:49
Praeguseks on tekkinud lausa terve laviin neid "haritud metafüüsikuid".
Meenub, kuidas sai ka kord huvi pärast ühel sellisel üritusel oldud, kuhu oli kohale tulnud ka üks meie tuntud vanatolast "metafüüsik". Vedasin ennast sinna kohale vaatamata oma peavalule, mis vahest andis ennast tunda ning vaheajal sai sellest vaid möödaminnes mainitud. Kohal olnud tuntud vanatolast "metafüüsik" oskas aga kohe mulle diagnoosi panna: minu peavalu olevat tulnud tema "suurest kosmilisest energiast" ... Ta surus mind vägisi toolile istuma ning hakkas mu pea kohal tsiki-briki tegema. Kurb küll - vaatamata tsiki-brikile mu peavalu ära ei läinud. Ju siis ma ei osanud tema suurt kosmilist energiat vastu võtta...
Hiljem talitasin siiski arsti nõuande järgi ja vahetasin oma sulgpadja uue vastu välja ning kadusid ka peavalud...
njah9. november 2015, 15:58
Ma kuulan alati huviga haritud inimesi. Paraku need inimesed, kes vahutavad ja ajavad mingit oma mulli esoteerikast, metafüüsikast ja jm kõlava nimega asjadest, ei tundu eriti haritud olema. Ühine nimetaja tundub neil kõigil see olema, et haridustee on puudulikuks või väga lünklikuks jäänud ja kui 30-40-ndates tekib tahtmine nagu midagi juurde õppida, siis ammutatakse oma teadmisi kuskilt kahtlastest allikatest, nagu telegram, alkeemia, hingemaailm, Luule Viilma raamatud jne. Väidad, et "kui kaks erivat teadmist, meditsiiniline ja esoteeriline suudavad teha koostööd ilma teineteist solvamata, võib saada päris häid tulemusi" , siis paraku tõestuspõhisel meditsiinil on häid tulemusi ette näidata, aga umbluul, nagu esoteerikal ja metafüüsikal, paraku mitte. Kunagi teismelisena veeti mind ka mingi imeparandaja juurde, kui nägemine halvemaks muutus. Küll soovitas-proovis nõelravi kõrvadesse (silmi parandada kõrvadesse nõelu torkides???), küll soovitas ohtralt porgandeid süüa jne. No üllatus-üllatus, miski ei aidanud. Sama probleem lahendati Laservisoonis kiirel, -4 nägemisest sai perfektne nägemine 5 minutiga.
lalalala to njah9. november 2015, 18:42
Energiamaailm või peenmateriaalne maailm on tõesti olemas. Võin ka ise ära tunnetada, kui kellegil mingi koht on problemaatiline. Aga sellest on vähe, et hakata kedagi ravima. Esimese lahendusena on soovitav ikkagi meditsiinilise haridusega arsti poole pöörduda, eriti kui tegemist on näiteks lahtiste haavade, nihestuste, murdudega ja hambaaukudega. Pole kuulnud, et ravitsejad kedagi lahasesse paneks või hambaid plommiks. Igaüks jäägu siiski oma liistude juurde.
njah10. november 2015, 12:38
to lalalal
"Energiamaailm või peenmateriaalne maailm on tõesti olemas"
No äkki räägid lähemalt mis see sinu "energiamaailm või peenmateriaalne maailm" on siis? Ma loodan, et sa viitad Einsteini valemile E=mc2, mis tähendab seda, et energia ja mateeria on tegelikult üks ja see sama. Hiroshima pommis muutus kokku 0,6 grammi uraani energiaks ja tulemuseks oli see, et terve linn sai maatasa. Maailma suurimas osakestepõrgutis CERN-s tehakse pidevalt katseid, kus osakesi kiirendatakse peaaegu valgusekiiruseni, siis lastakse neil kokku põrgata ja osakesed muutuvad mateeriast energiaks. Seega jah, peenmateriaalne või energiamaailm on tõesti olemas, kõik meie ümber koosneb mateeriast, molekulidest, mis koosnevad aatomitest, mis omakorda koosnevad elektronidest, prootonitest, neutronitest, mis omakorda koosnevad veel väiksematest osakestest jne.
Paraku su jutt, lalalal, ei jäta muljet, et sul oleks mingitki haridust teoreetilise füüsika osas. Nii, et räägi kas sul on siis mingeid teadmisi tuumafüüsika (või nagu sina ütled peenmateeria/energiamaailm) osas ja räägi kuidas sinu teadmised subatomaarsete osakeste osas kanduvad üle meditsiinivaldkonda, et sa oskad diagnoosida inimestel mingeid vaevusi?
lalalala to njah10. november 2015, 13:51
Kahjuks pean Sulle ütlema, et selle tuumafüüsikaga mis hetkel on olemas pole inimese poolt hoomatava energiamaailmaga praegu veel midagi teha võib-olla tulevikus. Su arusaamised energia olemusest ja väljendusvormidest on ka piiratud: kamakas metalli või kogus vesinikku, pauk ja põmm. Kas tumeaine on tahke või vedel, külm või kuum, oskad ette kujutada? Kummalisel kombel on see nn energiamaailm inimese tajule aga lähemal kui kvargid. Kindlasti oli enne kvarkide avastamist ka neid kes kvarkidest teoretiseerijate suunas oimukohale koputasid.
lalalala to njah10. november 2015, 14:03
Aastaid tagasi suhtusin ma sellesse teemasse samamoodi kui Sina, pole midagi uut siin ilmas. Peaasi et jätkaksid küsimast ja ei väsiks uurimast. Edu!
Iga inimene teeb mis tahab9. november 2015, 11:08
Ja loob oma reaalsuse ise, Eestis on olemas ka Meelis Rosenfeld, kellel on kodus olemas vähki raviv ravim (destileeritud vesi pluss midagi veel) ja tema selgituse kohaselt on paranemine 95 % - uskumatu kas pole!?! Ja veel uskumatum on, et ta ise usub seda ja sellist paska suust välja ajab, aga mida ikka teha, kui inimesel on teatavat sorti häired....
Ain Rammu9. november 2015, 10:00
See teks on minust ja ma olen astunud nende roosa mulli katki. See asi jõuab ka nüüd televisiooni, sest rahvas ei tea tegelikku tõde ja ma lisan siia juba oma FB kommentaari. Võite lugeda minu kohta ka ajakirjast Tervendaja oktoobri kuu numbrist. Ma päriselt ka aitan inimesi ja need inimesed, kes on saanud ja saavad terveks meditsiini poolt ravimatuteks haigusteks tunnistatud haigustest, sest peale aastaid inimesed visatakse tänavatele surema ja saagu ise hakkama. Halatud haiged arsti, kuid kindlasti mitte kõik. Ega me ilma arstideta ei saa. Aeg oleks muuta arstide töö tulemuslikkuse aluseks, siis ehk hakatakse rohkem ka inimesi võtma inimestena , mitte kui katsejänestena ja raha teenimise eesmärgil mingite maffioosode taskute täitmiseks. Minul on kõik tõendid olemas ja ma neid süsteemseid kurjategijaid eesotas meie presidendi, ministri ja Andrus Remmelgasega ei karda. Ometi hakkab inimestele kohale jõudma tõsiasi, et valedel on lühikesed jalad. Nüüd ka FB-sse lisatud kommentaar.Tore on kuulda, et lõpuks hakkab jää sulama. ma mitte ei luba vaid haiged tervenevad ka päriselt. Meil on juhtunud kaks intsidenti seal haiglas. Mis tõestab ilmelkalt arstide kuritegusid ja ajupesu haigetega. Inimesed jäetakse ilma igasugusest infost ja käitutakse päris haiglaslikult ja koledasti. Jah tunnistan, et käisin kohal võttegrupiga ja seda patsiendi nõusolekul.Võtte mõte oli jäädvustada haige tervenemine. Meil ei olnud võimalik seda lindile saada, aga helisalvestus on olemas ja seda kasutan juba Viini kohtus, sest need kurjategijad lähevad kohtu alla. Meid kihutati palatist välja ja kui me sinna uuesti ennas sisse pressisime, siis oli toimunud midagi väga jõhkrat ajupesu laadset hirmutamist. Ma ei suutnud tunda ära haiget, sest tema silmis oli ainult kabuhirm. Eile see haige lahkus ja mina võtan oma tegude eest vastutuse, sest ei teinud midagi valesti, küll aga arstid ja meil on piisav tõestusmaterjal, et nad kõik anda kohtusse.Kogu vastutuse võtab nüüd kanda ka meie president, sotsminister, ja armas Remmelgas. Mina juba alla ei anna.
sass9. november 2015, 10:10
misasi on Viini kohus?
9. november 2015, 10:54
Kas seesama Ain Rammu, kelle Facebooki lehel on meelisteemadeks " Teeni 50 eurot tunnis" ning "Eesti Käkkikeerajate Liit"?
Erilised "ravijad" oma "erilise" puhta auraga....ning "eriliste" hobidega....
maamees9. november 2015, 11:01
No kui nii kindel ja tulemuslik meetod on, siis tuleks luua oma "erahaigla" koos kaamerameestega ja puha. Kindla vähiravi meetodi puhul võib ju ka pakkuda ravi eest tasumisel järelmaksu - patsient saab ju terveks ja töövõime tagasi ning suudab hiljem ka ravi eeest tasuda. Praegune intsident on selge võõrale territooriumile tungimine - u nagu majandusmigrandid, kes kulgevad kuhu tahavad ja soovivad sihtkohas enda reeglite järgi elada.
jajah - erahaigla koos kanepiga - Rammu@Hiiet@co9. november 2015, 11:43
9. november 2015, 21:48
kui kanep -siis jah hull hakkamas , vajab ise ravi.
Mügar9. november 2015, 13:47
See Ain Rammu on skisofreenik oma keemiapilvede jms jamaga. Lugege ta FB lehte. Milliseid põnevaid ja sisukaid kirju ta riigijuhtidele saadab. Küsiga ka neid tõendeid mida ta juba ammu lubas oma tagasi kasvavate hammaste jms kohta. Näete kuidas hakkab märatsema ja segast peksma kui keegi tema jutus kahtleb.
9. november 2015, 14:21
Just-just. Teeb lausa imeteguseid - uus maks kasvab ja uued hambad kasvavad ja kui kellelegi tahetakse haiglas morfiini süstida , siis tuleb õue joosta ning karjuda kõigest jõust: "...Appi, tapetakse!"
Sellised on ühe imearsti soovitused...
ostap bender9. november 2015, 15:35
Kulla mees,palun minge ravile või vähemalt võtke väljakirjutatud ravimeid korrapäraselt.Jahmatav on lugeda,et meie keskel luusivad sellised hiromandid ja sullerid.Sellised tuleb ühiskonnast isoleerida kuni paranemiseni ja kui paranemist ei toimu siis paraku peab maksumaksja taas kukrut kergendama ja hullumaja arve kinni maksma :(((
jann9. november 2015, 10:00
on ikka lolle kes usuvad neid tervendajatest posijaid,annetage see raha siis juba kuskile heategevusse,mitte petturitele
patsient9. november 2015, 09:10
Kui ikka 10 arsti läbi käid, kelles suurem osa oma tööd vägagi vastutustundetult teevad, siis lõpuks lähedki abi mujale saama ja muide, tihtilugu ka lõpuks saad. Fakt elust enesest.
patsiendile9. november 2015, 09:45
Sellisel juhul ei pea see patsient ju haiglas vastutustundetute arstide poolt ravi saama , las ollagi mujal ja ravigu ennast . Milleks haiglasse tulla?
9. november 2015, 10:47
Töepoolest, miks peab selline patsient veel ennast haiglasse ronima? Haiglaravi järjekorrad on niigi suured. Aga minnakse ja lausa maksumaksja raha kulutama, et hiljem sõimata arste. Võttegrupiga haiglas imeparandamist filmimas? On ikka suure egoga tsirkusetegijad.
aga10. november 2015, 19:20
kui terve on arst ise, kes teisi ravib.... õdedest rääklimata ???
Ella9. november 2015, 09:05
Kui inimene on väga haige ja meditsiin pole suuteline aitama ,siis otsitaksegi imearstide abi ,sest need tervendajad on päris head psühholoogid ja alguses usk aitabki .
hoplaa9. november 2015, 09:02
Ärge teie arstid end küll tervendajateks pidage ja ravitsejates konkurente nähke sest teie tegevus on midagi muud kui inimese terveks ravimine. Palju üldse selliseid on keda ametlik meditsiiin on tõeliselt terveks ravinud konkreetsest haigusest? Mina pole kuulnud oma 50+ eluaasta jooksul mitte ühestki! Küll on aga kõigile internetis kätte saadav info sellest mitu miljonit inimest sureb iga aasta arstide "ravimise" tagajärjel...
to hoplaa9. november 2015, 09:46
Siis ravi ennast sensitiivi juures ja parane , mitte ära tule haiglasse!
lalalala9. november 2015, 09:59
Keegi pole teinud statistikat, paljud on koolend "ravitsejate" käe läbi ja paljud on neilt abi saanud. Selline statistika puudub. Ja kui oleks, siis poleks see sugugi parem, kui ametliku meditsiini puhul, arvan et negatiivne statistika oleks kordi hullem kui tavameditsiini korral. Mind on tavameditsiin lugematul korral aidanud, ilma selleta oleksin sant. Eksperimendina olen lasknud ennast tervendada erinevate ravitsejate poolt, aga kui nad ei ole suutelised probleemi nägemagi (diagnoosima), mille alusel nad siis "ravitsevad"? Internetist olen leidnud mõne ravitseja nö. turuolukorra kirjeldusi, kus nad ütlevad, et ennast ravitsejana välja pakkujate hulgas on 90% neid kes lubavad kuid üldjuhul midagi ei suuda ja 10% neid, kes on võimelised ka ravitsema.
samas9. november 2015, 08:47
need "tervendajad" ei vastuta millegi eest.
?9. november 2015, 09:08
Ja nn arstid vastutavad?
L@SSIE9. november 2015, 08:31
Kui imearstid palatisse trügivad, tuleb neile seda lubada. Näiteks Jämejala haiglas on nende jaoks igati sobilikke palateid.
süüdlaste asemel otsigu lahendusi9. november 2015, 08:27
Usul ja positiivsel mõtlemisel on suur osa tervenemisel ja seda kinnitavad ka arstid ise. Kui nad seda oma praktikas ei kasuta, siis ma ei imestagi, et selle rolli võtavad üle teised. Nii et poloe tarvis otsida süüdlasi, vaid lahendusi, kuidas oma patsiente ka hingeliselt toetada. Vaat sellise arsti patsiendid posijate poole juba ei pöördu.
pesapalli kurikas9. november 2015, 08:18
cpo9. november 2015, 08:10
Lastetoetusel lisakoeffitsiendid vanemate ja vanavanemate parema tervise ja IQ järgi
9. november 2015, 07:55
Kas ei peaks selliseid "tervendajaid" ja "teenäitajaid" tooma avalikkse ette koos nende täisnimega? Et inimesed saaksid oma lähedasi nende eest hoiatada.. Seal delfinaariumi müstikanurgas on igasuguseid Ain@tervendaja'id jalaga segada, kes otsivad omale kundesid. Mõned "teenäitajad" on kohe nii agarad, et mingite harjutuste kaudu on saanud omale posimisvõime, käärivad aga käised üles ning asuvad ilma luba küsimata teistele "teed näitama", mainides veel nahhaalselt juurde, et "see aitab sind!" keerates sellega inimese energiavälja täielikult tuksi.
On selge, et me ei tea veel paljusid asju, mis toimub nähtamatus maailas, kuid see ei anna sellistele agressiivsetele nõidadele-posijatele mingit eelisõigust tungida teise inimese ellu. Selliseid peab avalikkuse ette tooma ja tegema seda järjepidevalt.
räpane Eesti tervishoid9. november 2015, 07:54
mõrvab sihikindlalt patsiente. Ei ole vaja joosta hõlptulu hankivate posijate juurde ehk moodsas keeles tervendajate juurde.
Jah9. november 2015, 07:41
mitte keegi,ikka inimene ise peab teadma keda või mida ta usub.Uskujaid on olnud igal ajal ja sellega kes seda kasutavad ja selle pealt teenivad on olnud ka igal ajal,ega seda lõpeta miski.Neid patsiente pole mõtetki kaitsta,sest nad lihtsalt ei kuula kaitset.On inimesi ,kes söövad mõtlematult igasugu teblette ,toidulisandeid ,maarohtusid,kas on vaja või ei aga süüakse,mis tulemus sellele ei mõtle keegiIgat tabletil mis sisse sööd on tagajärjed ,veel siis kui neid kasutada mõttetult.
Darwin9. november 2015, 07:40
Kui loll tahab maha kärvata, ega sellest maailm palju kaota!
lauri9. november 2015, 07:35
Kui sõimatakse tavameditsiini, et see on suur äri ja ravimifirmade mõju all, siis täpselt samasugune äri on ka alternatiivmeditsiin. Võtame või need kanepiõli fännid. Üks kuur maksab mingi 5000eurot. Samas pole mina vähemalt kuulnud ühtegi tõendatud juhtumit kus see vähist terveks on kedagi ravinud. Samas saan ka inimestest aru, kui ikka raske haigus on kallal ja tavameditsiin laseb sulle soontesse keemiat, mis olemise veelgi halvemaks teevad, siis proovitakse igast õlekõrrest haarata. Olukord muutuks kindlasti, kui inimene saab kiiresti eriarstile, mitte ei pea pool aastat järjekorras ootama ja ravi oleks individuaalne, arvestades geneetikat jms. ning kasutaks kõiki tänapäeva võimalusi ja uusi ravimeid. mitte ei ole nii, et lüüakse haiglasse pannakse keemia tilkuma ja kes peab vastu see peab, kes ei pea siis nenditakse et looduslik valik ja kõik. kuid uute meetodite ja võimaluste kasutamine on väga kallis ja jääb eesti inimestele aastakümneteks kättesaamatuks. Nii saavadki igasugu nõiad ja posijad tööd juurde
OsvaldVärdi9. november 2015, 09:08
Selle loodusliku valiku kohta arvan ma nii, et kui inimene ise enda organismi esimesi häiresignaale eirab ja õigel ajal arstiabi ei otsi, siis paraku tihti ei olegi enam muud võimalust kui keemia ja kiiritus, mis on juba niivõrd radikaalne sekkumine inimesse, et paljud ei pea vastu. Minul näiteks on TAVAMEDITSIIN välja rookinud juba kaks vähki ja seda ilma mingi juurdemaksuta arstidele ja ilma keemilise või radioaktiivse järelravita. Arvatavasti aitas ka usk - uskusin ja usaldasin oma raviarste ja teadsin, et nad oma tööd tunnevad ja teevad oma parima. Jah, pidin eriarstile pääsemist tõesti kolm kuud ootama ja see on praegu meditsiini ainus häda, kui muidugi välja arvata üksikud jobudest perearstid, kes ei leia teil erilist häda ja eriarstile suunamise asemel saadavad teid koju aspiriini sööma. Võib-olla on mul lihtsalt vedanud, aga posijaid ja igasugu õlide ja kloordioksiidide soovitajaid võite uskuda nii et naba paigast, aga terveks te ei saa ja rahast jääte ka ilma.
maris9. november 2015, 10:17
Oot, et said vähist terveks ja siis said uuesti vähi? Said terveks tõesti siis. No mis seal ikka. Küllap see tavameditsiin ravib sind veel kolmanda ja neljanda korragi, sest ilmselgelt said terveks ju.
ei tea9. november 2015, 10:33
Kahjuks on aga nii, et kui esimesed signaalid ilmnevad. Väsimus, jõuetus jne. Siis võib kindel olla et 90%perearstidest ei saada sind uuringutele. Ütlevad, et puhake, või panevad diagnoosiks moehaiguse depressioon koos ärevushäire ja paanikahooga, mis võib muidugi ka tõsi olla, aga kahjuks raskete haiguste esimesed sümptomid on samasugused
Rob9. november 2015, 07:34
Lollidelt tulebki raha ära võtta.
Nimi9. november 2015, 22:14
Küsimus pole lolluses vaid haigete meeleheidet kasutatakse ära.
Ehh9. november 2015, 07:15