Hea nõu

Tekst ilmus esmakordselt 2010. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Mida teha, kui avastad endal loomaallergia? (5)

LISA KOMMENTAAR

aga18. november 2015, 06:46
tal on ju õigus.allergia vastu aitavad söetablettidide söömine .see puhastab organismi.viib pliiühendid organismist välja,seda on tohutult õhud.
Mia17. november 2015, 21:22
Rumal ja iganenud jutt, et tuleb loomast loobuda! Praegusel ajal on olemas (inimesele kahjutuid) spraysid nii õhku kui tekstiilidele (diivanid, vaibad jne) piserdamiseks, need on apteekides täitsa saadavl! Lisaks veel korralikult koristada, õhutada ja looma silitada kord päevas niiske vannikindaga- ja pole midagi hullu! On olemas ka spetsiaalsed tolmuimejakotid ja muud vahendid. Loomast loobuda soovitamine on nii ebaausalt kergekäeline ja vastutustundetu!
Endel17. november 2015, 16:14
ALLERGIA TULEB KÕIGEST RÄMPSUST,MIDA POEST OSTATE JA SISSE SÖÖTE.KOSMOSETOIDUST HULLEM!!!NO ei saa isegi töötlemata toiduainetest puhast toitu,Liha täisw hormoone ja ravimijääke ja nagunii tõvestav.Jogurtid täis tärklist jm.soga-kui ometi on tõestatud,et piimatoot.ja tärklist sisaldavat toitu koos süüa ei tohi.jne.Rääkuimata kommidest,limonaadidest mis E aineid täis ja hüperaktiivsust(seos allergiaga olemas)vähki nõdrameelsust jne.tekitavad.
MIDA ROHKEM HÄIRIVAID AINEID TE KODUKEEMIAST,AUTOLÖHNADEST,TOIDUST JA EHITUSMATERJALIDEST,RÕIVASTEST,JA ERITI GEENMUUNDATUD TOIDUST(lahtist kommi ostes te ei tea ju kus see soja mis sokolaadi sees geenmuund.või mitte)SAATE,SEDA ALLERGILISEMAKS LÄHETE,SEE LAIENEB.JA SELLE ALLERGIA ALGATAJAKS EI OLE MITTE KODULOOMAD-KELLEGA INIMESED AEGADE ALGUSEST KOOS ELANUD JA IMMUUNSÜST.HARJUNUD,VAID TEIE OMA LOLLIDE POOLT LOODUD JA SÖÖDUD KEEMIA.
NÕIAD TEAVAD,ET ALLERGIA PÕHJUS ON KA(USUN TÄIESTI!)ARMASTUSE PUUDUS,st.HINGELISE TURVALISUSE PUUDUMINE-JA SEDA HINGELIST TURVALUISUST JAGAVAD MEILE JUST LOOMAD OMA TABAMATUL JA TAGASIHOIDLIKUL MOEL.NEMAD OSKAVAD JA TAHAVAD VEEL ARMASTADA.KUNI TE SEDA NEILE PÄRIS VÕIMATUKS EI MUUDA.
VÕTTES LAPSELT ÄRA LEMMIKLOOMA,TEETE TEMAST VEEL SUUREMA ALLERGIKU.
PUHASTAGE LAPSE ORGANISMI,ANDKE TALLE PUHAST BIODÜNAAMILISELT KASVAT.TOITU(Sõnnikul kasvatatu pole biodünaam.vaid nitraatideallikas)PANGE ELAMA NORMAALSESSE MAJJA,PESKE PÕRANDAT SOOLVEEGA JA ÄÄDIKAVEEGA jne.MÕELGE PEAGA..JA LASKE LOOMADEL JA LASTEL ARMASTUST JAGADA ÜKSTEISELE.MITTE ÄRGE MÄNGIGE NARRI-LOOM TEISE TUPPA?!KINNASTEGA SILITADA ,LOOM ÜLDSE MINEMA JNE.
ELUKORRALDUST TULEB KOHESELT MUUTA JA MITTE KÕRVALDADA LOOM,VAID RÄMPS OMA ELUST JA HINGEST.KUI SUUDATE LOOMA JA LOODUST ARMASTADA HAKKAB ASI PAIKA MINEMA.TARBIGE PUHAST TOITU,HEAD MUUSIKAT JNE.
...17. november 2015, 20:53
Ära lõuga närvihaige!
Hakka17. november 2015, 15:35