Uudised

Huuletubakas kahjustab tervist teiste tubakatoodetega võrreldes kordades rohkem (5)

LISA KOMMENTAAR

trrrr21. november 2015, 04:04
MIX PILDIL ROTIKAD ON? JESUS KUI RÕVE!
asd20. november 2015, 16:22
"Ameerikas läbi viidud uuringus leiti, et vaid suitsuvabu tubakatooteid kasutanud täiskasvanute organism oli kõrgema nikotiinikontsentratsiooniga. See tähendab suuremat ohtu tervisele, kirjutab Time."
Korralik jama.
Nikotiin iseenesest ei ole kahjulik aine või mürk, mis mingil põhjusel väga levinud arusaam on. Nikotiin on samasugune sõltuvusttekitav aine nagu kofeiin, kuid selliseid hirmuäratavaid uudiseid, kus kohvi nö. aeglast surma vms. näha ju ei ole. Tubakatarvitajate tervist kahjustavad hoopis muud asjaolud, mokatubakaga näiteks igemete kahjustumine. Sigarettidega on asi hoopis teine, selle suitsus leidub vähki tekitavaid ained paar tuhat, kuid nikotiin, mille järgi inimesed ihaldavad, ei ole üks neist.
Olen nõus sellega, et alaealiste nikotiinitarbimine on läinud üle käte, halb on vaadata, kuidas põhikooliõpilased suurematelt tupsu või tobi nuruvad ning kindlasti tuleks selle vastu midagi teha. Kuid lõppude lõpuks jääb see nende enda otsuseks, mida nad teevad. Kindlasti mingi vitsa andmine selle vastu tänapäeval enam ei aita, noored teevad mida nad heaks arvavad.
anon20. november 2015, 16:48
Nikotiin on suures koguses mürgine.
Pääasi20. november 2015, 16:03
Kõige tähtsam ikka on hädavajalik mürk kätte saada, tulgu siis vähk suhu või kopsu - küll teised mind ravivad.
Uus meetod, ei lõhu igemeid!20. november 2015, 15:18
Tuleb pallike ära süüa!