Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
24. november 2015, 13:44

Kolm nippi, kuidas tervisele kasulikku seksi paremaks muuta (8)

See, et seks on parandab tervist, suurendab õnnetunnet ning aitab säilitada nooruslikku väljanägemist, ei üllata enam kedagi. Küll aga võivad veidi üllatuslikud tunduda viisid, kuidas seksi veel paremaks muuta.

• Seksi sokkides. Uuringud kinnitavad, et soojad jalad rahustavad naise ajus neid piirkondi, mis tegelevad hirmu ja ärevusega. Kui naine on rahulik, on orgasmi saamine tunduvalt lihtsam. Seega – sokid jalga!

• Hinga sügavalt ja rahulikult. Ilma stressita elu pole olemas. Kui sa seda aga maandama ei õpi, mõjub see voodielu kahjustavalt, sest stressis inimene ei suuda ei korralikult erutuda ega hetke nautida. Lihtsaim viis stressil kratist kinni saada on hingata sügavalt sisse ja seejärel aeglaselt välja – sügavad hingetõmbed aitavad kehal lõõgastuda. Lõõgastunud keha naudib seksi rohkem ja saab paremaid orgasme.

• Joo vett! Teadlased on teinud kindlaks, et vedelikupuudus mõjutab ka vagiinat, muutes selle kuivaks. See aga mõjutab otseselt seksuaalelu. Sestap püüa igapäevaselt ikka paar klaasi vett juua.