Keha

Haruldased juhtumid, kuidas Eestis on HIV-i nakatutud (18)

LISA KOMMENTAAR

Slava Vassiljev1. detsember 2015, 13:50
Täiesti jama jutt! Ja nii räägib infektsioonist?
2. detsember 2015, 07:31
NAISED JA MEHED ::::HAIGUSED POLE ENAM EESTIS ---MINGI JAMA JUTT::
KÕIK HAIGUSED JA HAIGETENA EESTIMAAL TÖÖL KÄIMINE..ON ISEGI KURITEGU-----
JA SAMA OHTLIK ---KUI NAKATATE OMA ÕED ,,VÕI VENNAD.
Slava Vassiljev1. detsember 2015, 13:47
Täiesti jama jutt! Ja sellest juttu räägib infektsioonist?
Helluminati1. detsember 2015, 13:19
Umbes 50 aastat tagasi polnud meil HIV, diabeet ja ülekaalulisus igapäevane uudis. Iga aastaga me anname aina rohkem ja rohkem oma kultuurist ja maast võõraste ideaalide ohvriks. See oligi varajane invasioon, sest palju valutum ja odavam on hävitada rahvas seest-poolt, tappa nende ideoloogia ja kultuur. Me oleme andunud kapitalismi -ja kiirtoiduputkadele; armastus on asendunud abielulepingutega; koolilapsed ei austa oma õpetajaid. Kõik on pahupidi pööratud. Aina enam ja enam inimesi paneb hea meelega oma vanemad vanadekodusse, isegi kui selleks pole otseselt vajadust. 12 aastased tüdrukud näevad välja nagu prostituudid. Eesti on nagu puu, mille juured on ära lõigatud. Pole ju imestada, et ka kroon närbub siis.... Narkootikumid, rämpstoit, pornograafia-see on tulnud meile mujalt. Eesti rahvas pole kunagi varem seda vajanud ja võib ka nüüd selle kõik pikalt saata ning tagastada oma eluväärtused!
vist oli nii?1. detsember 2015, 13:46
See on see 666 ,mis maa peale on tulnud enne maailma lõppu...nagu ütleb Piibel.
miku1. detsember 2015, 18:45
See jutt on kõige õigem jutt, mida ma olen lugenud viimasel ajal. See kõik on õige, aga midagi teha ei ole, minnakse ikka edasi ja edasi, ikka" ameerika ja euroliidu juhiste valguses". Lausa õudus tuleb peale, kui seda probleemi tõsiselt lahata. Kuhu me jõudnud oleme, aga poliitikud karjuvad ja ja lausa rõõmus laulavad, et meil Eestis on kõik kõige paremas korras. Meditsiin ja tervishoid on kõrgel tasemel, seadusandlus ja sotsiaalne olukord on õiglane ja väga hea. Varsti ilmselt ei olegi kedagi, kellel ei oleks HIV või on ta viirusekandja. Narkomaane kõgu ilm täis, süstlad vedelevad igal pool, JA ARSTIABI ON NEILE TÕESTI KÕRGEL TASEMEL!!!!!!!
Liis3. detsember 2015, 01:17
Mu vanemad just rääkid, et nõuka ajal ei räägitud asjadest. Kõik juhtus, aga sellest ei tohtinud rääkida. Tõid mitu inimohvritega suurõnnetuste näidet Eestis, mida lehes ei mainitudki. Ütlesid, et "nii hea" oli elada, vati sees maailmas, kus midagi halba nagu ei juhtunudki. Tollases lääne meedias räägiti halbadest asjadest ka ja siis olevad nõukas näiteks toodud, et vaadake - mis halvad asjad kõik läänes juhtuvad, seal on nii paha elada. Ja ütlesid, et juhtus küll, lihtsalt ei räägitud. Tänapäeval kajastab meedia kõik üksikjuhud ka ära.
iks1. detsember 2015, 12:47
Miks ei ole siin seda vimalust, kuidas need närakad oma süstlad laiali jätavad, ja siis lapse torke saavad kuskil pargis mängides? Lihtsalt kohutav
1. detsember 2015, 12:38
Nakatuda võib suudeldes, kui suus on haavandid või veri voolab.?
kuup1. detsember 2015, 14:13
Ma ainult siis suudlengi kui verd voolab. Muidu on igav.
1. detsember 2015, 12:35
Nakatuda võib suudeldes, kui suus on haavandid või veri voolab.?????
yks1. detsember 2015, 11:47
Igasugu narkomaanid teevad lapsi, sest siis saavad vanemahüvitist ja nende lapsed on tihtipeale ka hiv positiivsed... Eesti riik peaks tegelema sellega, et sellised lapsevanemad ei saaks lapsi või siis ei saaks nad vanemahüvitist. Kujutage nüüd ette narkomaanidest vanematega laste elu... ja keegi ei tee midagi.
Veel üks uskumatu ja vahva lugu.1. detsember 2015, 11:02
Kord olla HIV-positiivne kellel olid hemorroidid ujula saunas leili viskamise ajal kogemata kõhutuule valla päästnud ja lendlevad vere molekulid sattunud ilmsüüta inimestele suhu ja silma.
See tore nakatumis lugu1. detsember 2015, 13:07
kuulub rubriiki "Krista lood".
xs1. detsember 2015, 10:36
Ja siis räägitakse sinisilmselt, et HIV-positiivsed hammustavad ja küünistavad väikelapsed peaksid käima lasteaias koos nakkusvabade lastega?
olgu koos1. detsember 2015, 11:17
nakatuvad loomulikult,kuid sarnasus liidab ...
pensionär1. detsember 2015, 15:53
Ja vabalt võib nii laps hiv - i nakatuda , ma tean ühte juhust kuidas kakluse käigus on hiv -i nakatunud laps
statistika - salajane1. detsember 2015, 10:31
meil on natuke üle kolmandiku elanikonnast HIV viirusega nakatanud.