Keha

Artikkel ilmus esmakordselt 2013. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Miks tekib turse? (4)

LISA KOMMENTAAR

Inimesed ei tea12. detsember 2015, 22:14
ka paljusid lihtsamaid asju, näiteks aevastamise, köhimise, muhu tekke, haigutamise jne. kohta. Ei teata energeetika olemasolu (värvuse) ja liikuvuse kohta organismis. Ei teata palju muudki -ainult reklaamiagentuurid kasutavad mitteteadmist ära selleks, et teha neile soodsaid ravimireklaame!
tehnik12. detsember 2015, 21:53
Jalgade püsiv turse, nii et enam kummik ega saabas jalga ei lähe, võib olla tingitud ka südamepuudulikkusest ja vee kogunemisest organismi. Viimase vähendamiseks on diureetikumid (olemas ka tablettide näol). Igal juhul saab abi arstilt ja täpsematest uuringutest. Loota vaevuse iseeneslikule taandumisele on naiivne. Ravi on küll pikk ja tüütu, kuid täiesti olemas.
12. detsember 2015, 14:17
põhiprobleen tursete tekkel on neerude talituse häired, valed v kahjulikud ravimid vms. halvad asjad, siis edasi süda ... lümfimassaaz on siis hra, kui seda terve inimene teeb, annab osa oma energiat appi haigemale.
Probleem12. detsember 2015, 13:38
Paluks toimetuselt ja lugupeetud füsioterapeudilt selgitavat artiklit ka niinimetatud pneumomassaži kohta, mida paljudes riikides edukalt kasutatakse.