Keha

Artikkel ilmus esmakordselt 2013. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Mis juhtub, kui mul on seened? (13)

LISA KOMMENTAAR

vot nii on lood7. detsember 2015, 09:26
Inimese mõistus on ikka haruldaselt habras. Meedias materdati maha MMS ja nüüd inimesed lausa vihkavad seda asja. Aga, reallsus on sedapsi, et saaksite oma seenest VÄGA rutta lahti. MMS ei ole mingi torusiil…selleks farmaatsia esiandajad sellise asjaga MMSi võrdlvadki, siis inimesed vagutavad pead ja ahetavad ja löövad käsi kokku. Lugege… jimhumble.is
Aeg ajalt uskuge kedagi teist ja mitte ainult pevoolu meediat. Saaksite oma seenekastmest nädalaga lahti. Ja samas ka muudest viirustest ja bakteritest mis kehas vohavad.
Tulin just Taist, sain äärmiselt jõhkra düsenteeria, pasandasin öösel ja päeval lakkamatult, jõudsin tagasi eesti, võtsin päeva jooksul(iga kahe tunni tagant) 2 tilka ja oligi õhtuks kõht korras. Ei mingit antibiootikumi ega muid keemilisi saasta.
MMS koosneb kahest pudelist, mõlemast üks tilk ja siis need kindlasti kokku segada ja oodata 3 minti. Lisada vett ja juua. Tegu ei ole mingi kloori ega torusiiliga, uurige ise. Täitsa ohutu ka lapsele anda. Ravib enamus haigusi, kuna viib kehast välja bakterid, viirused ja seenhaigused.
mõnus7. detsember 2015, 07:42
Mul olemas ei viitsi ravids ja meeldiv sügelus
see7. detsember 2015, 06:57
haigus pole ilkumise koht,aga tõhus ravi on-nelk,kardemon,kaneel,muskaat.
naine 63 6. detsember 2015, 23:17
Kommentaarid on ilkvad, kuna seenhaigusi ei teadvustata piisavalt. Kui pole valus, siis paljude arvates on see pseudoprobleem... Paljukirutud nõukaajal ei saanud ei ujulasse ega spaasse selle tõvega, kuid praegu on meil ju vabadus haigust saada ja ka edasi anda. Vanasti oli küüneseen ikka vanema generatsiooni rida, kuid mida aeg edasi, seda nooremate küüned on raisus. Ravi on pikaajaline ja kallis, kuigi reklaamis lubatakse paari nädalaga hakkama saada. Tean, millest räägin, kuna olen kümmekond aastat tagasi sellega võidelnud ja väga visalt taandus. Nüüd puhas õnneks. Aga mingil juhul ei tohi ühiseid susse kasutada ja jalad olgu kuivad!
to naine7. detsember 2015, 00:27
ravi pidavat olema kuni 0,5 aastat aga väga odav. Mul oli varbavahedega midagi paar aastat vist tagasi.
Täpiline kärbseseen6. detsember 2015, 20:20
Krrt, peab turult ka seeni tooma, aitäh SLÕL. Jalaseen on aga ravitav.
keegi6. detsember 2015, 18:54
Sander6. detsember 2015, 17:13
"Mis juhtub, kui mul on seened?"-sada valget juurde ja tip-top!
puravik6. detsember 2015, 16:01
ab6. detsember 2015, 15:16
äädikas tapab seened....
6. detsember 2015, 15:52
10% soolalahusega määrimine kuivatab ka välja nii seene kui ka muu ebasoovitava, kui kohe maha ei pese soolvett. loputusi võib teha kuhu vaja. Soolakiviga niiskete jalgade määrimine on mugav, aga kontsentratsioon on tugev ja kõigile see võib mitte sobida, vett tuleb juua, et veepuudust ei tekiks.
Kui ikka lahti ei saa pika aja jooksul siis võiks madala GI dieeti pidada, see ei lase veresuhkrul palju tõusta, et seen ennast väga mugavalt tunneks. Kookosrasv on seenevastane, hästi omastatav ja hoiab samuti veresuhkrut stabiilsemana.
olku6. detsember 2015, 13:29
Nii ongi mul naine otsis juba panni välja
...6. detsember 2015, 11:59
Mis juhtub, kui mul on seened?
Väga hea- saab tihti seenekastet .