Keha

Artikkel ilmus esmakordselt 2013. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Kuidas pidevast peavalust paraneda? (3)

LISA KOMMENTAAR

Hortoni neuralgia minul ka31. detsember 2015, 15:21
Teadmiseks selle hirsa haiguse all kannattavatele saatusekaaslastele: Kobarpeavalu või Hortoni neuralgia on ravitav looduslike meetoditega. Esimese sammuna tõstke oma D-vitamiini doosi min 125 mikrogrammini. Pole vajadust oma keha mürgitada verapamiili, kortisoni ja muude haiguste jaoks mõeldud rohtudega! Need rohud teevad sind veel haigemaks ja kobarpeavalu võib muutuda krooniliseks kobarpeavaluks ja siis on igapäevane kuri karjas :( Soovitan otsida internetist lisa infot kasvõi "tryptamines cluster headache" ega kannatada selle hirmsa haiguse all.
Kunagi ka mina mõtlesin et surm on nina ees, aga nüüd naudin ilma valuhoogusid ilusasti elukesest :)
Head uut, ilma valudeta toredat aastat kõigile!
tore on !!!10. detsember 2015, 10:50
Kena , kui tahate inimesi aidata! Minul lapsest saati peavalud ja kogu oma toreduses.Olen pea kõik arstid läbi marssinud , tehtud Maarjamõisas toreu sees uuringuid ehk siis kompuuteruuringut.Klemmid pea küljes nagu ufol jne: tulutu tegu.Sensitiiv võttis ära peavalu peaaegu pooleks aastaks ja see oli kogu rõõm.Eks edu teile ja uurige edasi.Arst ütles , et teil peab hea meel olema , et midagi ei leitud.Tõsi jah - sõralist pole.Aga miks pea siis ikkagi valutab???
Hortoni neuralgia minul ka31. detsember 2015, 15:27
Kas te hapnikku olete proovinud oma peavalude puhul? Ja kui Teil on näiteks kobarpeavalu, siis on hea et on põhjalikult uuritud ja kõikide muude haiguste kahtlused päevakorrast eemaldatud.
Aga midagi head kobarpeavalus küll ei ole ja kui kasutate neid arsti määratud rohtusid, võib krooniline vorm olla ohustamas.
Soovitan tutvuda loodusravi meetoditega...