Meeled

Lugu ilmus esmakordselt 2014. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Kui vihakatel üle keeb... (2)

LISA KOMMENTAAR

Helle23. november 2018, 10:58
Selle MTÜga isiklik kogemus ohvri poolelt: mees, kes peksis jõhkralt läbi enda insuldist toibuva abikaasa, käib kolmandat kuud igal kolmapäeval kaks tundi selles vägivallatsejate klubis endale "sisemist kindlust" otsimas. Kodus keeldub ta rühmas arutatud teemasid kommenteerimast. Tema lihtsalt "Ei taha sellest rääkida" See mees mõistab asja nii, et programmi eesmärk olevatki vägivaldsete meeste abistamine, nende sisemise kindluse tugevdamine, mitte nõustamine, kuidas ohvrit abistada. Kodus jätkab mees naise solvamist, mõnitamist ja ähvardamist. Naine on pidevas stressis, jõhkra vägivalla p
to heee11. detsember 2015, 00:17
kui sul peres on selline olukord, siis puudub armastus.
Ja kui Ennet on psühhiaater, siis olen mina allah ning see MTÜ on 1 väljapressijate kamp, kes tuleks hoopis luuaga tootvale tööle saata.
heee10. detsember 2015, 23:10
Mis siis,kui inimene ise ei saa aru,et teistele haiget teeb (sõnadega) ja pole nõus minema kuskile arstile,et abi saada?Partner ütleb lihtsalt ja selgelt,et tema pole haige ja ei vaja abi,kuid peres käib norimine ja mõnitamine,halvustamine,virisemine iga väikese asja pärast.Olen väsinud!Aitäh artikli eest.