Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
5. detsember 2015, 14:04

Lugu ilmus esmakordselt 2014. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Kus sa oled, maagiline G-punkt? (48)

Sellele oskab vastata seksuaalsuse õpetaja ja üks kuulsamaid G-punkti eksperte Deborah Sundahl, kes on Eestiski pidanud loengut "G-punkt ja naise ejakulatsioon".

Mida naised teilt loengutel kõige sagedamini küsivad?

Enamasti tahavad naised teada, kas see, mida nad oma kehas erootiliselt tunnevad, on okei.

Aga mehed?

Mehed tahavad teada, kas nende tehnika on hea.

Mis takistab tänapäeval inimesi seksuaalsusest täit rõõmu tundmast?

Naised peavad välja ronima häbitunde alt, mille religioon on meie seksuaalsuse peale pannud. Teaduslikus plaanis on naiste orgasm ülepaisutatud – liiga palju analüüsi! Mehed jällegi peaksid selgeks saama, kuidas mitte keskenduda ainult tehnikatele, vaid õppima, kuidas siseneda partneri kehasse ja südamesse nii, et panna need koos tantsima.

Millises “staadiumis” on meie seksuaaliha, vaadates ajalukku? Kas tänapäev on seda kasvatanud või kahandanud?

Kui peame seksuaalsust häbiväärseks, surume maha oma loomuliku ja hea soovi tunda erootilist naudingut ja emotsionaalset lähedust. Seksuaaliha on võimas jõud, ja nagu iga energia, pole seda võimalik maha suruda ja see ei saa lihtsalt kaduda. Ta muundab ennast ise. Mahasurutud seksuaalenergia võib “lekkida” kõige koledamal viisil – seksuaalse väärkohtlemise, pornosõltuvuse, veidrate ja ebasobivate fetišitena.

See võib häirida inimest elust rõõmu tundmast terve elu. Seksuaalenergia lõpetab “lekkimise”, kui avad selle ja aktsepteerid seda täielikult – kui sellest on võimalik rääkida sõpradega, uurida seda ise suure uudishimuga, mängida läbi paarina ja võtta seda pigem kui kunstilist eneseväljendust, mitte kui meditsiinilist või psühholoogilist teemat.

See sajand toob avatust ja tervistavaid avastusi seksuaalsuse kohta. See algas viktoriaanliku ajastu seksuaalsaladuste kapiuste avamisest, et tabud võiksid nagu nahkhiired sealt välja lennata.

Seksuaalsuse omaksvõtt tõstab nii meeste kui ka naiste enesehinnangut, suurendab optimismi, parandab vaimset tervist ja tasakaalustab emotsioone. Seksuaalsus on ilus jõud. See on võimas ja need, kes võtavad aega, et oma keha erootilisust ja ihasid tundma õppida, saavad sellest juurde võimu luua ja kogeda oma elus meeliülendavat õnne.

Kuidas (taas)leida oma seksuaalsus, kui tundub, et see on kadunud?

Kui see tunne tekib, on enamasti põhjuseks haiget saamine või traumad seksuaalelus. Lahenduseks on siduda erootilised eneseavastused ja sisemine kasvamine. Tuleb tegeleda haiget tegevate tunnetega ning asendada need uute huvitavate seksuaalsuse väljendustega. Raskeim osa on alati esimene samm ja pühendumine sellele, et keerukamatest kohtadest üle saada.

Peate loenguid G-punkti kohta. Meil on mõni telesaade, kus selle otsimise üle on ikka aeg-ajalt nalja visatud. Palun kirjeldage seda maagilist punkti.

G-punkt on naiste eesnääre. See on organ. Kõikidel naistel on eesnääre nagu meestelgi. Eesnäärmel on kaks funktsiooni: toota hormoone ja sekretsioonivedelikku ehk ejakuleerida. Naiste eesnääre ei ole kahjustatud, pisike või puudu. Just nagu naise tõeline loomus ei ole kahjustatud, väike või elukeskusest kadunud.

G-punkt on tõepoolest naise seksuaalsuse keskpunkt ning on saabunud aeg seda lähemalt tundma õppida.

Te ütlete, et G-punkt on olemas igal naisel. Mida peaksid tegema need naised, kes seda pole veel leidnud?

Nad peaksid tulema minu loengule. Ma näitan täpselt, kus kohas see asub! See fakt põhineb kolmel tosinal uuringul, mida on tehtud alates 1982. aastast. See on fakt, et sa võid G-punkti näha oma palja silmaga.

Miks on seda vahel ikkagi nii raske leida? Millest see sõltub ja kui paaniliselt seda üldse otsima peaks?

Parim viis G-punkt üles leida on lõõgastudes ja hingates. Leia aeg, umbes tunnike, et luua mõnus õhkkond vaikses ruumis, kus keegi sind ei sega. Lama selili ja asu avastama oma armastusväärset vulvat ning selle hämmastavat ja peent G-punkti. Kui sa juba arvad, et liigud aeglaselt, siis liigu veel aeglasemalt. Ja siis veel aeglasemalt! Seejärel katseta, kui kiire sa suudad olla. Ära unusta seejuures hingata, suur osa naisi on nii pinges, et nad ei suuda seda isegi ette kujutada.

Kas Härra Õige leiab selle üles?

Muidugi, mehed võivad õppida tehnikat, ja olla selles väga edukad. Kuid ma õpetan meestele alati, kuidas siduda end emotsionaalselt, sest G-punkti orgasm on loomult emotsionaalne. See ei ole mingi nupp või uus mänguasi. Kuid naised võivad ka ise olla sama edukad.

Kaldume andma oma seksuaalsuse ära teisele inimesele, et tema selle n-ö laulma paneks. Siiski on see sinu enda keha ning meie ise mõistame seda kõige paremini. Suhtlus loob partnerite vahel tugevama sideme. See side toidab sädet, nii et sellest paisub erootiline tule­kahju. Naised, kes avastavad oma vulvat, tunnevad mõjuvõimu. Seda on raske ette kujutada, kuid nende naeratus, kes on seda kogenud, ütleb kõik.

Miks paljud naised ei leiagi G-punkti üles?

Neil on puudu ainult vajalikust infost ja soovist olla edukas. Tänapäeval on nii palju infot ning naised, kes on pühendud sellele, et kõnealune punkt üles leida ja tööle panna, saavad sellega ka hakkama. Jänni jäädes võib mulle alati saata e-kirja. Mida rohkem sa oma armast vagiinat ja vulvat tundma õpid, seda lihtsamaks see muutub.

Te ütlete, et kõik naised on võimelised ejakuleerima, kui nad selleks vaid valmis on. Milline barjäär tuleb enne ületada?

Ejakuleerimine pole eesmärk. Naine ei peagi üleüldse ejakuleerima. Asi ei ole tulemuses. Naise seemnepurse lõhnab nagu värske mets, see on tõeliselt jumalik. Niisiis läheneme selle nurga alt. Naised ejakuleerivad kõige kergemini siis, kui nad on õnnelikud oma keskkonnas, õnnelikud oma elu ja partneriga ning iseendaga. Ejakuleerimises, selles naiselikus purskkaevus, on nii sügav sümboolika, et sa ei usugi, milline sügav tarkuseallikas meie erootilises kehas ja orgasmis asub.