Keha

Lugu ilmus esmakordselt 2010. aasta oktoobrikuu Tervis Plussis.

Homöopaatia - suhkrutükk, mis teeb enesetunde paremaks (8)

LISA KOMMENTAAR

Homoapaatia19. detsember 2015, 13:55
on see kui oled homoluse suhtes apaatne.
Guugeldaja - no on ikka teooria!19. detsember 2015, 01:02
FB-st: "
Homöopaatia küsimused ja vastused/ask from homeopath
https://www.facebook.com/Homöopaatia-küsimused-ja-vastusedask-from-homeopath-281523995332154/?fref=n...
Vàhk tuleb sinna, kus inimene v loom on kaotanud oma identiteedi, enda minapilt on moondunud, patsient on allaheitlik ja jàreleandlik. Vàhk tekib ka suurest traumast, mis vôib olla nii fyysiline-patsient on pikka aega elanud vales, oma keha yle koormanud jne. kui ka emotsionaalne- erinevad sattumused, làbielamised jne. Kui patsient on pidevalt oma kehalisi symptome ravimitega alla surunud, elujôud vàheneb iga alla surumuse tagajàrel màrgatavalt ja lôpuks on keha lihtsalt vàsinud. Ravides homöopaataga patsienti, kellel on psyhholoogilised probleemid, liigub haigus vàlja meelest kehasse, tekitades fyysilist valu. Kui vàhk eemaldada radikaalsete meetmetega, siis vàhk ei ole veel meelest kadunud. Vàhk on vàga tark, ta teab ka seda, et kui peremeesorganism sureb, siis sellega kois sureb ka tema. Siit nàemae, et kui me ryndame vàhki keemia v kiiritusraviga, siis ta yritab kôigest vàest ellu jààda ja muutub tihti agressiivseks. Kui muuta toitumine aluseliseks ja kasutades homöopaatilist ravi, siis on vôimalik vàhist leebelt vabaneda, sest homöopaatilise ravi kàigus hakkab vàhk ka nö. ajust lahkuma. Vàhi kàitumist saab vôrrelda pàrmseene kàitumisega. Kui pàrmseen vohab ja patsient hakkab selle VASTU vôitlema, siis ei saa syya isegi yht rosinat, sest pàrmseen ajab yhe kaotatud haara ehk sôra asemel vàlja 8 uut haara. Pàrmseen tuleb patsiendile appi tasakaalustama bakteriaalset tasakaalu samuti nagu vàhk tuleb patsiendile nàitama, et tema elu on vale ehk ôpetama patsienti. Loomade puhul on erinev vaid see, et inimene otsustab tema eest."
kas18. detsember 2015, 22:41
võõralt inimeselt tema haiguslugu ja isikuandmeid välja petta pole karistatav EV seaduste järgi
eri18. detsember 2015, 22:36
kontingent on lõpetanud PMHM- paldiski maantee hullumaja
onanism - 18. detsember 2015, 22:34
tegevus, mis teeb enesetunde paremaks
....18. detsember 2015, 21:12
Kas Õhtuleht võtab vastutuse selle eest, et tegeleb ülemaailmse hirmkalli pettuse reklaamimisega? Või on tal tõendid, et tegu on ravimitega - sel juhul ei saa aru, miks ÕL pole veel James Randi pakutud miljonit dollarit oma arvele lisanud? Homöopaatia on sama kui müüa sooja õhku, mis suust tuleb, ülikasumlikult. Ja hea, kui saab vaid suhkrut või vett, mitte tundmatuid ravimjääke, nagu on juhtunud - nendest nn.ravimitest on leitud antibiootikume.... http://www.wired.co.uk/news/archive/2014-03/25/homeopathy-contains-medicine
Guugeldaja - Mingid kahtlased pudelikesed19. detsember 2015, 01:14
Ma ei võta vitamiini ka enne, kui olen kontrollinud kõik koostisosad!
Siin on kirjeldatud laste selliseid seisundid, mille puhul juba kiirabi haiglasse viiks:
https://et-ee.facebook.com/permalink.php?story_fbid=448970038587548&id=281523995332154
Ja selles foorumis on veel tänulikke, kes oma küsimustele "õige" vastuse on saanud. Kui harimatud ikka mõned inimesed on. Parem mingi selgeltnägija juurde minna, see vähemalt ei käse tundmatut ainet sisse võtta.
'
Nende kloorimuttide ravi oli ka ilmselt homeöpaatia.
Tuntud professor18. detsember 2015, 19:16
sellel alal ( sada aastat tagasi) võttis kord vastu tema juurde tulnud patsiendi. Uuris siis, määras diagnoosi ja andis patsiendile üht pudelikest nuusutada. Ongi kõik. Umbusklik patsient võttis taskust rahapunga. Kõlistas professori kõrva juures mündikukrut ja ütles: " Ongi tasutud" , ja kõndis välja.