Keha

Lugu ilmus esmakordselt 2010. aasta oktoobrikuu Tervis Plussis.

Õhupall kõhus, tabalukk sooles (8)

LISA KOMMENTAAR

Anna28. detsember 2015, 15:57
Olen eluaeg vaevelnud tohututes kõhuprobleemides: valud, krooniline kõhukinnisus, kõrvetised.... Lõpuks leidsin endale sobiva vee, mis tõesti (uskumatu kui see ka pole), mis sisaldab suflaate, magneesiumi jne just sobivad vahekorras ning täna - võin julgelt öelda ja soovitada - ei mingeid kõhuvaevusi! Juhhuuu!
..1. veebruar 2016, 22:39
no ja mis vesi see on ???
safiir20. detsember 2015, 11:32
Pask on muundunud toit ja toit on muundunud pask. Oleme kõik kõhu orjad, tahame või ei taha. Inimene oskab seda ära unustada, mugides igasugu sööke. mõtlemata, et tema kere sees hakkab kohe tööle suur keemialabor. Nii oleme pealtnäha ilusad inimesed, kelle sees toimubhuvitavaid protsesse. Haisvaid keemilisi protsesse.
gaase20. detsember 2015, 09:49
tekitavad ka ussid kõhus,ehk siis loomasõbrad peaksid sellega arvestama,seega hügieen,hügieen!
Bakter20. detsember 2015, 07:33
Tegelikut on asja põhjus, kõik selles keemias, mis toidule lisatakse. Alates leivast, ka sinna on pandud igasugu emulgaatoreid ja ei tea mida, et leib sai olels nädala pehme. Kõik need E- . mida eesti toiutumisspetsialistid süüa soovitavad, kõik on terviseks. Või õigemini peaks ütlema kuidas tervisest lahti saada.Soolestikus on väga palju erisorti baktereid ja see keemia tapab need. kes seda tööd seal soolestikus tegema peaks. Aitab , kui võtta lisaks seedimisele mõeldud baktereid lisaks. Neid on päris erisuguseid toidulisanditena olemas. Oma kõhust sain nendega jagu, ja nüüd ei pista suhu ühtki asja, mille e- ained sees. ja kõht korras. Käib nagu kellavärk täpselt , kui söögiaegadest kinni pidada.Muidugi aitavad kiiresti hädast hapukapsas, ja punapeet. Kuid ega need soolestiku tööd kohe korda tee.
Miks ma ei imesta.....19. detsember 2015, 15:59
Mul keelas arst 6ra k6ik seemned ja p6hklid ,p6rast peensoole sopistuse p6letikulist juhtumit,kus 24 tunniga oli k6ht nagu rasedal ja sepsis juba 75.....ma oleks v6inud 6ra surra,kui poleks hommikul kohe perearsti poole p66rdunud,kes mind kohe haiglasse pani.
Väheke teisel arvamusel.19. detsember 2015, 14:04
Kiirtoit ei pruugi olla rämpstoit. Rämpstoiduks kutsuksin mina kõiki toiduaineid, millesse on lisaaineid, keemiat lisatud. Ja seda paska on lettidel palju. Burksid (kiirtoidud) pole sugugi rohkem rämpstoit kui muud letil olevad. Nii, et sõna "rämpstoit", on liiga lihtsalt kasutust leidnud. Aga kõhukinnisuse vastu on vanast ajast saati olnud hea, naturaalne hapupiim. Joo seda klaas päevas ja unustad kõhukinnisuse. Muidugi kui kasvõi pisutki liigutad ennast.
Teadlased ja arstid19. detsember 2015, 14:43
kipuvadki kõike liiga keeruliseks ajama. Tavainimesele piisab vaid isu tekkimisest, et teada, millisest ainest sul puudus on. See on looduslik omadus. Kui selle teaduslikult kihva keerad, jäädki mille, moole ja molekule arvutama. Ongi nii, et "miks peab oma elu keeruliseks elama"?