Terviseuudised

Sisseränne sunnib naiste kaitseks seadusi muutma (9)

LISA KOMMENTAAR

millal18. detsember 2015, 12:20
lõpuks hakatakse meestele kaitseks relvi jagama?!
18. detsember 2015, 09:40
siit enamus kommentaare kustutatud.
seega17. detsember 2015, 21:48
beebieas poisslapsi võib edasi sandistada,see ei tekita probleeme,huvitav miks.Vastus on tegelikult lihtne,sest see on koššer.
Toomas 17. detsember 2015, 11:00
Ärge jumala pärast püüdke teha mingit seadust, mis kuidagi võib kitsendada sisserändajate õigust kedagi vägistada, sandistada või tappa! See on ju vastuolus EL poliitikaga! Ei tohi piirata moslemite tegevusvabadust!
Appi-appi-appi!17. detsember 2015, 10:11
Loen, et meie seadusandlus kolib järjekordselt liivakasti.! No öelge mulle lollile, mis kuradi seos on eestlastel ümberlõikamisega? Mis peaks meie asi olema, mida need moslemid-toslemid oma vi.....ga teevad? Lõigaku üldse välja või toppigu kinni. Töötagu parem välja ja võtku vastu seadus, mis annaks mulle kui põliseestlasele omal KODUMAAL kindlustunde, et võin ka tulevikus oma tütratütart(praegu 11 a) saata kooli kartmata, et ta saab vägistatud, lõhatud, muidu tapetud või jääda teadmata kadunuks. Soovin siiralt, et taoline hirm ei läheks mööda ka selliste mõttetute ja lollide seaduste väljatöötajatest!
17. detsember 2015, 09:56
Nojah, juba kaitstakse sisserändavaid naisi, aga kes kaitseb Eesti lapsi ja naisi vägistamiste ja mõrvade eest? Eesti valitsus seda ju ei tee. Nagu seda ei taha teha Saksa, Rootsi ega Norra valitsused.
Oli17. detsember 2015, 10:20
juba kuulda, et Eestis peaks hakkama rahvalt relvi ära korjama. Nii, et meie valitsus kardab hoopis sissetoodavate vägistajate, kõrilõikajate ja muude kurjategijate turvalisuse pärast. Kas keegi suudaks ette kujutada haigemat valitsust?
tulebki korjata17. detsember 2015, 14:12
mul pole relva ja pole ka vaja läinud, aga lugege neid vihast nõretavaid, sõimajaid, kes nõuavad kõigile surma, kas siis ei peaks niisugustelt relvi korjama? Äkki peavad pimedas sind ka pagulaseks ja lasevad maha?
Toomas17. detsember 2015, 18:11
Kes on sinu arvates vihast nõretav sõimaja? Kas eestlane, kes tunneb tõsist muret enda, oma laste ja lastelaste pärast? Hea, et sul relva ei ole. Sest seda sa nagunii kasutada ei oska või kui kätte saad, siis annad tuld loomulikult eestlase, mitte aga vägivaldse tulnuka pihta!