Foto: Vida Press
Keha
12. jaanuar 2016, 10:15

Viis teaduslikult tõestatud põhjust, miks hommikuseks on parim (9)

Paljud on harjunud seksima õhtul voodisse minnes. See võib nii edasi kesta, kuid vahelduseks võib katsetada ka hommikuti seksimist – hommikuseksil on õhtuse ees palju eeliseid.

Alustame näiteks selleks, et hommikuseksi ajal ajus vallanduvad endorfiinid teevad tuju heaks, kirjutab YourTango ja toob välja veel viis põhjust, miks see on parim.

  1. See annab päevale tervikuna positiivse tooni. Isegi siis, kui ise tunned end pisut väsinuna, kuid mees sind tahab – lase tal end võtta. Nii on teie omavaheline suhe päeva jooksul positiivsem ja lähedasem, te olete mõlemad positiivselt meelestatud.
  2. See teeb sind ilusamaks. Orgasm parandab naha verevarustust ning paneb su nii särama. Ka juuksed on pärast seksi ilusamad.
  3. See hoiab sind tervena. Sa ei pea enam muretsema hommikul bussis köhivate ja aevastavate inimeste pärast, sest tänu immunoglobuliin-A suurenemisele tugevdab seks su immuunsüsteemi.
  4. See äratab su tõeliselt üles. Une ajal läbib keha tegelikult mitu korda üles. Kui sa ärkad ühe sellise tsükli ajal, on keha juba alustanud mõnusa eelmänguga ning see erutus äratab su päriselt üles.
  5. Hommikuti tunned end seksikamana. Näiteks meeste hormonaalne tsükkel muutub päeva jooksul, kuid nende testosteroonitase on kõrgeim hommikuti kella nelja kuni kuue vahel. Mõnus ja lõdvestav ööuni ning kõrge testosteroonitase võivad viia tõeliselt kuuma ja seksika äratuseni!