Maal on tunduvalt parem ja puhtam õhk,kui linnas ja olen palju tervem ja mis rahvamass linnas autosid linn täis teed tolmavad hingad endale saasta sisse.
jälle mingi vitamiinide ja toidulisandite reklaam, meil on ka peres kuus last kasvanud , pole iial neid toidulisandeid söönud , kõik on terved ja tublid olnud ,
Ohh sind totut küll :) Üks tunneb metsast taimi, teine tunneb arvutis mänge jne. Kumb on totum? Jah maakas sest linnakas saab googlest ka selle taime järgi vaadata :D
maal pole enam mingit sitahaisu ja puhast õhku. kõik haiseb terve suve otsa põllumürkide ja rapsi järgi. mõrgipütid voorivad lakkamatult edasi-tagasi sussutades kõikvõimalikke kemikaale ja saasta.
Miks ometi arvatakse, et ainult mett ei tohi keeva veega joogiks lahustada? Arvan, et ka sidruni, ingveri, küüslaugu ravi-ained s.t. enamus vitamiine kaovad 90 - 100-kraadises vees ? Keegi teadja peaks avaldama, kuidas on maarohu teede ja kevadiste männi-kuuse võrsetega, ka neid kästakse keema lasta, et siis vitamiini-joogina kasutada ?
Tegelikult ei ole nii. Tartu Ülikooli teadlased, kes on uurinud ravimtaimede biokeemiat, on teinud kindlaks, et paljude kasulike ainete, nt C-vitamiini vastupidavus keemisele on tunduvalt suurem kui varem arvati. C-vitamiin säilib keemisel kuni 15 minutit. Sama ka paljude muude tervistavate omadustega nii küüslaugus, ingveris kui ka erinevates võrsetes.
Maal on õhk puhas muidugi, pole ka neid väikesi loomafarme, mis kolhoosi ajal , aga tervemad on meie maalapsed ehk ainult maailma suurlinnade omadest ; Tallinna õhk tuleb ju peamiselt merelt, mis on maarajoonidega ikka ühe ja sama värskusega. Minu 4 last olid maal samamoodi nohus-köhas ja aegajalt viirustes nagu meie sugulaste lapsedki pealinnas - ei mingit vahet. Kusjuures oli oma mesi, oma lehma piim ja omakasvatatud broilerid, kartulid, õunad...
KOMMENTAARID (18)