Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
22. jaanuar 2016, 16:00

Viis mõtet, mis su elu kindlalt tuksi keeravad (7)

Igaühele kipuvad aeg-ajalt pähe mõtted, mis ei ole vaimule kõige tervislikumad. Pigem keeravad need su elu aeglaselt, kuid kindlalt tuksi.

Kui neid mõtteid endale aga teadvustada, on võimalik nendega ka tegeleda ning oma elu parandada, kirjutab Higher Perspective ning toob välja viis kõige levinumat mõtet, mis elule kindlalt kasuks ei tule.

• Keegi on süüdi. Inimesel on sageli vajadus teisi süüdistada, sest nad ei taha võtta vastutust enda elu eest ning kardavad, et kui nad ise kedagi ei süüdista, hakatakse neid endid süüdistama. Kuid – alati ei pea olema keegi süüdi. Kui oled teinud vigu, püüa neist õppida ja nii tasapisi ise paremaks muutuda. Või veel parem – õpi teiste vigadest.

• Elu pole õiglane. Aga kes ütles, et see peab olema õiglane? Sellega tuleb lihtsalt leppida.

• Ela nii, nagu homset poleks. Vale puha! Ela nii, et homne päev on kindlalt olemas. Ära riski asjatult ja plaani ka oma tulevikku.

• Kui mul vaid raha oleks... Selle asemel, et istuda ja hädaldada rahapuuduse üle, tee midagi raha saamise nimel. Näiteks tööd.

• See on võimatu. Nojah, kui sa arvad, et on võimatu, siis ongi kõik võimatu. Unista ja tee oma unistuste nimel tööd – ainult nii on võimalik võimatu võimalikuks teha!