Keha

USUD VÕI MITTE? Kanepiga saab asendada neid viit retseptiravimit! (132)

LISA KOMMENTAAR

ei kanepile3. märts 2016, 01:16
Ehk jätaks ravimiteema arstide otsustada ikkagi ja kodus ravimiseks ravimtaimedega võiks tuntuimaid nagu küüslauk stiilis ravimtaimi kasutada.
http://eikanepile.blogspot.ie/2015/11/poolt-ja-vastu.html
õlist kogemus3. märts 2016, 01:10
kuna kanepiõli tervislikest omadustest olen lugenud, siis ostsin endale kaa kanepiõli, täpsemalt orgaaniline hemp õli..kuidasiganes, igasuguste erinevate nahahädade osas aitab maruhästi aga kõike mida saab peale määrida, ei maksa sisse süüa (veel vähem siis suitsetada). Valuvaigisti mõttes katsetasin kaa ära ja aitas..aga suure agaga..miskil kummalisel kombel mulle ikkagi hakkas see õli pähe ja teelusikatäiest õlist suutsin ma kokku kukkuda..hilisemal uurimisel et kui nii ohutu siis et miks vb siiski õnnetult lõppeda nn ravimi võtmine? Kui sa juhtumisi allergiline oled, on üks võimalus..sorry, aga ei ole lasnud end testida kanepiõli suhtes kas olen allergiline vai mitte..teine variant oli kas vähene vee tarbimine eelnevalt või vähene toitumine..kes mulle nüüd ütleb kui palju ma peaks seda vett eelnevalt tarbima nii igaks juhuks või sööma et ma kokku ei kukuks? Hea oli et trepist alla ei kukkunud aga piisava ohutunde tekkitas nn ohutu proovimine mis ei pidada high tegema aga pidada valu vaigistama ja tulemus oli puhta kahe otsaga
Ei usu4. veebruar 2016, 11:06
VAatan, et ikka veel ei ole ühtegi viidet teadusuuringutele, kus oleks analüüsitud Vicodini asendamist kanepiga. SElle asemel on ilmunud umbluutajad, kes kirjutavad kuidas kuskil keegi on kanepiga end ajuvähist ja aidsist terveks ravinud.
suur tark4. veebruar 2016, 08:45
jooge ikka alkoholi ja muutuge vägivaldseks ja pekske naisi tõmmake tubakat.. kanep on paha!
Pets4. veebruar 2016, 06:43
Eino Kammoooon rahvas MIDA TE ÜLDSE VAIDLETE?
KES RÄÄKIS KANEPI LEGALISEERIMISEST?
Jutt oli sellest, et kanep asendaks oma toimete poolest Palju hullemaid opiaate.
JA MILLEST ME ÜLDSE RÄÄGIME ? KAS TEIL ON KEEGI LÄHEDASTEST VÄHIHAIGE OLNUD. KUI JAH SIIS MA VÄGA LOODAN, ET PÄRAST KEEMIARAVI JÄI TA ELAMA, SEST ENAMUS EI JÄÄ. KANEP ON AIDANUD AGA KÜMNEID KUI MITTE JUBA SADU TUHANDEID INIMESI VÄHIST LAHTI SAAMISEKS, NING INIMENE EI PIINLE SEEJUURES (NÄITEKS SÖÖGIISU KAHANEMISE ASEMEL SEE HOOPIS TÕUSEB ) MIS ON VÄGA TÄHTIS VÄHIGA VÕITLEMISEL. KUI TE OLEKSITE NATUKENE SOTSIAALMEEDIAS SILMAD LAHTI OLNUD, TEAKSITE ET JUBA PRAEGU ON KA EESTIS MITU JUHTUMIT KUS ARST EI KIRJUTA RAVIKANEPIT VÄLJA JA ÜTLEB PATSIENDILE, ET TAL ON KOOS KEEMIARAVIGA ELADA JÄÄNUID ALA 1 AASTA. POOLE AASTA PÄRAS, AGA SALAJA KANEPIÕLI KASUTANUD INIMENE ON AJUKASVAJAST LAHTI SAANUD.
KEEGI EI MÕTLE SEDA KÕIGILE KÄTTESAADAVAKS TEHA. KUID SEDA EI TOHIKS HOIDA INIMESTE EEST PEIDUS KUI SE SELLISED IMELISI ASJU TEEB VÄGA RASKELT HAIGETE INIMESTEGA.
Ei usu4. veebruar 2016, 11:12
MIks sa siin karjud? Kus need andmed siis on, mis kinnitaksid sadade tuhandete vähihaigete paranemist kanepiga. Hollandis ja idapoolsetes riikides ei tohiks sel juhul juba ammu ühtegi vähisurma olla.
ak.4. veebruar 2016, 20:12
Ei USU,et kirves oled vä...!?
Keemiaravi saab peaaegu iga vähki haigestunu9. veebruar 2016, 01:46
Seda siis juhul, kui päris hiljaks pole jäädud ja vähk juba elutähtsatesse organitesse siirded laiali ajanud.
Sinu: "SIIS MA VÄGA LOODAN, ET PÄRAST KEEMIARAVI JÄI TA ELAMA, SEST ENAMUS EI JÄÄ"
Siis peaks ju Eesti inimestest lage olema, sest Eestis haigestub vähki igal aastal üle 7000 inimese!
Keemiaravi saab peaaegu iga vähki haigestunu9. veebruar 2016, 01:46
Seda siis juhul, kui päris hiljaks pole jäädud ja vähk juba elutähtsatesse organitesse siirded laiali ajanud.
Sinu: "SIIS MA VÄGA LOODAN, ET PÄRAST KEEMIARAVI JÄI TA ELAMA, SEST ENAMUS EI JÄÄ"
Siis peaks ju Eesti inimestest lage olema, sest Eestis haigestub vähki igal aastal üle 7000 inimese!
heiki herman soome3. veebruar 2016, 23:47
ah, et nagu multikulti topitakse vägisi eesti rahvale kaela,nii käib ka siis selle jubeda mürgi osav propageerimine ja rahvale sokutamine...
kanep pole mingi meditsiin! see on uimasti ja uued tänased taimed on 100 - 200 korda tugevama narkootilise toimega ning äärmist sõltuvust tekitav! samuti rikub ta enneolematult inimese mõistust ja eriti peaaju! inimesest saab hälvik! meditsiiniline efekt on väga väike ja see on propaganda, nende poolt, kes seda mürki müüa soovivad! ja ühiskonda nõrgaks teha, eriti aga lojaalseks ja ükskõikseks!...
noored , kes kanepist isegi vaid paaril korral tõmmanud, võib see saada saatuslikuk trepiastmeks tugevamatele narkootilistele ainetele... taoline inimene ei ole võimeline normaalset haridust omama, ega ka osa võtma ühiskonna arengust! pisike eesti rahvas kängub, kui sisse veetaks kanep!
piisab ainuüski sellest, kui me vaatae seda hullumeelset kanepi generatsiooni, milline on töötu, rändab ringi nagu mustlasmass jne... afganistaanis, kus see mürk on tavaline, keegi tööd ei tee ja maal valitseb kaos... narkootika, kokaiin ja kanep on ennegi ühiskondi uperkuuti ja kraavi ajanud!
rumal oleks tänase tsivilisatsiooni arengus uuesti seda viga korrata! inimkond peab arenema,
mitte aga taandarenema!
kala4. veebruar 2016, 05:45
Kuule turbalõikaja , See taim on 11000 aastat inimesi ravinud , tunduvalt ohutum vähiravim , ja paljudel juhtudel kui inimesele enam lootust ei anta , on see viimane võimalus ja see on aidanud ,Kui su ilma käärudeta ollus pole muuks võimeline kui kaela otsast haige looma ila välja ajada, siis ära seda teistele välja lase paista .tsivilisatsioonist sina küll rääkida ei tohiks, sest see pole sulle kuigi arendavalt mõjunud. Ja kanep ei tekita sõltuvust, Oma loll jutt tekitab, Vot see on asi , mida peaks ravima.
4. veebruar 2016, 09:25
Ei maksa seda juttu nii tõsiselt võtta, kuna see on arvatavasti huumoriga kirjutadud.
Hakkab jälle pihta...3. veebruar 2016, 16:53
Nagu vähe veel muret. Joodikuid, litse, sögedaid ja haigeid nagunii. Milleks otsida ja keerutada veel mönd raskust juurde? Annab see Eesti SKP-le miskit juurde? Arstimajandus on korrast ära. Haigeid on vaja uurida, öigesti diagnoosida ja öigesti ravida, mitte tekitada uusi olukordi, kus arst aina "ravib" ja "ravib", haige aina maksab, maksab ja otsib leevendust valudele. Selliste äärmuslike meetoditega, nagu narkootilise omadustega taime kasutamine avalikult meditsiinis, on sulaselge riigivastane tegevus.
ssadfsbgdf3. veebruar 2016, 19:56
Annab see eesti SKP-le miskit juurde? Jah.
Kas töötab valu vastu. Jah.
Kas magama paneb. Jah.
Kas energia tõmbab alla ja teeb rahulikumaks? Jah.
Kas SSRI'd asendab? Keegi ei tea, sest keegi ei saa uurida. Ärevuse vastu ei aita, seega SSRI'd päris ei asenda ta kunagi ei saa. (Aga ta kindlasti ei ole nii rõvedate kõrvalnähtudega.)
Sinu arust võib olla see "äärmuslik meetod" aga tõsi on see, et SSRI on poole äärmuslikum vahend, mis tekitab osadel indiviididel raskeid kõrvalnähte.
Kui arvad, et retsepti ravimid on mingid vägevad cureall no problemo asjad siis eksid rängalt.
Kõik on narkootikumid, eriti need mida siin nimetatakse, aga neil ei ole nii ilmselgeid kõrvalnähte, sest neid on välja töödatud ja testitud loomade peal.
Kanepitaime saab ka aretada ning testida nagu teisi ravimeid ja kindlasti seda ka tehakse.
kanep3. veebruar 2016, 16:03
Eesti maarahvas , kui kasutati maarohtusid ,oli kanepitee tavaline energiajook , mis tänapäeval purkides on ,puhas mürk, väga palju on veel peale kanepi häid metsataimi mis ravivad palju rohkem ,kui kõik keemia mida sisse sööme ja joome, kindlasti tuleb legaliseerida RAVIKANEPI KASUTAMINE, KINDLASTI PALJU VÄHEM TERVISELE KAHJULIKUM ,KUI ALKOHOL , mida tarbivad ja invaliidistuvad, ja jälle rahvas maksb kinni nende ravirahad,eriti narkarite omad ,nemad on EMO-s esimesed keda ravitakse ja kogu raha läheb sinna ,tahab tavainimene arsti juurde saada ,siis ei saa rahad otsas
Kust see maarahavas seda kanepit sai?9. veebruar 2016, 01:49
Eestis looduslikult ei kasva kanepit, mis TCH-d sisaldab.
Tavalist kanepit on muidugi ammu kasvatatud.
Kodanik3. veebruar 2016, 12:02
Praegu on ravikanep legaalne lihtsalt keegi pole seda välja kirjutanud. Alustagu sellest, et andku sellele retsept kangete opiaatide ja rahustite asemel. Muidugi ei julge keegi oma "mainet" määrida ja ajab suust välja ravimifirmade poolt kinni makstud juttu.
inimene3. veebruar 2016, 08:50
Õhtuleht oma vanas headuses.
"Uus murranguline uuring"
Mingit murrangut siin pole, statistika varemgi kinnitanud, et retseptiravimite kasutamine väheneb kui kanep on kättesaadavam.
Aga kommentaaridest leiab ikka puhast kulda:
"MAffial oleks mugavam olla aus ärimees, nagu alkotootjad näiteks."
"Taimega mis tekitab inimeses narkootilist sõltuvust ei saa teisi ravimeid asendada"
"Kõrvalnähte tekitavad tõesti paljud ravimid Kanep aga tekitab peale kõrvalnähtude ka sõltuvust" jne
Esialgu oli kohe tahtmine kirjutajate intelligentsi solvata, kuid üritame ikka viisakalt.
Maffia eesmärk ei ole kunagi mugavus. Maffia tekkib sinna, kus on suuremad kasumid tegevusega, millega seaduslikult tegeleda ei saa.
Enamus retseptiravimid, mida mõned kanepiga asendavad , tekitavad sõltuvust.
-- ,, -- kuuluvad ka narkootiliste ainete alla.
-- ,, -- omavad päris korralikke kõrvalnähte.
mündi teine pool3. veebruar 2016, 10:54
Maffia tekkimist sa küll tead, aga seda millegipärast mitte, et maffia püüab oma rahasid alati lõpuks legaliseerida, et saaks elada nagu õige mees. Taolistele poolikutele tõdedele, nagu Inimene siin esitab, ongi kogu kanepipooldajate propaganda üles ehitatud. Ma ei ole mitte kanepi vastane,vaid poolikute tõdede vastane. Taoline manipuleerimine on mulle jälk. Muidugi jääb veel võimalus, et pooltõdede esitaja on kas lihtsalt rumal või kanepipropaganda ajupesu ohver. Sel juhul, on mul kahju.
Maire3. veebruar 2016, 08:43
Mis siin uskuda,see on tõsi. Meie vallas ka paljud minu tuttavad naised just joovad kanepiteed ja ei ole nad kunagi haiged olnud,ei stressa,nagu mõned,ei ole neil kunagi olnud mingeid probleeme tervisega.
Mündi esimene pool3. veebruar 2016, 00:15
Mina usun et kanep aitab ja ravib. Mündi teine pool ei usu. See oli juba algusest peale teada.
mündi teine pool3. veebruar 2016, 10:58
Sina tead siis, et mündil on ainult üks pool. Mida see sinu intelligentsi kohta ütleb, küsiks ülalpool kirjutanud inimene.
parem pool3. veebruar 2016, 21:32
Esimene pool ja teine pool teeb kokku kaks poolt. 1+1=2
Intelligentsetel inimestel on omadus vähe ruumi võtta, intelligentsuse üks olulisi omadusi on kohanemisvõime. Sa mündi teine pool lärmad siin mis kole, kõik on sinu arvates rumalad. Vajad vist pidevalt kedagi või midagi, mille peal seista et ise pikem välja näha. Me oleme siin kõik juba aru saanud sinu suhtumisest kanepisse. Võid oma töö uhkustundega lõpetatuks kuulutada, kuigi olen kindel, et kanepipooldajaid selline hüsteeriline ja ebaviisakas esitlus meelt muutma ei pane.
mündi teine pool3. veebruar 2016, 23:47
Sina käid siis siin selleks, et kellegi meelt muuta? Püha lihtsameelsus. Naiivitar kuubis.
Mina käin siin end teemaga kursis hoidmaks.
plekkpurk2. veebruar 2016, 22:58
See pole lihtsalt õiglane mida see peppu kukkund riigivalitsejate bande, riik peaks olema selline et püütakse saavutada seda mida rahvas tahab. Kommentaaride plussidest ja miinustest on juba ammuilma selge et rohkem on kanepi pooldajaid kui vastaseid. Olen 15 aastat suitsetand aa näed ära pole surnud. Samas mingi idikas kes proovind pole on omast arust rets kanepispetsialist ja teab lihtsalt niisama lambist et kanep on paha
mündi teine pool2. veebruar 2016, 23:20
15 aastat oled suitsetanud. Sellepärast polegi enam võimeline aru saama, et kommentaaride plussi-miinused ei ole mingi näitaja, mille alusel riiklikul tasemel poliitikat suunata saaks.
plekkpurk3. veebruar 2016, 00:19
miks sa kohe mind sildistad arusaamisvõimetuks inimeseks, olles lugend paar rida teksti mis ma kirjutand? Riiklikult on vaja lihtsalt rahva hääletus selles osas korraldada... Küsitlusi on juba tehtud ka tehtud, kust on tulnud kah sarnased tulemused et poolt olijaid on rohkem.. Riigi poolt aga ignoretakse, et on inimesi kes tahavad kanepit suitsetada niisama lõõgastuseks või siis manustada ravilistel eesmärkidel, ilma et peaks olema kriminaal.
mündi teine pool3. veebruar 2016, 11:02
pole näinud ühtegi küstlust, kus poolt olijaid oleks rohkem.
Rohkem tundub kanepi poolt olijaid ainult mitu-setu päeva vanades kommentaariumides, kus uhkesse üksindusse on jäänud vaid kanepipooldajad.
Õige küll9. veebruar 2016, 01:53
Ega täiskasvanud haritud inimesed ei viitsigi neid teemasid lugeda ja hägustunud mõistusega tüüpidega foorumites vaielda.
Henri2. veebruar 2016, 22:39
Kogu see kanepi teema on nii ära haibitud meedias, et pooldajad inimesed raiuvad oma rida ning vastased raiuvad oma rida.. sealjuures üksteist mitte ära kuulates ja faktidele mitte tähelepanu pöörates. Sellest on saanud justnagu sport, et loeb vaid see "võit" ja pealejäämine.
Miks ei toimu taolist "arutelu" aspiriini või xanaxi üle, mille üledoos on tapnud kordades rohkem inimesi (kanep väidetavalt endiselt nullipeal..).
Just saying, et võiks oma energiat raisata sellepeale, mis on faktidega tõestatult inimestele ohtlik (samas.. liiga palju inimesi on ka inimestele ohtlikud - niisiis on aspiriin ja heroiin ehk pikemas perspektiivis hoopis kasulikud?).
Meditsiinilisel eesmärgil kindlasti poolt!
ak.2. veebruar 2016, 21:11
Punkt 1 ja 4 kindel mats.
Ja kuna rahustab,on ka teised punktid õiged.
Katsetaja2. veebruar 2016, 21:11
Jutt õige. Lilleke aitab. Aitab paremini kui see moodne keemia mida jaopärast välja kirjutatakse,ning kui juhtub olukord et pole parasjagu tervisekindlustust ka - siis nende antidepressantide ja xannidega viid kogu oma papi apteeki. Elad selleks et nuumata ravimitööstust ja apteegiärimehi. Lilleke aitab. Tudud nagu lapsuke. Need kes siin eelnevalt vastu on kraaksunud - ma olen suht veendunud et teil pole kogemust ei kanepiga ega ka kirjeldatud retseptiravimitega.
Tasakaalukas2. veebruar 2016, 19:28
Kõik kanepi pooldajad siin on kuidagi rahulikud ja asjalikud. Vastased omakorda loobivad loosungeid ja näevad mingeid tonte. Liiga palju ükskõik mida on kahjulik. Ega siis kanep, alkohol või suhkur süüdi pole, ikka inimene oma rumaluses. Igat asja parasjagu ja rahu majas.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 19:44
Nonäe, jõudiski ära oodata. Soovmõtlemise, kuidas kanepipooldajad on kõik rahulikud ja asjalikud.
Minu arvates vandenõuteooriad, mida kanepisuitsetajad siin rohkelt esitavad, pole küll märk rahust ja asjalikkusest, pigem on see tontide esile manamine.
2. veebruar 2016, 20:48
Müntidel on alati kaks poolt, miks see esimene pool sinu arvates kehvem on kui teine pool. Tonte näed siin jälle sina, mite kanepisuitsetajad oma "vandenõu teooriatega". See on ka muide tont.....näha mingeid vandenõusid. Kui sa ei oska kanepiga midagi asjalikku peale hakata, ära siis puutu seda kraami. Võta parem peotäis tablette, need ju juba iidsetest aegadest teada/tuntud abimehed........
mündi teine pool2. veebruar 2016, 21:55
"See on ka muide tont.....näha mingeid vandenõusid."
Seda minagi, et miks te igal pool vandenõusid näete. Ravimifirmad sepitsevad, politsei sepitseb ja riik sepitseb :)
2. veebruar 2016, 22:27
Sõnad vandenõu ja sepitsus tõid sina siia. Loe artikli pealkiri uuesti üle ja proovi teemas püsida. Ps. Kanepi teemal on maailmas loor juba langenud, nii et mingist teooriast on juba hilja rääkida. Ainult faktid on jäänud.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 23:16
"Sõnad vandenõu ja sepitsus tõid sina siia."
Selline ongi sinu tase. 5-astase oma, maksimaalselt.
plekkpurk3. veebruar 2016, 00:35
kuule sina tont.. istu vagusi oma kuudis ja las inimesed kes tahavad et neil oleks mugav ja chill teevad jointi!
mündi teine pool3. veebruar 2016, 11:10
Kui argumenteerida ei oska, siis hakatakse suud kinni toppima. Intelligentne lähenemine teil.
m[nt3. veebruar 2016, 13:30
Kes ikka viitsib ignorantse inimesega argumenteerida ...
Inimene3. veebruar 2016, 13:44
Hakkab tunduma, et see mündi teine pool on politsei esindaja :D Ilmselt narkoment kellel hirm tööst ilma jääda !!! Elagu Mendi Riik !!!
mündi teine pool3. veebruar 2016, 23:54
Ignorantne? Milline minu kommentaar näitab asjatundmatust? Sa ajad lihtsalt segamini erinevaltel seisukohtadel olemist ignorantsusega. Katsu enne ikka võõrsõnade leksikonist järele vaadata, mida mingi mõiste tähendab.
To aadukene2. veebruar 2016, 19:10
Inglitrompet... Ogaõun... Koerapõõrirohi... Lumemari... Ja veel, ja veel ja veel, ning KORDADES hirmsamad taimed, kui kanep VÕI isegi oopiumimoon (mis kusjuures on täpselt sama sort, millest moonisaiadele seemneid puistatakse...)
Uurige VICEi dokumentaali Scopolamiini kohta...
To aadukene2. veebruar 2016, 19:10
Inglitrompet... Ogaõun... Koerapõõrirohi... Lumemari... Ja veel, ja veel ja veel, ning KORDADES hirmsamad taimed, kui kanep VÕI isegi oopiumimoon (mis kusjuures on täpselt sama sort, millest moonisaiadele seemneid puistatakse...)
Uurige VICEi dokumentaali Scopolamiini kohta...
To aadukene2. veebruar 2016, 19:10
Inglitrompet... Ogaõun... Koerapõõrirohi... Lumemari... Ja veel, ja veel ja veel, ning KORDADES hirmsamad taimed, kui kanep VÕI isegi oopiumimoon (mis kusjuures on täpselt sama sort, millest moonisaiadele seemneid puistatakse...)
Uurige VICEi dokumentaali Scopolamiini kohta...
Erkile2. veebruar 2016, 19:03
Njaa... Esimene kontakt pole opioidikutel ometi ju alkohol ega tubakastubakas või kohv või suhkur? Need ometi ju kedagi kiirabi järele haarama ei asenda? Räägi, kas õppisid kiirabi arstiks hiljuti või kuldse propaganda ajastul? Ehk oskad ka pajatada kuidas hoiab praegune narkopoliitika noored kanepist eemale? Leidub ikka avara ilmavaatega teadjaid mehi meil...
...2. veebruar 2016, 19:54
jah, alkohol ja tubakas on kindlasti esimene valik, paraku praeguse propageerimise laineharjal asenduvad need noorte seas pigem kanepi või veel hullem -sünteetilise kanepiga. kohvi puhul võin öelda, et kiirabi kutsutakse küll, nimelt salakavala komponendina spordijookides või cocas , põhjustab kofeiin küllalt sageli inimestel tahhükardiahoogusid, ärevushoogusid ja tarvis läheb isegi medikamentoosset sekkumist, ehk siis rütmihäire kupeerub alles beetablokaatori toimel näiteks. suhkur tapab väga kindlalt, ainult liigkasutamise tulemused ilmnevad aastakümnete pärast- oled kuulnud diabeedist, ülekaaluga seotud tõbedest? mis hoiaks noored kanepist eemal? kindlasti ei hoia eemal narkoainest tuntud inimeste ja lõputute kanepi headust ülistavate artiklikeste ilmumine digimeedias, kindlasti ei hoia kasutamist ära ka tänane artikkel, kus faktid on pööratud räigel peapeale ja kui mina oleksin nooruk, siis lugedes tekiks küll tunne, et narkotaimele, nimega kanep, tehakse liiga. ütlen ausalt, kui kanepil oleksid kõik need imelised omadused, oleks see aine kindlasti meditsiinis kasutusel. muide, tänapäeval vähihaiged ei vaevle valudes, kui nad on õieti ravitud, keemiaravi saanud ei öögi, kui nõustuvad iiveldusevastaseid ravimeid võtma. probleemid tekivad, kui pt hakkab ennast ise ravima, mul väga sageli kutseid, kus keemiaravi saanu on hädas iiveldusega ja kui uurin, et milliseid ravimeid kasutate selle vastu, siis öeldakse, et ei kasutagi, niigi palju rohte juba! muide, kas sa ise oled narkojoobes noorukit üldse näinud, või kas sa oma pojal lubaksid kanepit suitsetada? kui sa vastad jah, siis on see sinu otsus ja usk, las ta suitsetab, vast läheb kõik õnneks. mina enda omal ei luba . kõik kokkupuuted minu elus kanepijoobes inimestega on olnud äärmiselt ebameeldivad eelkõige tarvitaja enda jaoks ja huvitaval kombel pole minu tutvusringkonnas samuti kedagi, kelle elukene oleks narkouimata mõttetu piin. ilmselt ei ole ma osanud oma elus vastavat chilli sõpruskonda valida;-)))) sorry selle eest sõber
AGA2. veebruar 2016, 22:30
"ütlen ausalt, kui kanepil oleksid kõik need imelised omadused, oleks see aine kindlasti meditsiinis kasutusel" - kas siis arenenud maailmas mitte juba pole? Varsti peame vaid meie siin kuldse kommunismi hääbuva päikese hääbuvas kumas kõige targemateks keelajateks ja vassijateks.
"mis hoiaks noored kanepist eemal? kindlasti ei hoia eemal narkoainest tuntud inimeste ja lõputute kanepi headust ülistavate artiklikeste ilmumine digimeedias, kindlasti ei hoia kasutamist ära ka tänane artikkel, kus faktid on pööratud räigel peapeale ja kui mina oleksin nooruk, siis lugedes tekiks küll tunne, et narkotaimele, nimega kanep, tehakse liiga." - sa ei leia, et kanepi viimine diilerite käest apteekidesse korrigeeriks seda olukorda kuidagi? Diiler dokumenti ei küsi, proviisor aga küll! USA's on kanepi rekreatiivse kasutamie legaliseerinud osariikides noorte tarbimismäärad langenud, kuna enam ei ole nii cool, kui varem, keelatud vili on alati magusam! Ja selle koha pealt võime rääkida ka sünt. kannabinoididest, mis tõepoolest on KORDADES hullem variant, kui looduslik kanep, kuid mis loob nõudluse sünteetiliste aseainete järgi? Kas see võib ehk olla ohutuma alternatiivi väär legaalne staatus ning sellega kaasnevad ülekohtused karistusmäärad?
Ma olen seda teemat nii mündi ühelt kui teiselt poolelt elanud ja rohkem kui ainult enese nahas, rohkem, kui ma avalikkustada sõandan, nii, et ka mina tean, millest ma räägin. Ma nõustun, et tegu ei ole imelise cure-alliga naug mõni vähem mõistuse juures indiviid väita tahab, ma annan endale aga ka aru, et võrreldes nt. alkoholi või tubakaga on tegu oluliselt vähem ohtliku pahega. Või tahad väita, et alkoholist (otseselt või kaudselt) tingitud väljakutsetega tuleb sul vähem rinda pista? Ning alkoholi laialdasem kättesaadavus ei ole tänapäeval enam argument, kuna igale tahtjale on ka kanep vaid telefoni kõne kaugusel... vaevalt et mõni hea mees sulle autoga sixpacki turu hinnaga koju viitsib tuua.
PS!2. veebruar 2016, 22:41
Kirjavead ei ole tingitud mitte "laksu all olemisest" nagu mõni kindlasti siin rapsima tahaks hakata vaid pigem asjaolust, et pikka teksti telefoniga trükkides ei pruugi kõik apsud alati silma jääda ning spelcheck teeb ka oma tööd ;)
mündi teine pool2. veebruar 2016, 23:28
"USA's on kanepi rekreatiivse kasutamie legaliseerinud osariikides noorte tarbimismäärad langenud"
Nad ise seda ei kinnita:
Since the opening of recreational pot shops on Jan. 1, 2014, some data support that regulation is not having its intended effect:
• Colorado youths remain among the nation’s heaviest cannabis users, with usage increasing at the second-highest rate in the nation. They use strains of the drug widely considered among the world’s most potent. Denver schools reported a 7 percent increase in drug-related arrests on campus during the 2013-14 school year over the previous year, jumping from 452 to 482 arrests. Middle schools across Colorado reported 951 drug violations, a 10-year record. County and state education officials attribute the increases to marijuana.
• Local addiction treatment centers are reporting more admissions for marijuana addiction. Among them is the CU adult-treatment hospital, which is continuing to track numbers, said Cort, the center’s director of professional relations.
• Colorado hospitals are reporting sharp increases in the number of children admitted for marijuana exposure, including accidental ingestion. A state committee charged with rule-making for edibles disbanded in November without reaching consensus.
+see3. veebruar 2016, 01:02
Colorado legalized recreational cannabis use in Dec 2012 (Jan 2014 for recreational sales). It has been legal medicinally for over a decade. They have not experienced the surge in teen use predicted by prohibitionists:
Past Month Colorado High School Cannabis Use
2009: 24.8%
2011: 22.0%
2013: 19.7%
[SOURCE: 2009 and 2012 Youth Risk Behavior Survey Results - Colorado High School Survey Summary Table; 2013 Healthy Kids Colorado Survey Results - Colorado High School Summary Tables]
Past Month National High School Cannabis Use
2009: 20.8%
2011: 23.1%
2013: 23.4%
[SOURCE: CDC - Trends in the Prevalence of Marijuana, Cocaine, and Other Illegal Drug Use National YRBS: 1991— 2013]
Past Month Colorado Middle School Cannabis Use
2011: 6.0%
2013: 5.1%
[SOURCE:Overview Of The 2011 Healthy Kids Colorado Survey: Middle School; Healthy Kids Colorado Survey Middle School Overview of 2013 Data]
Oskad ehk midagi veenvamat välja tuua, peale selle ühe mannetu arvamusloo (MITTE ADEKVAATSE UURIMUSE)?
++see3. veebruar 2016, 01:08
Colorado has had greater teen and adult usage rates than most of the U.S for decades, this is why it made sense to launch a serious legalization campaign there.
The YRBS results have not shown a drop in cannabis use due to drug users leaving school as there have been less drug expulsions:
Colorado School Drug Expulsions:
2011-2012: 718
2012-2013: 614
2013-2014: 535
And dropout rates have also decreased.
[SOURCE: Colorado Department of Education]
Cannabis use has not increased much in Colorado, if at all. From 2012 to 2013 reported monthly use went from about 10.4% to 12.7%, an increase by 2.3% at most, and mostly for adults (teen use change was not statistically significant).
[From: Results from the 2013 National Survey on Drug Use and Health: Summary of National Findings]
Colorado substance use change from 2011-2012 to 2012-2013:
Marijuana Use in the Past Month 12+: 10.41 12.70 (ss5)
Marijuana Use in the Past Month 12-17: 10.47 11.16 (nss)
There have also been positive changes in Colorado:
Cigarette Use in the Past Month: 22.87 21.25 (ss1)
Alcohol Dependence in the Past Year: 4.12 3.50 (ss1)
Serious Mental Illness in the Past Year: 4.15 3.91 (nss)
Any Mental Illness in the Past Year: 18.12 17.19 (nss)
Illicit Drug Dependence in the Past Year: 2.16 2.09 (nss)
ss1 = statistically significant at the 0.10 level
ss5 = statistically significant at the 0.05 level
nss = not statistically significant
One *major* caveat is the fact that more people will be willing to admit usage on this survey in an environment where cannabis is legal. How much of this apparent 2.3% increase can be attributed to more consumers simply being honest about their usage now that there is both less threat of prosecution, and more acceptance?
+++see3. veebruar 2016, 01:12
Jack Edwards Rank 1
Let's hope future installments are more balanced and less hysterical. Most everyone you quote makes or has made their living off of cannabis being illegal. Hardly an unbiased presentation.
Most of the problems cited here have to do with the state not living up to expectations. No measurements of potency, no regulations on medibles, no funding, tools or training to measure the impact on communities, and plenty of data that the state knows it must collect but does not.
The governor and AG strongly opposed A64. They do not want it to succeed. They are the ones who could move on all of the issues cited above and correct these problems that have the Gazette so distraught. Yet they do not. Why? Because they want A64 to fail and they are doing everything they can to cause that failure.
Black market sales continue because the 25% tax has made legal recreational cannabis more expensive than black market pot. Fix the tax, fix the problem.
mündi teine pool3. veebruar 2016, 11:09
Miks sa postitad siia andmeid, mis näitavad enne legaliseerimist toimuvaid trende. Kõikides (osa)riikides ja maades, kus on kanepipoliitikat lõdvendatud, toimub kõigepealt hüppeliselt tarvitamise suurenemine. Kuidas edasi kulgeb, oleneb juba ennetustööst ja üldisest uimastavatesse ainetesse suhtumisest ühiskonnas ja siin ei mängi "keelatud vilja" müüt enam mitte.
fsdsd2. veebruar 2016, 18:38
Kanep koos Xanaxiga, holy shiit mis muncies.
pereisa2. veebruar 2016, 16:51
Ei ole tarvitanud 5-6 aastat yhtegi apteegis saadavat kraami. Hoian end loodusega terve. Kyyslauk, ja muu tasakaalustatud toit. Ja suitsetan for fun ja inspiratsiooni saamiseks kord kaks kuus. Kas olen nyyd narkomaan ja sõltuvuses ning valede väärtushinnangutega inimene, keda tuleks trahvida et pole riigile või ravimitööstusele selle kaudu raha annetanud? Inimesed kes ei ole ise asjaga kokku puutunud ja endiselt arvavad et need noored mehed kes kõmbivad kuskil pimedates kohtades ropendades ja järgmist "doosi" soovides, ei ole tavapärane kanepi tarbija. See mees tarbib kas yleliia alkoholi või minheid keemilisi drooge, millest mina kahjuks midagi ei tea.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 19:37
Teada on, et meie kultuuriruumis on sajandeid kunstnikud ja kirjanikud ammutanud inspiratsiooni pudelist. Idamaades on inspiratsiooni allikaks meditatsioon. Millest see elevus kanepi ümber?
sellepärast2. veebruar 2016, 22:13
et artikkel on kanepist. Pole ju paha kui me siin teemas püsime.
Svinja2. veebruar 2016, 22:17
Räägi lähemalt, mis inspiratsioon sealt pudelist tuleb? Et kumma käega naist kõvemini lüüa annab? :D
mündi teine pool3. veebruar 2016, 11:13
Sina muidugi tahad näha ainult seda, et pudelist inspireerub ainul vägivald. See on nii mugav argument oma iha rahuldamise eest võitlemisel, et kohe kahju mitte kasutada. Intelligentne lähenemine.
Svininku3. veebruar 2016, 19:40
Ja mis on sinu vaste? Debiil...
HHT2. veebruar 2016, 16:40
Sorry kui topeltpost, ei näe oma eelmist. http://drsircus.com/medicine/marijuana-toxicity/ Lugege teema läbi, keda asi päriselt huvitab. Kes väga tahab suudab ka vastavad uuringud üles leida. Need on olemas. See jutt seal suures plaanis õige. "mündi teine pool ka täitsa olemas" Fakt on see, et kanep on ohutum alternatiiv mitte ainult nendele viiele ravimile, vaid neid on hulga rohkem.
Henku2. veebruar 2016, 16:36
http://drsircus.com/medicine/marijuana-toxicity/ <- soovitan kahtlejatel soojalt läbi lugeda, seal on ka "mündi teine pool" kirjas ja kes väga tahab ilmselt suudab leida ka vastavad uuringud ülesse. Omaltpoolt niipalju, et pikaajalise tarvitajana, enda isiklikust kogemusest selle taimega tundub et see jutt seal lehel on vähemalt 80% õige... mis ületab selle kommentaariumi kvaliteedi mitmekordselt :D
to Pole mötet vaielda2. veebruar 2016, 15:24
oled sa meditsiiniline proztituut väi? "eitab kaasaegseid ravimeid"..
see, et inimene ei jookse iga pisikese külmetuse puhul tabletipurgi kallale, ei tähenda, et ta kiiksuga on. ravimid on vaid äri ravimifirmadele ning on ka ravimeid, mis tegelt ei aitagi haiguse puhul, kuid kuna inimesed kogu jama usuvad, siis iga asja puhul tormatakse arsti juurde vöi apteeki.
näiteks, miks peaks inimene palaviku korral mingit rohtu vötma kui palavik kestab +/- paar päeva ning kaob ise enesest (teki all higistamine pidavat aitama). niiet sa, kiiks, ära tule teisi söimama. kui naudid oma tablette, siis neela terviseks!
2. veebruar 2016, 15:00
Selge see et kanepi legaliseerimise vastu on narkomaffia kes ebaseadusliku äriga megakasumeid teenib.Nagunii on kanep ja muud narkootikumid Eestis lihtsalt kättesaadavad ja nende müük toimub korrumpeeritud ja kinnimakstud politsei katuse all.
Ei usu2. veebruar 2016, 15:11
MAffial oleks mugavam olla aus ärimees, nagu alkotootjad näiteks. KUna neil on nii kogemused kui ka turg, siis kasum on igal juhul kindlustatud. IGasugused vaheletrügijad elimineeritakse maffia meetoditega ja ülejäänud ostetakse ära. NIi et jama juttu ajad, naiivik.
aadu2. veebruar 2016, 17:05
Kui sa ravimitööstuse telgitaguseid vähegi oled uurinud siis tead kes on tegelik narkomaffia.
Ei usu2. veebruar 2016, 14:55
Kanep pole opiaatidega sõltuvuse tekitamisel võrreldav, aga point sinu jutus on, eriti kommentaari viimases osas:)
Ei usu2. veebruar 2016, 15:04
See oli Karlile 14.39
ise olen mittetarvitaja2. veebruar 2016, 14:50
Mul üks tuttav tõmbab iga päev kanepit. Miks küll, tegemist on ülikorraliku keskealise pereemaga ja mittesuitsetajaga? Tal on vähk, suured valud ja ta saab sellest reaalselt abi!!!
Ei usu2. veebruar 2016, 15:07
TÄitsa usun, kui inimene on laksu all või joobes, siis valuaistingud on leebemad.
Ei usu2. veebruar 2016, 14:45
igasuguseid hambasse puhujaid. Taoliste väidete esitamisel, nagu kanep asendab ravimeid, paluks viidet vastavatele uuringutele.
2. veebruar 2016, 21:02
Näha on et sa ise pole viitsinud kanepi kasulikku poolt uurida, kui siin viiteid palud. Inernetis seda infot lademetes. Uuringutest, kanepist abi saanud inimestest ja ka sellest, miks üha rohkem soovitakse keemiat asendada loodustoodetega. Leiad ka infot, miks kanep on kõige kahjulikum ainult suurtele ravimi kompaniidele. Huvitavaid leide!!!
"Inernetis seda infot lademetes" - on küll9. veebruar 2016, 02:06
See teadmine, et kusagil Mery Smith või Jose Rodrigues end arstide poolt diagnoositud vähist terveks ravisid, ei anna midagi.
Eesti näiteid paluks!
Karl2. veebruar 2016, 14:23
Taimega mis tekitab inimeses narkootilist sõltuvust ei saa teisi ravimeid asendada.Selliseid narkootilisi aineid on ju ka teisi.Näiteks mofiin on väga tugev valuvaigisti.Vene ajal kasutati morfiumit viimase staadiumite vähkidel valude vaigistamiseks.Kõigist neist said morfinistid ja enne lõppu tuli neile morfiumit süstida juba iga 2 tunni järel,muidu hakkasid nad märatsema.
2. veebruar 2016, 17:01
oi kui palju on ravimeid mis veel rohkem sõltuvust tekitavad. tavaliselt on need valuvaigistid, rahustid, unerohud. need on mürgisemad ka. keegi neid ei karda ega keela.
aadu2. veebruar 2016, 17:33
Erinevalt morfiinist ei ole kanep opiaat ning ei tekita füüsilist sõltvust.
Muide morfiini kasutatakse siiamaani, lisaks on kõik artiklis nimetatud ravimid narkootilist sõltuvust tekitavad.
pole mõtet vaielda2. veebruar 2016, 14:03
selliseid artikleid on viimasel ajal nagu seeni. Põhjuseid ilmselt mitmeid: mõni loodab kanepi legaliseerimisel kohe nn maaletoojaks hakata ja rikastuda. Mõni on lihtsalt kiiksuga ja eitab kõiki kaasaegseid ravimeid. Ja mõni on kanepitarbijast sõltlane.
Huvitav , millisesse ryhma kuulub artikli autor ? Pakun viimast.
fd2. veebruar 2016, 14:28
Mis imeloom see kanepisõltlane veel on?
Pole veel kohanud sellist
erki2. veebruar 2016, 18:47
ma kiirabis kohtun nendega igapäevaselt paraku. point selles, et nimetet ärevushäirete tekkimisel (kanepi levinuim kõrvaltoime) viin ma patsiendile just benzodiazepiini -xanax, diazepam vms.mitte vastupidi! muidugi oleks tore, kui meie arsenalis oleks kanepiplärud, heroiinikutele võiks vabalt morfi või fentat teha. viimase kanepitarvitajast noormehe juures käisin alles 2 nädalat tagasi- ega muud hullu olnudki, istus teine täitsa vagusi ja chillis, ainult , et vanemad olid mures. poiss jättis ühtäkki kooli pooleli, tööle ei kavatsegi minna. tõmbab muudkui piipu ja vahel kui meelde tuleb, näpsab vanemate külmikust toitu. kuigi on üldteada ju, et kanep sõltuvust ei saa tekitada!!! ;-))) , kurtis mamma, et kõik väärisesemed kodust kadunud, sõrmused ja puha. vahel lööb emat, kui see liialt küsimusi esitab ja pinda käib. muidu on hea poss,ainult et meeleolukõikumised pöörased. õppis lausa põhikoolis neljadele-viitele. vanemad palusid, et teeksin mingi süsti, et see seisund lõpetada. kahjuks polnud mul süsti, mis narkomaani endiseks teeks ja ei tule ka niipea. oh kallid inimesed, kui te vaid teaksite, mida teeb kanep noore inimese, tema keha ja vaimuga, eriti kui noorel on kalduvus psüühikahäiretele, kui lähisuhted on kehvapoolsed vms. ma vahest küsin elustatud opiaatikutelt (vahetult peale eluletoomist, siis nad on mõne minuti jooksul erakordselt siirad), et lapseke, kuidas sa tänase seisuni jõudsid?- vastus alati, et algul võike hanasha siidriga, amf ja siis juba kangem kraam, nagu "valge hiinlane". mitte keegi ei ole öelnud, et esimene kokkupuude oli fentaga. teada värk, et kanep iseenesest kedagi jalapealt ei tapa, aga paraku näen lapsi, kellel lisaks alkojoobele on käimas ka kanepijoove ja see koll mis sellest segust välja tuleb tapab küll tõhusalt. peamiselt lämbutakse oma kehasekreetidesse pidustuste järgsel ööl. kallid inimesed, ajakirjaniku kirjatöö oli äärmiselt rumal ja valede faktidega soperdis. jumala eest, ärde nii tehke nagu seal soovitatakse!
2. veebruar 2016, 20:12
kahjuks on ebanormaalsete kanepi või mistahes narko, alkoga oma ajud hävitanud lolle liiga palju, et usuks. nad usuvad seda, mida tahavad, et kanep on hea ja parem kõigest. aga pole. kui ajud on hävitatud, ja idioot ei saa millestki aru, ei tähenda, et valud kuhugi kaoks ! kahtlustan, et valuvaigistiteski on mingit narkoainet, ei tea, mõni on segi neistki läinud ja hullaris ravi saanud. kanep teeb nii lolliks, et lõpuks istub hull vaid kinnises kongis. esmalt aga õgib lolliks kimunu end pekki , söögiisu tuleb meeletu.
samas võiks valude vastu soovitada pea eemaldamist, veelgi tõhusam.
2. veebruar 2016, 20:12
kahjuks on ebanormaalsete kanepi või mistahes narko, alkoga oma ajud hävitanud lolle liiga palju, et usuks. nad usuvad seda, mida tahavad, et kanep on hea ja parem kõigest. aga pole. kui ajud on hävitatud, ja idioot ei saa millestki aru, ei tähenda, et valud kuhugi kaoks ! kahtlustan, et valuvaigistiteski on mingit narkoainet, ei tea, mõni on segi neistki läinud ja hullaris ravi saanud. kanep teeb nii lolliks, et lõpuks istub hull vaid kinnises kongis. esmalt aga õgib lolliks kimunu end pekki , söögiisu tuleb meeletu.
samas võiks valude vastu soovitada pea eemaldamist, veelgi tõhusam.
Aadu2. veebruar 2016, 17:31
Vaevalt artikli autori vaadetega artikli puhul tegemist on.
Toimetaja nõuab artikleid siiski teema populaarsuse põhjal.
Kuna lugejate seas on palju huvilisi st väidetavalt 1/3 eestlastest on tarbinud või tarvitavad kanepit, siis sealt ka kõik need kanepiartiklid.
Lisaks on tegemist üle maailma kuuma teemaga arvestades et EUs käivad kõnelused nõuete leevendamiseks ning uimastipoliitika kannapöördest. Rääkimata riikidest kes aina legaliseeerivad.
Eesti peaks olema üks innovatiivsemaid riike kuid uimastipoliitikaga oleme aastas 1972 ning narkosurmade poolest edetabeli eesotsas.
Kui me tahame saada 5 rikkama riigi sekka siis peame olema teenäitajad mitte järelsörkijad.
Siinkohal lõpetan, kui suuremat pilti näha suudad saad ise edasi mõelda.
Free The Weed2. veebruar 2016, 13:59
seda nimekirja võiks veel pikalt jätkata.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 12:26
Terviseuuringuid kajastav leht on PubMed.
Ei leidnud ühtegi uuringut, kus väidetaks, et Vicodini saab ASENDADA kanepiga. On küll palju kanepiportaale, kus arutletakse Vicodini ja kanepi MIKSIMISEST.
Kroonilist valu kanepiga ei leevenda sel lihtsal põhjusel, et kanep ei ole laiapõhjaline kroonilise valu leevendaja.
plekkpurk3. veebruar 2016, 00:23
oled proovind kas leevendab ve?
arvamus2. veebruar 2016, 11:28
Huvitav on see, et ühes riigis on kanepi tarbija kriminaal, keda nagu mõrtsukat taga aetakse, teises korralik kodanik, kellele see kasulik on või on eestlane ja hollandlane tõesti nii erinevad?
mündi teine pool2. veebruar 2016, 11:44
Miks sa valetad? Kanepi tarbijale kriminaalkaristust ei rakendata.
arvamus2. veebruar 2016, 14:32
Sa vist vassid, küll näidatud tagakiusatavaid paari taime kasvatajaid, kurjategijaid.
p.s. Ei ole ise kunagi tarvitanud, aga tundub ebaõiglane.
Ei usu2. veebruar 2016, 15:02
Inimene rikub seadust, aga sina nimetad selle menetlemist tagakiusamiseks. Kasvatamine on tootmine, mitte tarbimine ja kogus on ka reguleeritud, millise omamine kriminaalkorras karistatav on.
KUi igaüks hakkaks omatahtsi seadusi tõlgendama, siis see oleks anarhia.
Aadu2. veebruar 2016, 17:25
Aga miks üldse on üks taim mis kasvab umbrohuna seadusevastane.
Kas on veel selliseid taimi puid mida meie riigis kasvatada ei tohi ?
Huvitav kui võilillest mõni väga efektiivne ravim teha, kuidas kavatseb riik keelata võililled ning kas suvel läheme kõik vangi kel põllunurgas võilill tärkab?
aadukene2. veebruar 2016, 19:00
on imeilus taim, nimega oopiumimoon-mina ei saa aru, miks selle taimekese kasvatamine koduaias keelatud on!? mõtle sellele
Eestimees2. veebruar 2016, 11:07
Ka Eestis need ammu saadaval, mina olen kanepiõli siit ostnud: http://www.sojapood.ee/tootekategooria/kanep/
mündi teine pool2. veebruar 2016, 11:27
CBD on ükspaljudest kanepi toimeainetest.
https://www.projectcbd.org/what-cbd
Taoliste artiklite kirjutamisel ja eriti pealkirjastamisel, peab informatsioon olema objektiivne ja adekvaatne.
vanja2. veebruar 2016, 12:53
mina kaaa . aga nüüd on otsas ja ei teata, kuna lisa tuleb . peab vist jälle hollandist tellima hakkama . see lahja ei ole hea
2. veebruar 2016, 21:15
Tänud viite eest. Kui see on sama õli, mille tegemist Rick Simpson õpetas, siis on see väga hea uudis. Arvasin, et seda saab ainult välismaalt. Seda on võimalik ka kodustes tingimustes teha, kui kuskilt sületäie taimi saaks.
Janus2. veebruar 2016, 22:08
Tegu ei ole päris kindlasti sama õliga, mis Rick Simpson kodus vaaritab, pigem on tegu seemnetest külmpressitud õliga, kus toimeaineid sees siusliselt homoõpaatilistes kogustes, küll aga hea allikas omega 3 ja 6 rasvhapete puuduse korral. Ainus ligilähedanegi toode eestis asub siin: http://posh.ee/cannabidiol-(cbd)/cbd-paste
Kat2. veebruar 2016, 23:57
Minu arust on seemnetest külmpressitud õli tavaline õli, mida vaaritamisel kasutatakse. Kasutan seda ise, see on teist värvi ja vedel. See Sojapoe musta tökati moodi õli sarnaneb väga Simpsoni omaga. Tema hoiab seda ka süstaldes, kuna on paks ja samas on ka kergem doseerida. Oled kindel, et pole sama õli ?
Ei ole kindel...3. veebruar 2016, 00:21
Vabandan, polnud sojapoe uue tootevalikuga tutvunud ning eeldasin, et jätkuvalt reklaamitakse toiduõli ravimi pähe. Soovitan kindlasti alati aga uurida ka konkreetsete toodete päritolu ja tausta, väga palju liigub valesid ja vassimist lihtsalt kasumi nimel.
Ei ole kindel...3. veebruar 2016, 00:21
Vabandan, polnud sojapoe uue tootevalikuga tutvunud ning eeldasin, et jätkuvalt reklaamitakse toiduõli ravimi pähe. Soovitan kindlasti alati aga uurida ka konkreetsete toodete päritolu ja tausta, väga palju liigub valesid ja vassimist lihtsalt kasumi nimel.
Kat3. veebruar 2016, 01:11
Aitäh et vastasid, ehk tasub seda Sojapoe kraami siis ikkagi proovida. Internetist suvalisest kohast ei hakkaks jah ostma.
Mündi teine pool2. veebruar 2016, 10:56
Arvad et oled ilgelt tark inimene,raagid mis kanep inimestele teeb(kuskil,keegi,midagi,raakis ja nii on) aja peoga tablasi sisse ja ela enda elu.see et sellest raagitakse ja tahetakse vb kasutusse votta,ei tahenda et see on kohustuslik.ja kui siin iga paev raagitakse et kanepi kohta on liiga vahe uuringud tehtud,siis kust inimesed votavad sellised teadmised kanepi mahategemise kohta.inimestele söödetakse lihtsat vale infi,mis on ravimi firmade pool tehtud propakanda,sest kanep on kahjulik ainult ravimitoostustele,sest neil jaavad kasumid saamata kui inimese eelistavad kanepit,tablade asemel.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 11:17
Informatsioon on tänapäeval kõigile kättesaadav. Ei pea olema ilgelt tark, et seda leida. Piisab guugeldamisest. Kui sina pead avaldatud teadusuuringute tulemusi valeinformatsiooni levitamiseks, siis pole sinusugusega mõtet diskuteerida.
2. veebruar 2016, 11:57
Keegi siin ei diskuteeri.igal inimesel on oigus omale arvamusele.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 13:01
Kuna 10:56 pöördus otseselt minu poole, siis laskus ta ikkagi diskussiooni, kuigi seda rumal-upsakat ja halvustavat kommentaari on raske diskussioonina võtta.
aadu2. veebruar 2016, 17:21
Täpsustaks et uuringuid ei ole liiga vähe tehtud.
Uuringud kestavad juba pea 60 aastat ning pole leitud otsest tõestust et kanep sulle kahjulik on.
On küll artikleid kus väidetakse, et kanep põhjustab mõnda haigust kuid kõik need on sõelapõhjaks lastud.
Levinud argumendid:
1) Põhjustab südamehaiguseid. - Seda ei põhjusta mitte kanep vaid vingugaasi sissehingamine kanepi suitsetamisel. Täpselt nagu suitsetamine, kuid kuna kanepit suitsetatakse vähem kui tubakat siis on ka risk oluliselt väiksem. Juba pikemat aega kasutavad kanepitarbijad just seetõttu ürdi aurustamist, mitte põletamist.
2) Avaldab tarbijas skisofreenia. - Skisofreenia avaldumiseks on vaja geneetiline eelsoodumus. Teiseks ei avalda kanep skisofreeniat vaid suurendab avaldumise riski. Samamoodi nagu alkohol või kooli kiusamine suurendab skisofreenia avaldumise riski.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 20:13
Ah et lausa sõelapõhjaks? Tohoh.
Aga vaata siinsamas ülal Henku esitatud viidet. Seal tõepoolest ka mündi teine pool olemas. Las ma kopin siia ühe, muidu sa ju ei näe lugeda:
Dr. Gabriel Cousens writes, “While marijuana may have many palliative qualities, the psychoactive species have some serious downsides. These are well outlined in the 800-page book titled Marijuana Syndromes by John Mini. His research validates what I have observed since the ‘60’s. As he points out, "Marijuana’s side effects increase over time" and are cumulative. He has clinically observed that "marijuana’s effects can have a drying and toxic quality. They tend to take a general progression from the lungs to the digestion and immune systems, then to the blood, heart and circulatory system, then on to the liver and nervous systems and finally to the sexual, endocrine systems and brain over time."
Punkt nr 1 puhul palun anna viited teadustöödele, kus on leitud, et mitte kanepi toimeained, vaid just vingugaas põhjustab südame töö häireid. Tahaks kohe lugeda sellist revolutsioonilist avastust.
Huehuehue2. veebruar 2016, 22:01
"John Mini, M.S.C.M., L.Ac., Dipl.Ac. is an acupuncturist and herbalist in Marin County, California. He has dedicated over twenty years of research into the side effects of marijuana and how to treat them using Traditional Chinese Medicine."
Haah! Solid, solid allikas sul ikka :D ...acupanturist and herbalist... Traditional Chinese Medivine... :D :D :D
/4. veebruar 2016, 19:11
Vabandan ette oma emotsioonide eest. Tra mul on kopp ees juba sellest. Kui keegi, olgu pooldaja või mitte, tahab viidata mingile meediumile eesmärgiga põhjendada/tõestada oma argumenti, siis PALUN ärge tehke seda formaadis "see on õige sest ta ültles..."
Udo. 2. veebruar 2016, 10:48
Siis ju seda muud keemia sitta ei saaks enam pähe määrida.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 10:54
Aga teemegi siis nii, et asendame kõik selle "keemia sita" kanepiga.
Teeme operatsioone kanepinarkoosi all ja ravime tuberkuloosi.
vanja2. veebruar 2016, 12:55
kas sa oled loll, või ole laksu all
Sergej2. veebruar 2016, 21:46
Ei kumbagi, praktiseerib hoopis ühiskonna õpetatud demagoogiavõtteid. Edumeelne :)
Janus2. veebruar 2016, 21:55
Ei kumbagi, praktiseerib hoopis demagoogiavõtteid :) Edumeelne!
mündi teine pool ka kirja2. veebruar 2016, 10:29
Kanepi kõrvalmõjud on ärevus, psühhoos, tahhükardia. Pikaaegsel tarvitamisel häirub dopamiini tootmine ja tekib motivatsioonipuudus.
fd2. veebruar 2016, 10:37
Nagu ka paljude teiste ravimite kuritarvitamine. Mida sa sellega öelda tahad?
mündi teine pool2. veebruar 2016, 10:49
Ärevus, psühhoos ja tahhükardia pole kuritarvitamise tulemus, vaid kõrvalnäht.
Öelda aga tahangi seda, et pole ravimit, mis ei tekitaks kõrvalnähte. Kanep pole mingi erand.
Kat2. veebruar 2016, 11:27
Pigem siis kõrvalnähtudega looduse poolt pakutud kanep kui keemia, mille kõrvalnähud aina uut keemiat sunnivad neelama. Tihti läheb "kõrvalnähtude" leevendamiseks rohkem nö. ravimeid vaja, kui haiguse enda jaoks. Imestan, et on veel inimesi, kes suurte ravimikompaniide poliitikast aru ei saa.
mündi teine pool2. veebruar 2016, 11:41
Kas sa tõepoolest arvad, et loodusliku päritolu ravimi poolt tekkinud kõrvalnäht on parem? Oled ikka mõistuse juures?
Ravimifirmad on loonud ühe haiguse ravimiseks erinevaid ravimeid, kui üks ei sobi, siis proovitakse teist, kolmandat, kuni leitakse sobiv, aga sina kirjutad, et ravimi kõrvalnähtude leevendamiseks pannakse teine ravim peale. Oled ikka mõistuse juures?
Karl2. veebruar 2016, 14:39
Kõrvalnähte tekitavad tõesti paljud ravimid Kanep aga tekitab peale kõrvalnähtude ka sõltuvust.See tähendab,et inimene hakkab tahtma teda üha rohkem ja alati lõppeb see sellega,et hakatakse otsima uut tugevamat ainet mis vajadust leevendab.Seda näitabad ka kommentaarid.Kõik kanepisõltlased on juba hakanud vaevlema krooniliste valude, unehäirete ja depressioonide käes ja nad nõuavad kanepi legaliseerimist,sest teised ravimid neid ei aita.
Aadu2. veebruar 2016, 17:09
Kanep üldjuhul siiski sõltuvust ei tekita, tegemist peab olema väga sõltuva iseloomuga või väga suure aine kuritarvitajaga.
Teiseks. Palun uurige natuke artiklis toodud ravimite kohta, kõik need ravimid on rasket sõltuvust tekitavad.
Eelistaksin igal juhul leebeid kõrvalnähte looduslikust ravimist kui mürgisest kemikaalikoteilist mille kõrvalnähtude leevendamiseks antakse sulle veel rohkem keemiakokteili.
2. veebruar 2016, 19:00
Kõik kanepivastased siin kordavad seda mida kinnimakstud ajakirjandus ja muu "ametlik" allikas pidevalt välja pritsivad, lootuses et selle korralikult pähe õpite. Vaadake natuke iseseisvalt ringi, leiate palju uut ja kasulikku kanepi teemal. Ps. Alkoholism lokkab mis kole aga siinsed kanepi maha materdajad jalutavad rahuliku südamega kauplustes......lõputute pudeliridade vahel. Kanep on küll väike tegija selle taustal. Lugege Rick Simpsoni kohta kui viitsite.
2. veebruar 2016, 19:11
Asi on selles et looduslikku päritolu ravimid ei põhjusta raskeid kõrvalnähtusid. Ravimifirmade katsejänes ei soovi olla. Terve mõistuse juures (kui see oli küsimus) olen seetõttu, et loobusin keemilistest kolesteroolialandajatest (kookosõli teeb sama töö ära) ja mao ülihappesuse vähendajatest. Tavaline kartulimahl aitab ja ravib. Ehk tead et paljude keemiliste ravimite kahjulik mõju avastatakse alles mitmete aastate pärast.....mõnede jaoks liiga hilja.
villi2. veebruar 2016, 20:17
vaata Karl näiteks INDIAT .Vaata selle riigi iivet s.t. on vähe haigeid füüsiliselt keegi ei tarbi eriti medikamente kuna neil puudub selleks võimalus.Eriti vähe on seal vähihaigeid inimesi.Käi Indias ära ja mõtle kui hakkad sellistest asjadest rääkima.Aga kui see sinuni ei jõua pole vaja teisi süüdistada
mündi teine pool2. veebruar 2016, 21:50
Tervisenäitajaks on ikkagi keskmine eluiga, mitte iive. Indias surrakse ära enne, kui jõutakse vähki haigestuda või siis surrakse ära diagnoosi saamata. Aga et seda teada, on Indias käimisest vähe. Tarvis on tervishoiustatistikaga tutvuda, mitte külatanumal ringi vaadata.
Hea demagoog!2. veebruar 2016, 22:02
Ilmselgelt on asi sulle väga südamelähedane, kui siin hommikust saati kommenteerid, räägid ehk meilegi siis oma isiklikust kokkupuutest arutluse all oleva taimega?!
Maire3. veebruar 2016, 08:48
Kuule mündi teine pool...on ju kanepit ka kahte sorti,üks on see millega narkarid kaifi saavad ja teine on ravikanep.Kui sa veel ei ole näinud,siis poodides müüakse lausa kanepiseemneid.
mündi teine pool4. veebruar 2016, 00:02
Ja meil müüdava kanepiseemnetega leiva sees on kumma seemned?