Keha

Kopsuarst: E-sigareti näol on tegu hundiga lambanahas (20)

LISA KOMMENTAAR

no nii3. veebruar 2016, 15:33
Huvitav, kopsuarst ja teeb reklaami tavasigarettidele?
Mind huvitaks3. veebruar 2016, 13:54
hoopis see, kas need naised, kes seda e-sigaretti tõmbavad, ka haisevad nagu peldik ja nendega ei saa suudelda, muidu laku nagu tuhatoosi :)?
Mufik3. veebruar 2016, 10:23
Miks võib suvaline tont trükimustas lausvaletada ilma hirmuta selle eest kinni minna ?
40 kantserogeeni ?
Destilleeritud vesi.
Glütserool / propüülglükool
Nikotiin.
Toiduainetööstuses kasutatavad maitseekstraktid (kõige tõenäolisem küsimärk, eeldusel, et EFSA on midagi mürgist eurooplaste toidulauale lasknud).
Jah. Esigareti TEADLIKUL valesti käsitsemisel on võimalik, et ülikõrgete temperatuuride juures on baasi PÕLEMISPROTSESSI üks lõppsaadus formaldehüüd. Tuletan siinkohas meelde : e-sigareti eesmärg on baas aurustada, mitte kuumutada seda oksüdeerimisprotsessini.
Lisaks : Diatsetüül. Väidetakse, et antud kemikaal teatud maitsetes põhjustab "pop-corni kopse". Võimalik, et põhjustab. Reaalset uuringut antud teemal tehtud pole. Samas : küsimus on kogustes. Isegi, kui maitsetes sisaldub diatsetüüli, on tavasigarettide põlemissaadustes diatsetüüli 10000% rohkem. Mitu suitsetajat eestis päevas popkornikopsude tõttu hauda läheb? Mingi statistika annab selle põhjal teha.
Nikotiin. Väga paljud e-suitsetajad on viinud oma nikotiinitarbimise segudes madalale või selle üldse välja jätnud. Sellegipoolest : Faktid, b*tch. Nikotiin on oma ohtlikuselt inimorganismile täiesti võrreldav kofeiiniga. Kohviiaktsiis ?
Lisaks : küündimatu lahmimine teemal kui ohtlik on e-sigarett vs tavasigarett. Hakkamata välja tööma uurimistöid, mis on suhteliselt kindlad, et E-cig on vähemalt 95% ohutum kui tavasuits.... Autor on kopsuarst. Palun, võrdle suitsetaja ja paar aastat tagasi suitsetamise auru vastu vahetanu kopsupilte. Before / after.
Refugee3. veebruar 2016, 02:25
Sellega on jama jah.Kas seda siis kuidagi aktsiisi alla ja lux kaubaks ei saa nimetada.Riigil jaab ju tubakaaktsiis niruks.See artikkel vist nuud kull eriti e sigareti tombajat ei hirmuta.Tegelikult kopsuarst jattis uhe vedeliku nimetamatta.Seda poest ei saa.Seda saab osta teatud isikute kaudu ja kaiff on kokast tunduvalt parem.Isegi pead valutama ei jata.
rs2. veebruar 2016, 23:17
Kõik keda tean, kes seda jama kasutavad olen küsinud, et miks sa seda teed? Saad ilma suitsuta olla siis miks mingit jama vaja imeda? Mingit mõistlikku vastust polegi saanud. Ja see BS, et kõik maailmas on keema, et vahet pole siis no see on nii 10 aastase vastus.
c2. veebruar 2016, 23:02
Parem juba puhast kanepit kui mingit s...ta endale sisse imeda.
J..2. veebruar 2016, 21:40
Naljakas artikkel. Kõigepealt pikk nimekiri sigareti kindlast kahjulikusest ja siis... Lisaks rõhutas Jürgenson, et kuniks ei ole e-sigaretist tulenevaid terviseriske piisavalt uuritud, ei tohi selle nikotiinisõltuvust tekitavat ning tervist kahjustavat mõju alahinnata.
Vana mees2. veebruar 2016, 21:32
Huvitav milline tubakafirma selle üllitise tellis,, või koguni tattlipslased künkalt
2. veebruar 2016, 20:15
Jälle ei ühtegi konkreetset viidet konkreetsele uuringule. Sisu järgi otsustades räägitakse jaapanlaste äpardunud eksperimendist, kus kuiva e-sigaretti kõrvetades igasugust jama leiti. Aga ilmselt on meie tohter üksinda targem kui terve Inglise terviseorganisatsioon, mis leidis, et e-sigaret on vähemalt 95% ohutum tavasigaretist
2. veebruar 2016, 20:59
Mis vahet seal on? Milleks üldse suitsetada? Suitsetamine on haigus. Ja paljud, kes suitsetavad, lähevad alati väga närvi, kui mingi suitsuteema on. Kõik algab probleemi tunnistamisest. Nagunii on vähe neid, kes söövad korralikult, ei joo ega suitseta. No siis valige sellest nimekirjast üks. Aga mõni tahab kõike korraga.
juku2. veebruar 2016, 22:21
Kui suitsetamine on haigus, siis pole ilus targutada teiste haiguse üle, eks?
fdfs2. veebruar 2016, 18:34
Naisuke, kõik asjad siin maailmas on keemia.
naisuke2. veebruar 2016, 18:26
Ükski normaalne ei tee ühtegi suitsu elus, mis krdi e- sigaretid veel? Ilma kopsuarstita on teada, et see on kahjulik. Nagu iga hullus või keemia.
No näed, naisuke!3. veebruar 2016, 06:50
Üks targem, kommenteeris kohe sinu järel, et alati võiks üks keemia omast peast juures olla. Maailm on küll täis keemiat, aga minu keemia peab ka ära mahtuma. On ju arukas "tarkur"?
kes2. veebruar 2016, 17:04
veel ei tea siis e-sigarett on isegi ohtlikum aga seda saab vabalt googeldada aga riiklikult on see teadeanne keelustatud, huvitav et keegi õhtulehest julges sellest kirjutata kuna see on ikkagi suur äri suured rahad mängus
kalle2. veebruar 2016, 16:58
3aastat tirinud juba ja ei tunne küll kopsus hullu midagi, aga tava sigaretti tirides oli ikka küll jube köha ja jne
PRAEGU TÕMMAN WEST --PUNANE 2€ 80 --JUBA 10 senti kallim, KONSUM RIKUB SEADUSI ;;;2. veebruar 2016, 17:24
1;;;; MEIE AJA POISID 1953-- 1955..sündinud ALUSTASIN VENE KROONUS ::::: OLI KAUNASE LINNAS LEEDUS KA SUITSUD ""AURORA NIMI:,,
KODUST PAKIGA EI SAADETUD,,TULI LEPPIDA MIS OLI SÕDURILE TASKUKOHANE;;; MUIDUGI 75a, --SIIS OLID EKSTRA ,,TALLINNA --ORIENT:::
TÖÖMEES KIMUS VANA --TOOMAST KA,,,
MÖÖDAS OM JUBA KÕVASTI NÜÜD ÜLE 35. AASTA JA EI KÖHI ---EI OLE HINGE MATNUD ,,AGA VÕHMA OM VÄHEM::::
HEA UUDIS SEEGI::::ET KOPSUD OLEVAT VEEL ---PÄRIS TÕRVAST PUHTAD ,""""NALJATAN IKKA--- ET ,SUITS ---SIIS LÄHEB KOPSUST MÖÖDA ;;
IME---SEDA POJUKE3. veebruar 2016, 06:01
SINUSUGUNE HAIGETE VIHKAJA --VEEL ELAB: ???
ISEGI MAHA POLE KOKSATUD --- VÕI HAIGLA
KONTE RAVIMA SAADETUD ,,
NO KÜLL VEEL JÕUAME = OOTA ÄRA ..KÜLL
ÕIGE MEHEGA VARSTI KOHTUD:
mm2. veebruar 2016, 16:51
Hundiks lambanahas on siinkohal hoopis Eesti riik, kes on tõsiselt hädas, et tubaaktsiisist ei õnnestu enam loodetud hiigelsummasid välja pumbata. Sellest ka e-sigarettidele tellitud vastupropaganda.