Keha

Zika-viiruse nakkuse suhtes saab lasta ennast analüüsida (5)

LISA KOMMENTAAR

rahapump9. veebruar 2016, 10:06
Tõeline rahamasin on see Zika meditsiini jaoks!
MADLI8. veebruar 2016, 15:46
Lugesin, et sealsel rahval on soovitatud mõni aasta rasestumisest hoiduda. Aga siit küsimus. Kui inimene on korra zikasse juba nakatub, kuidas on siis nii 2-3 aasta pärast? Et kui viirus pääses juba korra organismi sisse, kas see seal aja jooksul hävib või siiski säilib. Kas viirus võib ka kaugemas tulevikus last ohustada?
JUHAN8. veebruar 2016, 15:28
Minulle kui peskarile käiks selline analüüs küll üle jõu. Hirmkallis teenus pluss veel provintsist pealinna sõitmise kulu. Aga mind see viirus vaevalt et ka eriti ähvardabki. Väljamaal troopikas palmide al talvitmas käia ei luba rahakott ja ka moodsad jõukad tibid ning seltskonnadaamid, kes seal pidevalt käivad, ei lase minusugust endae ligi. Aga kel jagub raha troopikasaarte kuurortides ringi trallata, küllap siis selline ka seile vaja mineva 90 eurot endal taskupõhjast üles leiab.
???8. veebruar 2016, 15:18
Kui meie austatud soovolinik viskub lõvina võitlusse, et haigekassa soovahetajate operatsioonikulud kannaks, vahest võtab ta nüüd siis ka Zika-viiruse analüüside hüvitamise oma patronaaži alla. oma lipukirjaks? Et haigekassa need kulud kataks. See oleks minu arvates just nagu märksa olulisem kui mõne transvestiidi eralõbu - kanda enda küljes vastassoo kunstlikku genitaali. Sest zika-viiruse nakkusest sõltub meie järglaste, meie laste tervis. Et kas sünnib normaalne või mingi puudega mingi -pisikesepealine ja väikese ajumahuga.
Zika viirus8. veebruar 2016, 11:12
tuvastatakse selle kaudu et veres leitakse Zika viiruse pyrzad