Kuldne teraapia Toila spaasFoto: Toila spaa
Keha
12. veebruar 2016, 11:50

Luksushoolitsused Eesti spaades muudavad ka argipäeva pidulikuks

"Luksuslikke hoolitsusi lubab Eesti naine endale pigem siis, kui ta on tõesti täielikult väsinud ja märkab alles oma tumedamas augus, et ta on väikest kosutust väärt," on täheldanud Rakvere Aqva spaajuht Eeva Salusoo.

Reelika Surin, Haapsalu spaahotelli Laine spaajuht lisab, et midagi uut ja luksuslikumat tulevad spaasse otsima ennekõike nooremad kliendid, vanem generatsioon eelistab juba midagi kogetut.

Küll aga on uued hoolitsused Kubija hotell-loodusspaa spaa-osakonna juhataja Ruth Hoole kinnitusel omal kohal, kui nende proovimiseks on saadud kaasa soovitus. "Erilisi hoolitsusi nauditakse igapäevaselt, kuid samuti on populaarne nende kinkimine kallimale või sõbrale/sõbrannale," lausub Hoole ning tema sõnu kinnitavad ka teised spaade hoolitsuste juhid.

Luksuslikule protseduurile kulub ka rohkem aega

Eeva Salusoogi on tähele pannud, et vähemasti olulistel tähtpäevadel, nagu sünnipäev, peavad naised isegi ennast meeles ja lubavad mõne erilise lõõgastuse ja hellituse. "Uusi asju ei julgeta tihti proovida, aga kui siiski, tullakse ka teist ja kolmandat korda," märgib ta.

Toila Spa Hotelli raviosakonna juhi Klara Azarnova sõnul ei ole kõige luksuslikumad hoolitsused kindlasti kõige nõutumad. Seda tingib lisaks luksuslikele protseduuridele kuluvale pikemale ajale ka kõrgem hind. "Kuid need, kes soovivad lisaks igapäevastele protseduuridele ka midagi erilist kogeda, tellivad luksuslikumaid protseduure ka lihtsalt proovimise pärast. Iga naine, hoolimata vanusest, tahab ju aeg-ajalt ennast hellitada!" kinnitab Azarnova.

Õhtuleht toob siinkohal sõbrapäeva eel pisikese väljavõtte, milliseid erilisi luksushoolitsusi Eesti spaades pakutakse. Luksuslike hoolitsuste hinnad jäävad vahemikku 45 – 80 eurot, hind sõltub sageli ka protseduuri pikkusest.

Rakvere Aqua spaa luksuslikuim hoolitsus on pooleteisttunnine SPA EMERAUDE lõõgastav retk korallide maailma, keha- ja näohoolitsus. "Lühidalt kutsume seda nimihoolitsuseks. See on üks parimaid garantiisid massaažilaual magamajäämiseks, sest see on tõesti põhjalik ja äärmiselt hellitav," vahendab Eeva Salusoo. Hoolitsusse on kombineeritud lisaks kõigele muule massaaž kätega, näomask, mõnusad seerumid ja kreemid, samuti kasutatakse hoolitsuses India vürtse.

Tallinna Viimsi SPA Hotelli ilu- ja tervisekeskuse juht Kai Seppik nimetab Viimsi spaa luksuslikumaks signatuurhoolitsust, milles on kombineeritud näo- ja kehahoolitsus koos massaaživanniga. "Seda hoolitsust tellitakse peamiselt siis kui tahetakse midagi täiuslikku, pealaest jalatallani hõlmavat hoolitsust. Eriti nauditavaks muudab hoolitsuse üsna tugeva vesimassaažiga ürdivann, mis justkui äratab kogu keha ja aitab kaasa täielikule lõõgastumisele," kirjeldab ta lisades, et seda hoolitsust ostetakse eriliseks nautimiseks. Kõige populaarsem on Viimsi spaas Bali kehahoolitsus. "See kestab 60 minutit ja sisaldab keha koorimist ning massaaži. Ilmselt mängivad siin rolli nii väiksem hind kui ka lühem kestvus," pakub Seppik.

Toila Spa Hotelli hoolitsuste valikus on kõige luksuslikumad kaks „säravat" hoolitsust – mõlemat saab võtta nii kehale kui näole või ka mõlemale korraga. Privilege Kuldse teraapia läbiviimisel kasutatakse merelisest keskkonnast pärit kuldset vetikat, Spa pärliteraapia hoolitsuses aga pärlipuudrit.

Pärnu Hedon Spa & Hotell külastajate seas on kõige luksuslikum ning enim nõutud kehahoolitsus „Rännak Põhja-Aafrikasse", mida viiakse läbi spetsiaalselt selleks ilurituaaliks ehitatud hoolitsuste ruumis.

Šokolaadimassaaž pühib talvemasenduse kindlalt

Ruth Hoole sõnul on Kubija hotell – loodusspaa kõige luksuslikum kehahoolitsus 80 minutit kestev Matispa koorimine, mähis ja massaaž. Hoolitsuse teeb eriliseks see, et alguses valib külastaja spaateenindaja nõustamisel talle kõige enam sobiva massaažipalsami ja mähise. "Valikus on neli erinevat palsamit ja mähist, mis on erineva toime ja lõhnaga. Meie valikus on: lõõgastav ja rahustav, salendav ja nahka ühtlustav, jääkaineid väljutav ja keha puhastav ning nahka noorendav ja pinguldav puudutus," räägib Hoole.

Haapsalu Laine spaahotelli kõige luksuslikum kehahooldus on šokolaadihooldus.

"Eriline on see seepärast, et kasutame naturaalset 100% šokolaadi, mis on sulatatud ja millesse lisatud veidi magusat mandliõli," räägib Reelika Surin, et see protseduur sobib nii meestele kui ka naistele. Šokolaadimassaaž on tõeline meeleolu tõstja ning talvestressi peletaja, sest šokolaad aitab kaasa õnnehormoonide tekkimisele ja stimuleerib naha verevarustust.