Treenimine

Talisport: kui suusatada ja kelgutada ei saa, harrasta kepikõndi (5)

LISA KOMMENTAAR

Marta15. veebruar 2016, 01:29
Jah, mina usun küll, kes keskeas keppide najal kõnnivad, neil kaob loomulik tasakaal lõpuks ära, paljudel vanaduses pearinglus, ei pea tasakaalu - vähemalt osadel võib sellest olla, et liiga vara hakati keppidelt tuge otsima, mugav ju neljal jalal kõmpida...
Mer15. veebruar 2016, 01:23
Paljud teadjad inimesed imestavad, et miks ometi käiakse keppidega - see võtab inimese loomuliku tasakaaluhoidmise nõrgaks, milleks on vaja keppide najal ennast edasi lohistada, inimesel on vaja ise lihaseid püsti hoida! Iseasi, kui need vanurid, kes ei pea enam tasakaalu või libeduse pärast.
kutsu mind koldnokaks13. veebruar 2016, 18:52
seda ma teengi, päeval kõnnin ringi, aga õhtul teen keppi.
asd12. veebruar 2016, 15:22
kepikõnd on üks mõttetu tegevus juu. ok kõndimine küll, aga milleks need kepid? ei suuda ise käsi liigutada? need kepid ei aita mitte midagi, avaline liigutamine aitab. väga palju olen näinud oma kodukülas kepikõndijaid, enamusel käed ei liigu, kepid nagu lohisevad järel. mis mõte sellel üldse nagu on. äkki leiutaks ka kepijooksu, saaks rahhi teenida. INIMESED KAS TE EI TEA, ET LIIGUTAMINE TEEB MEID TUGEVAKS, PÕLETAB RASVAD ÄRA, kepid ei tee seda.
spets13. veebruar 2016, 18:57
kunagi rein karemäe kraaksus telekas, et keegi ei kõnni õigesti keppidega peale tema, siis demonstreeris ka ja oligi just nii, et peaaegu lohistas keppe järgi, aga kõva oli teisi maha tegema!