Keha

Lugu ilmus esmakordselt 2011. aasta novembrikuu Tervis Plussis.

Aju areneb aastakümneid (15)

LISA KOMMENTAAR

Liider10. märts 2016, 06:48
Armas Pilleke ,egas käbinääre töötab kondensatori põhimõttel ja mälublokis pesitsevad türistorid ,mis kattuvad anoodide ja katoodidega.Egas midagi keerulist polegi.Ma tean ka astraal ja mentaalse keha peaülesannet aga mul ei ole sinna TÕE juurde TEED ja TÕDEilma TEETA-pole mingi tõde .Selle Tee leidmine aga võtab palju aega!!!
Liider9. märts 2016, 15:33
Inimesel on päris palju erinevaid organeid peas,kõige tähtsaim ei ole käbinääre!!!.Mind aga huvitab inimese astraal keha ja mentaalne keha mis on seotud ka peaga.Et kui silmade värv on roheline siis mõlemad kehad on rohelised ja kui inimene suitsetab siis on tal veel hall aura ümber.Ongi rohekadhallid mehikesed .Psühhiaatrias on sellel ülimalt tähtis funktsioon täita!!!
9. märts 2016, 15:54
Tahad sa sellest pikemalt rääkida?
9. märts 2016, 20:39
Mind huvitab ka, kas teile saab kirjutada?
Liider9. märts 2016, 15:18
ArmasPilleke ,InimeseAJUS ei ole muudkui IMINAPID ja SENSORID,mis võtavad vastu infi ja selekteerivad ja väljastavad info.Joodikutel on iminapid kahjustunud ja info mida sensorid väljastavad on ebareaalsed!!!
9. märts 2016, 11:16
Sellepärast üritavadki vaenlased kustutada mälu või seda ülmber kujundada.
9. märts 2016, 08:55
Kuidas õppida uuesti magama. kui aju on selle unustanud?
Võibolla et ka ei ole unustanud, kuid see teeb sama välja, kui sul und ei ole normaalselt.
Rakutasandil saab ta geeniinfot esivanematelt. Nüüd kui maailm muutub "oluliselt", siis geenitasandil rakuinfo, mis on piiratud võimekusega, järeldab sellest ohusituatsiooni.
Kas me peame hakkama ennast magama rääkima, nagu Eri Klas tegi, endale unelaulu ümisema, või sisendama, et keha on väsinud, aju palun saa sellest aru!?
Liider9. märts 2016, 07:53
Võin veel slegitada seda et inimesel on sees kurjuse kast ja headuse kast ,nad on eraldi ,Ükski psühhiaatriline rohi ei ravi kurjust vaid paneb kurjuse kasti ainult kinni,küll on aga rohte mis teevad kurjuse kasti lahti selleks on topamax ja paljud depreka rohud .Kui kurjuse ja headuse kastid on koos lahti läheb inimene iseendaga tülli ja sooritab enesetapu.Need kastid ei tohi lahti koos olla vaid ikka ükshaaval!!!
Hullude kehakeele erispetsialist Svetlana Sinimeri
9. märts 2016, 20:36
Svetlana, kas sulle kirjutada saab?
Liider9. märts 2016, 07:31
Armas Pille No hästi räägitud jutt aga vähevõitu täpsust asjas ajus!!!
Mu isa lõi emal minu rasedusega kõik hambad kurku sest ema tahtis aborti teha.Ema kannab tänaseni proteeze.Kuni 36 -aastani jälitas mind mõte et ema tahtis must aborti teha ,ei pidanud närvid vastu ja läksin küsisin isalt kas ema tahtis aborti minust teha.Isa vastas jah ma lõin tal kõik hambad kurku sellepärast ta proteeze kannabki.
Minu tütar oli kahe aastane ja me läksime Kristiine kaubanduskeskusesse .Seal mängis muusika pala ja tütar kisas et emme see on sinu lemmik laul.ma ehmusin sest kartoteeg muusikaga varastati mul ära 1992 ja 94 aastal ja seda laulu ma tütre raseduse ajl ei kuulanud kuna mul polnud neid laule .Selgus et tütrele on kaasa sündinud kogu minu muusika kartoteeg.
Kui rääkida ajust siis mälu juhib psühhikat ja psühhika kontrollib kogu keha .Nii ongi kogu maailmas võtavad kehakaalust alla miljonid inimesed ja veidi aja pärast nõuab organism selle kehakaalu tagasi ,nii et kui mälus on kinnitunud 150 kg siis ei ole sellest kehakaalu alla võtmisest tuhkagi kasu .
Ka ravivad psühhiaatrid inimesi ebastabiilselt ja siis imestavad et haiged on ebastabiilsed.
Näidis selle kohta. patsient on ülitundlik ja talle ei sobi mitte ükski eestis olevatest psühhiaatrilistest rohtudest kuna kõigil on jubedad kõrvaltoimed .Patsiendile pandi peale Ypsila ka see ei sobinud teadlaste õpetuse järgi .Patsient on Fenomen ta otsustas et teeb ravi ise ümber.Ta kinnitas mülublokki kolmel õhtul kell 2030. 100 mg ypsilat,see täh et tekitas psühhika ümber kaitsekapsli ja kinnitas mälusse programmi ,seejärel lahutas patsient 100 mg õhtuks pani 60 mg ja hommikuks 40 mg,k0okku tegi see ikka 100 mg.Selleks et teha stabiilset ravi patsiendile määras patsient ypsila võtmise ka stabiilselt hommikul 0930. ja õhtul kell 2030 .Nüüd võib sele kaitsekapsli sees 100mg ulatuses laulda tansida karjuda ja teha mida tahes!!!
Saksamaa teaduste labor teadalane Svetlana Sinimeri
9. märts 2016, 10:21
Päriselt olete saksamaa teadlane või lihtsalt huumor:)?
ma8. märts 2016, 16:34
tunnen,et järgmisel kümnendil peaks suur areng tulema,sest aju on hakanud kustutama vana informatsiooni uute teadmiste jaoks!
Mõtteid8. märts 2016, 15:39
Teie intervjuust
http://etv.err.ee/v/elusaated/puutepunkt/videod/0f4cc7c3-1428-4f71-82cc-49bb38822568
"Aktiivne taastusravi tähendab 3-5 tundi tegelemist päevas."
"Tegelemine" - mis see on? Ikkagi LIHASmäluga tegelemine, venitamine, liigutamine, muu trenn? Järelikult igasugune lihasmälu aitab ajul taastuda; kui lihasmäluga tegeleda, siis ajurakud saavad siit taastumiseks infot? Lihasmälu kui südameaspekt, ajatu, treenitav, muudetav.
On mõttekäik õige?
MIS ARSTIDEST ME VEEL EESTIS --- RÄÄGIME?(( KUS ON ARSTID --APPI???8. märts 2016, 14:05
ARSTI hoiatus om TÄNA ÕIGE----AJU TEGEVUS ARENEB:::: ::: JA kes Noorena JOOMINGUID JUBA alustavad ja suitsu ja narkotsi tarvitavad:::
Vot siit algab ka aju arengu SUUREM pidur::
Kui oleks mina RIIGI--KOGUS OLNUD ----SIIS POISID OLEKSID
ESIMESE ÕLLE JOONUD -----PEALE KAITSEVÄE TEENISTUSE ,,KUI JUBA KOJU JÕUAB TAGASI,, ON IKKA SPORDI MEHED ---JA MEHE --JÄRGLASED KA TERVEMAD ,,
2;;; JA SEE KEHTIB NAISTELE,,,KES SAAVAD EMAKS,,,,, OM KORD HOMME 2O---- 25+ KA EESTIS --NOORELE SÜNNITAJALE;;;