Terviseuudised

UURING: eestlastele valmistab meelehärmi arstiabi kättesaadavus (7)

LISA KOMMENTAAR

kogulane17. veebruar 2016, 15:39
parim lahendus kui jätta igasse maakonda ja linna ÜKS ainuke arst ja seegi pensioner,nii saaksime rahvaga ilusasti hakkama ... pabulad ootavad tühjasid elamisi ...
valitsuse meelne17. veebruar 2016, 15:13
see valitsev klikk teeb õieti et arstiabi ei oleks kättesaadav just eestlastele ja minimaalne ooteaeg vähemalt 8 kuud ... nii võimalik eestlaste arvu 50 % võrra kohe vähendada ja saab valitsuse palkasid kahe kordistada.
HOMMIKUL --ÕED TÖÖTAVAD EMOS-- PALE HIGIS ,,,17. veebruar 2016, 21:42
ON -- TÕSINE TERVISE PROBLEEM,, ??? KÄISIN EMO----JUTUL ÄRA --
NO TARTUT PEAB KÜLL ---KÕVASTI JA ROHKEM KIITMA ! ! !
KÕIK --VÄGA SÕBRALIK --TOODI ISEGI RAVIM + VESI ,,MIDA VEEL INIMESELE --VAJA OM.. ???
(((AGA SEE HAIGUSE POISS;;;IKKA PEIDAB ARSTIDE EEST--- ENNAST ÄRA:
Tõnu17. veebruar 2016, 14:39
Miks peaks arstiabi kättesaadavus meelehärmi valmistama? Kas pole hoopiski tegu puuduva või raskelt kättesaadava ehk siis peaaegu kättesaamatu arstiabiga? Tean inimest, kes peale vähioperatsiooni peab minema 200 km kaugusele Tallinna eriarsti juurde ja juba 1,5 aastat on see tal võimatu, sest järjekorranumbri saab ainult kuu esimesel päeval helistades, aga selle esimese kuupäeva hommikul pidevalt helistades on registreerija number kinni ning kui ta siis lõpuks vastab, on numbrid otsas ja jutt lühike - helistage kuu aja pärast. Ja kuu aja pärast kordub sama ja kahe kuu pärast... Kuni inimene lõpuks ei helista, sest on juba hauas. See süsteem on meil ajast, mil arstid arstimise asemel "meditsiiniteenust osutama" pandi ja nende kukile haiglate meditsiinikaugetest tegelastest nõukogud ja haigekassa n-ö verd (raha) imema pandi.
Hans Karelaid17. veebruar 2016, 14:38
Arstiabi pole mitte ainult kättesaadav vaid paljudele olematu. Nemad päästsid alajahtunud... Ikka see inimene päästis, kes abi kutsus.
miks17. veebruar 2016, 14:33
panna arstil vastutus oma tervise eest? Kas tablett või opp teeb terveks. Mina küll loodan endale ja arvan, et saan võimalik vähe arstil käies hakkama.Ühtegi kroonilist haigust pole 53 aasselt nii minul kui mu mehel. Võimlen igapäev ja käin tihti massaazis. Valin toitu ja võtan toidulisandeid rohtude asemel, hoian emotsioonid tasakaalus, liigun palju värskes õhus, autot ei oma. Pole kade ega kibestunud ja polegi muud eriti vaja, et terve olla ja jääda.
te proovige silmaarsti jutule pääseda,17. veebruar 2016, 14:17
halenaljakas see meditsiinivärk,kui tatikraed asja juhivad ega siis pole ka lootust,et asi paraneks.
Aga käi papp välja ja palun,samas teinekord on ka perearsti juurde pääsemine väga aeganõudev,kuid koridorid ustetaga on millegipärast tihti tühjad.Uurige ise kui ei usu.