Uudised

ETTEVÕTJATE PÖÖRDUMINE: millega oleme alkoholi- ja reklaamiseaduse muutmisel nõus, millega mitte (8)

LISA KOMMENTAAR

kapo23. veebruar 2016, 22:57
kui üldse midagi keelustada,siis keelustada tuleks nn.alkohoolsed limonaadid,sest on teadagi kes neid tarbivad ja sellest alustavadki,sest ükski endast lugupidav mees sellist saasta ei joo,aga plikad kes seda joovad,saavad mõne aasta pärast lapse ning siis me imestame,miks meil on palju väärarenguga lapsi!!!
Kriss24. veebruar 2016, 18:44
Puudega laps on kh inimene,see ei ole kindlasti seotud joomisega.Inimesed kes käisid Tšornobõlis ja on sündinud puudega lapsed kas nemad on kh siis paadunud joodikud ? Kus su ajud on inimene sitapotis vist.
RT23. veebruar 2016, 08:43
Muidu on nagu täitsa ok aga punkt 2) Ei toeta tanklakaupluste müügikeeldu. !? Kui ei toeta siis järelikult on tanklates alkoholil kõva minek ja see räägib iseenda eest.
Miks on vaja tanklas alkoholi müüa ? Miks see vajalik on ? Kas ei ole nii,et seaduse järgi ei tohi isegi kõrvalistuja atosõidu ajal alkoholi tarbida ? Autoga sõitmine ja alkohol ei käi kuidagimoodi omavahel kokku ja kui meil ta käib siis näitab see ühiskonna suhtumist.Kui tanklates alko müük on hädavajalik siis ,mis suhtumise ja mõttemaailma muutmisest me üldse räägime ?
Igasugused keelud ja totakad vaheseinad võib kõik prügikasti visata sest need ei toimi niikuinii aga just hoiakuid ja suhtumist on vaja muuta,et laps saaks ka aru,et alkohol ei ole vahva ja vajalik vedelik,mis peab igal pool silma ees ja kättesaadav olema .Peab sel eestlasel ikka kõva janu olema ,et suuda poodi viina järele sõita....
avalik küsimus solijatele23. veebruar 2016, 06:45
Miks on juba paar aastat Eestis müüdaval viinal samaka hais ja kohutav maitse??? Kas mingit kvaliteedikontrolli ei ole olemas? Maffia saab vabalt saasta müüa?
Miks sama Absolut viin, mida ostad kusagilt Tax Freest välismaal, on meeldiva pehme lõhnaga ja maitsega aga Eestis poest ostetul on tehnilise piirituse hais ja tekitab kohutavad jääknähud??? Kaua see mürgitamine kestab?
Miks Ukraina ja Valgevene viin on ilma rõveda haisuta aga paljukiidetud Viru valget nuusutades tekib oksendamise tunne???
Ettepanek22. veebruar 2016, 19:59
Ühiskond mürgivabaks. Seetõttu kõik toidud ja joogid, mis põhjustavad terviseriket, ei tohiks olla kättesaadavad. Ühiskond mürgivabaks. Nii et ei mingit reklaami alkole ega suitsule. Ja kõik mürgid tuleb viia eraldi poodidesse.
naljanumbrid22. veebruar 2016, 18:04
Selle asemal, et võtta vastu imelike seadusi nagu rõdul ei tohi enam suitsetada aga toas võib või alko suhtes. Keegi ei kalla kellekile kurku mitte midagi, keegi ei pane kellekile suitsu ette. Pigem hakake võtma seadusi mis puudutab Eesti rahva elamist, töötasu, pensioni. Hakake uurima meie riigi esindajate sahkerdamisi, võtke seadus vastu, kus kaotatakse ära SMS laenud, Inkassod ja pange kohtutäiturid seaduse allumist. Kõik lonkab siin riigis ja teie siin võtate seadusi vast mitte vajalike asjade pärast. Reklaam ei pane kedagi jooma ja suitsetama, kuna need reklaamid mis meil siin on on nii tobedad ja haletsusväärsed just televiisori reklaamid. Üks on hullem, kui teine ja mind küll ei pane ostma või tarbima reklaamide näitamisel. Tegelege ikka tõsistema asjadega aga mitte lauslollustega. Ma ise ei tarbi alkoholi aga isegi see seadus ajab juba mind naerma. Või ongi meil valitsuses sellised nalj ja pole ime, et pooled juba lahkuvad või mõlgub lahkumine mõttes.anumbrid, kes ei ole pädevad õigeid asju ajama ja ajavad alkoholi ja tubaka asju. Riigis elab üle poole vaesuses, üle poolte siplevad võlgades, pooltel pole elamist, üle poolte ei saa normaalset palka. Tei aga ajate taga alkoholi ja tubaka seadusi. Naljanumbrid meil siin valitsuses
ätt.22. veebruar 2016, 16:39
Ettevõtjad ei ole meil nõus kõigega mis vähegi piirab nende tegevust-loomulikult mitte kõik ettevõtjad.Riik vähendagu makse,andku võimalus k/m tagastuseks paljude kulutuste pealt ja üldse ärgu toppigu nina meie tegevusse.Samas peab looma infrastruktuuri ettevõtluse arendamiseks.Riik võib st. riigil on lubatud tõsta aktsiise ja teisi üksikisikut puudutavaid makse.
Aastat paar tagasi esines hr. Kalvi sõnavõtuga meedias,et ega reklaam kedagi rohkem jooma ei pane.Miks siis reklaamida ,kas ainult selleks,et reklaamiagentuurides saaksid kõrgepalgelised nn. arvamusliidrid vegeteerida ??
lollike22. veebruar 2016, 18:59
reklaamitakse selleks, et sa ostaks nimelt reklaamitava kaupa, mitte konkurendi või sissetoodud kaupa. Kes juua tahab, joob niikuinii, kasvõi puskarit või salaviina, kui muud ei ole, mida ei reklaamita.