" Kui enne napsitamist korralikult süüa, ei jää väga purju" Väide täiesti õige kuna sõõk neutraliseerib alkoholi. Tühja kõhuga on inimene hetkega küpse. Kõige tõhusam on ikka peale hammustada ja võid väga suuri koguseid sisse ajada ja pole ka tavapärast pohmakat oodata.
Seal maal on vist teistsugused inimesed. Täiesti arulage on üldistada - mõni inimene ei jää üldse nähtavalt purju, mõni tuigerdab, teisel on jälle mälukas. Seda sama alkoholikoguse juures. Sama ka seedimisega. Mõni oksendab kohe, mõnel on järgmisel päeval süda paha, teine jälle paneks edasi ja aina paremaks läheb ☺
Artikli koostajal puuduvad tõesti teadmised, on vaid mingisugune oskus asju välja mõelda ja kirja panna. Kui ikka seedimisest ja imendumisest midagi ei tea, aga targutada tahaks, jääb kirjutaja lolliks.
artikli autor paistab võhik olema. iga napsumees teab, et viin pohmelli ei tekita kui seda päris kurguni täis ei kalla, aga hoopis teine lugu on õlle ja veiniga, kui nendest täis kammida, siis on järgmine päev oioioi!
KOMMENTAARID (9)