Benu apteegis esitleti täna uudset näonahadiagnostikat, mida huvilised saavad teha tasuta. Esimeste seas kontrollis oma naha olukorda ka lauljanna Nele-Liis Vaiksoo.Foto: Teet Malsroos
Keha
17. märts 2016, 16:57

Lisatud galerii!

Nele-Liis Vaiksoo katsetas näonaha diagnostikat: "Niisutan küll nahka, kuid kosmeetikaraport ütles, et vähe!" (6)

BENU apteegid pakuvad kõikidele huvilistele võimalust testida näonahka tasuta ning saada soovitusi naha parimaks hoolduseks. Uudset teenust katsetas esimeste seas ka laulja Nele-Liis Vaiksoo.

"Ma olin üllatunud, sest enda meelest ma küll niisutan nahka, kuid raport ütles, et sellest ei piisa. Lisaks kreemide kasutamisele peaksin tegema seda ka seespidiselt, kas siis tarbima toidulisandeid või jooma oluliselt rohkem vett," jagas lauljanna muljeid pärast raportit.

Ta ütles, et see test meeldis talle ka kui emale – ka lauljanna teismelise ikka jõudval pojal on hakanud tekkima mõned vistrikud ning tänu sellisele raportile saab talle muretseda õigeid näohooldusvahendeid.

Nele-Liisi üllatas ka see, et umbes viis minutit kestva testimisega saab soovitusi näohoolduseks ning toodete ostmiseks. Viimaste nimekiri ei koosne aga vaid mitte paarist tootest, vaid on päris pikk.

Meikar Loore Härmati sõnul ongi Eesti naiste nahk tihti probleemne – kuiv ja väsinud, sageli esineb aknet ning teisi probleeme. Tihti ei teata oma näonaha tüüpi ning hooldatakse nahka valesti. BENU kosmeetikaraport võimaldab kiiresti ja lihtsalt välja selgitada, millised tooted nahale kõige paremini sobivad.

BENU kosmeetikakonsultant Sandra-Maria Kaer soovitab tulla raportit koostama puhta meikimata nahaga, mida pole paari tunni jooksul puhastatud ega niisutatud, selliselt on tulemus kõige tõetruum. Raportit on oodatud tegema ka mehed, sest nendelegi on apteegikosmeetika sarjades spetsiaalsed hooldustooted.

 BENU apteekides saab näonahka testida ja raporti koostada tasuta. Eelnevalt tuleks kodulehelt järele vaadata, millal protseduuri läbiviiv konsultant kodule lähimat apteeki väisab.