Meeled

Artikkel ilmus esmakordselt 2013. aasta novembrikuu Tervis Plussis.

Halb tuju kimbutab? Siin on sulle seitse nippi suunurkade ülespoole saamiseks! (4)

LISA KOMMENTAAR

Tartust31. märts 2016, 05:40
Bussides sõitvad naised, kortsus ja hallid näost,suunurgad allapoole,aga kui inimesed on juba 70 lähedal ja pension on 300 eurot ja eluga toime ei tule ja tööl enam käia ei suuda sest tervis on vilets
siiskipud naeratuse unustama jah ja veel pagulased ka. Meie inimestest lihtsalt ei hoolita.
no31. märts 2016, 14:58
Ma arvan kah, et sellised õpetused võivad isegi õiged olla, aga nad ei toimi. Edukal, muretul ja seetõttu õnnelikul inimesel on väga lihtne ütelda, et ole nagu mina, ela nagu mina ja muutud kah rõõmsaks nagu varblane. Keegi rääkis ükskord, mida on inimesele vaja selleks, et olla õnnelik v vähemasti rahulolev. Millalgi anti teles päris hea definitsioon õnnetundele. muuhulgas olid seal punktid, et sul ei tohi kuskilt füüsiliselt valutada ja sinu lähedastel -- lapsed, vanemad -- peab hästi minema. Jah, olla õnnelik, ei sõltu paraku ainult sinust endast. Kuigi ei välista, et mõni egoistist küünik võib end ka lapse haigevoodi kõrval õnnelikult tunda.
Horros30. märts 2016, 17:36
Kas tõlkija puue või propaganda, et tõlgitakse USA saasta?
Pagu30. märts 2016, 14:59
Ää muretsege. Peatselt tuleb siia palju pagulasi, kes kõik on rõõmsad! Ja kui midagi neil takistab õnnelikum olevat, siis olete põhjuseks teiesugused neetud valgenahad!