Foto: ITAK
Sisuturundus
23. märts 2016, 12:36

RÕÕM KEVADEST | 5 kasulikku abivahendit, millega oma tervist hoida

Kodustes tingimustes treenimine ja vormis hoidmine on väga kerge ning selleks ei pea kulutama suuri summasid kallitele treeningvahenditele. Alustamiseks sobivad väga hästi ka soodsamad ja lihtsamad vahendid.

Tasakaalupadi

Tasakaalupadi on hea abivahend, mis parandab kehaasendit, tasakaalu ja koordinatsiooni. Tasakaalupadi aitab edukalt oma süvalihaseid treenida, ennetab ja vähendab seljavalusid. Kuna tasakaalupadjal on üks pool kaetud väikeste nagadega, saab seda kasutada ka jalataldade massaažiks.

Võimlemispall

Võimlemispalliga harjutuste tegemine aitab tugevdada kehalihaseid, parandab kehahoidu ning ühtlasi aitab see ennetada seljavalusid. Võimlemispallil on võimalik teha hulgaliselt erinevaid harjutusi, millega saavad hakkama nii noored kui ka vanemaealised.

Kummist võimlemislint

Kummist võimlemislint on elastne ja veniv ning väga efektiivne võimlemisvahend kodus kasutamiseks. Võimlemislint aitab tugevdada peaaegu kõiki lihasrühmi, venitada lihaseid ja parandab ka painduvust.

Massaažipall/massaažirull

Massaažipallid ja erinevad massaažirullid on väga head treeningvahendid massaažiks, käte tugevdamiseks ja jõu arendamiseks. Nagadega massaažipalli on hea käes pigistada või jalataldade all rullida. See tegevus lõdvestab lihaseid ja aitab pingeid maandada.

Massaažimatt jalgadele

Jalamassaaži matil kõndimine alandab vererõhku ja parandab üldist kehalist liikuvust ning tasakaalu. Jalataldade massaaž stimuleerib jalatalla närve ning selle kaudu kiireneb keha ainevahetus ja vereringe.  

Kõiki tooteid on võimalik osta mugavalt meie veebipoest või teeninduspunktidest üle Eesti.