Uudised

Lahti lastud psühhiaater kadus koos patsiendi ravikaardiga (34)

LISA KOMMENTAAR

Veiko31. märts 2016, 06:53
Kriminaalpolitsei loodiesmakordselt kunagi Prantsusmaal endistest kriminaalkurjategijatest, sest nemad tundsid kõige paremini kurjategijate maailma seestpoolt.
Narkoloogid (kah psühhiaatrid) tunduvad omavat vägagi isiklikku kogemust alkoholismiga. Loogiliselt võttes ...
Puude pärast diskrimineeritu. Nimi Kristiina Allekõrs29. märts 2016, 17:42
Te teete ühe vea teise otsa, Peidate eesnime taas. Ka diagnoosiga inimesed hakake teisiti vastu selleks hulluks tembeldamisele. Võtke end kokku ja lööge selg sirgu. Mina kannatan selle all,et olen üksik kes suudab. Mind karistati ühe sõneluse ja eripärade rääkimise eest vallandamisega kaitstud tööl kus teisedki haiged. Olen suitsiidi serval ja sestap tahaks,et haiged välja tuleks ja ei teeks teada saamisest draamat vaid räägiks oma lood ja tunnetest. Ka sellest mis neid alandab ja sedagi,et ei peaks peituma. Kiusamisega võitlemiseks sada muud võimalust.. Alustuseks looge ühing nagu puutepunkt kus haiged ise seisavad. Ainsa puudeliigina pole meil korralikku ja sõltumatut ühingut. Vaimupuudeliste eest seisjaid on enam ja suhtumine ka neisse parem! Ajakirjanikud julgustage ka inimesi..
sdf29. märts 2016, 14:45
Mis on arsti nimi?, kes selliselt oma tööd teeb?
METSA-VENNA-POEG-OLEN:::29. märts 2016, 14:41
MINUL ON JUBA!! NELJAS-- RAVI-KAART:: SALASTATUD KAAGEEBEES::: ARST EI NÄITA!!!
ravialune29. märts 2016, 12:57
see asi on siin veheke imelik jah - psüühiliste probleemidega patsiendid saadetakse veel suuremate psüühiliste probleemidega tohtri juurde ..... mullegi pakuti aega tolle tubli sõjamehe nimekaimu juurde - õnneks olin lehest varem lugenud, et ta läheb vahel peast tiba lolliks (ishias lööb ilmselt aeg-ajalt pähe) ...... valisin teise tohtri ..... nüüd on see probleemne tohter vallandatud
misasja?29. märts 2016, 11:10
Kaart kaduma läinud? Juba aastaid ei ole paberkaarte, kõik sissekanded on arvutis. Seega ei saa antud kirjutist mitte kuidagi tõsiselt võtta. Ja miks küll peaks arst mingi Maie tervisekaarti vajama?
/ 11:10, 29. märts 2016 -le29. märts 2016, 13:12
Tal on Maiega plaanid, hulluplaanid...
ei ole29. märts 2016, 16:21
psühhiaatri tervisekaardi andmed pole digiloos nähtavad , kuid sissekanded tehakse arvutisse ja on haiglasiseselt seal nähtavad
11: 10 --KUI olete RAJA tn.. juba arvel ja ravil::(PSÜHHIKA MUREDEGA))29. märts 2016, 13:25
ON TERVISE--KAART HAIGLA SISENE OLEMAS :::::ARST KES ISE VASTUTAB;;
1::""ÕIGE JUTT----- TEISED HAIGUSED OM KÕIK ARVUTITES --JA PALJUDELE KÄTTE SAADAVAL::
AGA HULLU ARSTI --ANDMED SINU HAIGUSE KOHTA --OM SALAJASED::
IGA MATS ---IKKA LIGI EI PÄÄSE KÜLL::::
patsient Seevaldist29. märts 2016, 11:00
Kas tohter võttis ka arvuti kaasa, seda vahest juhtub hajameelsusest eriti hullu arstil.....
RAJA tn.. juba arvel ja ravil::29. märts 2016, 13:28
MINA ____SAABUSIN KA TARTUST RAVILT -- AGA KOOS ARVUTIGA::ARST ISEGI SOOVITAS:: ((KIRJUTA JA RÖÖGI SUURTE TÄHTEDEGA ;;;VALITSUSE SUUNAS::::
ON KA KODUS ---MINGI TEGEVUS
RAJA tn.. juba arvel ja ravil::29. märts 2016, 13:28
MINA ____SAABUSIN KA TARTUST RAVILT -- AGA KOOS ARVUTIGA::ARST ISEGI SOOVITAS:: ((KIRJUTA JA RÖÖGI SUURTE TÄHTEDEGA ;;;VALITSUSE SUUNAS::::
ON KA KODUS ---MINGI TEGEVUS
Alar129. märts 2016, 10:28
See pole juhus, vaid süsteem: Hiljuti käis üks minu tuttav inimene Tartus operatsioonil. Seal avastati tal vähirakud ja ta suunati onkoloogiasse. Arst määras kiiritusravi ja andis aja, millal Tartusse ravile minna. Inimene sõitiski kindlaksmääratud ajal Tartusse, kuid oh üllatust! Teda ei esinenud üheski andmebaasis!!! Tühi koht! Arsti võttis Tartu küll omaks, kuid keegi ei teadnud, kus arst on ja kuidas teda leida.(????) Kui tuttav nuttes Viljandisse tagasi jõudis, soovitasin tal otsast alustada: Uued uuringud, uus arst, uus ravi ja võtta igalt temaga tegelenud arstilt kontaktandmed, et arsti kadumise korral mitte ise "kadunuks" osutada. Ei kao ainult ravikaardid, vaid arstid ja patsiendid täpselt samuti!
Nii ongi29. märts 2016, 10:57
Tartus laseb kiirustav arst haiguslugu taita meditsiinioel, mis seadusega ei ole lubatud.
Mulle helistas ka oncoloog, et retsept on apteeki joudnud, aga ma ei ole siiani on news onkoloogi juurde sattunud. Tegu oli samanimelise inimesega, kellel ei ole sama isikukood. Selgus, et digitaalset retsepti ulikooli kliinik minu haigusloost kustuda ei saa.
Ka on enamik arste voimalikult kaua, valja arvatud kopsukliinikus, digitaalse haigusloo taitmisest hoidunud.
Arvan, et patsiendi kaebuse korral on pabereid kergem ara kaotada.
Murakas29. märts 2016, 10:23
On see siis niiiii võimatu lasta end mõnel teisel arstil kontrollida, teha uus ravikaart.....? Psühhiaatreid peaks ju rohkem olema, kui see kadunud ravikaardiga tohter!
29. märts 2016, 16:22
Kroonilise haige haiguslugu taastada ei ole alati võimalik, tead sa peast kõiki määratud ravimeid ja mis sümptomid millal ilmnesid? Psühhiaatri vahetamine on eriti pikk ja keeruline protsess, on äärmiselt keeruline leida uut sobivat psühhiaatrit, sest ravis sõltub palju sellest, kas usalduskontakt üldse saavutatakse. Kui haige ei usalda arsti ja arst ei usalda haiget siis on võimatu üldse mingit abi saada, sageli on selline olukord haigele lausa eluohtlik.
kuuldavsti29. märts 2016, 10:21
oli konkreetsele arstile antud haigla poolt eraldi luba, et tema ei pea digitaalset haiguslugu täitma ja piisab paberkandjal haigusloost
vale29. märts 2016, 10:57
Kärna Ärni29. märts 2016, 10:11
Kord käisin ka selle dr. Kup****novi juures. Astusin kabinetti, tüüp hakkas kohe ravi kaardile kirjutama. Mitte midagi ei küsinud, kirjutas, kirjutas, ... möödus 15 minutit, siis ütles "Tule 2 nädala pärast tagasi"
patsent29. märts 2016, 09:07
vot tema oli parim ja targem arst PAIDES ,tänu temale sain ma tagasi tervise,
nimi29. märts 2016, 08:52
Kaart on registratuuris kogemata pandud valesse kohta ja sellepärast ei leita üles.
Aga,29. märts 2016, 08:45
nüüd on ju kõik andmed arvutis.Apteegist saab ju ka teada ,mis rohud arst kirjutas ja haige välja ostis.
RAVIMID VÕIVAD OLLA ..ARVUTI KAUDU KÜLL APTEEGIS..29. märts 2016, 13:31
AGA SINU HAIGUS JA HAIGE LUGU ,,,POLE SELLISEL JUHUL
KUSKIL ARVUTIS ENAM ÜLEVAL:::::AVALDADA EI TOHI --
ene29. märts 2016, 08:40
kuulge, mis te jamate. praegusel ajal on kõik ju arvutipõhine, ei usus et ta veel käsitsi kaarte kirjutas
no29. märts 2016, 08:30
Oli minul mitukümmend aastat tagasi ka ärevushäired ja ka pakuti välja, et psühhiaatri juurde vaja minna. Ma otsisin hoopis teise arsti ja selgus,et mul on kilpnäärme ületalitus ja saadeti Tartusse ravile.
Ärevushäirete põhjuseks võivad olla veel kasvajad. Haiglas olles saad targemaks , oskad juba ise diagnoosi panna.Aga praegu kilpnääret joodiprooviga ei tehta enam ja teda lihtsalt naljalt ei avastata, sest vereproov ei näita.
võimalusi on rohkem29. märts 2016, 10:26
autoimuunhaigused sama moodi, need on väga tihedalt seotud stressiga ja stressi mõjul käivituvad ägenemised hakkvad ründama erinevaid kudesid, sh müeliinkudesid, liigeseid, aju jne, ärevushäire või paanikahood, hngamiselundite haigused sama moodi, kuna organism saab pidevalt häiret hapnikupuudusest. Hullu "templiga" haiget ei võta teiste erialade arstid enam kuigi tõsiselt, "mõtled välja," "nii hull see asi kindlasti ei ole, " "sa loed ise internetist endale haigused külge," Tüüpilised suhtlemisbarjäärid arstide poolt, et mitte uurida "hullu" kaebuste põhjuseid. Kärva maha, kui meie pakutud ravi ravile ei aita, see on see sõnum, mida saad igast kokkupuutest meditsiinisüsteemiga. Kui reaalselt arstide juures käia enam ei suuda võib sind terveks kuulutada, sest sa oled simulant!
ka templiga...29. märts 2016, 13:36
Olen täielikult nõus selle kommentaariga. Kui oled korra psühhiaatri juures käinud siis sinu jaoks rohkem arste ei eksisteeri. Pöördusin kunagi neuroloogi juurde õla valudega, tema vaatas ravikaarti ja käskis oma arsti juurde minna.Nii on lood siis arstiabiga meie riigis.
wtf.29. märts 2016, 11:02
Ooot oot oot, pea kinni nüüd, vereproov ei näita kilpnäärme üle- ega alatalitlust? Vereanalüüs on tänapäeval kõige täpsem viis hüpo- ja hüpertüreoosi daignoosimiseks. Kõige tavalisem on, et uuritakse kilpnääret stimuleeriva hormooni (TSH) taset veres. Jood stimuleerib TSH tootmist, ime pole, et tänapäeval on jõutud niikaugele, et seda enam kilpnäärme diagnostikas ei kasutata. Kust pärinevad sinu teadmised "no" ? Ja nii paljud inimesed nõustuvad veel sinuga...ma loodan ainult sõrmed ristis, et keegi teist meditsiinilise haridusega ei ole.
aga29. märts 2016, 14:04
näiteks minu sugulasel ka vereproov kilpnäärme ületalitlust ei näidanud,alles ultraheliga sai asi selgeks.
Imelik29. märts 2016, 08:04
On see 30 päeva vastamise aeg. Kas seda ei peaks ringi tegema, mida on mõelda 30 päeva. See puudutab kõiki ametiasutuste kirjadele vastamisis.
29. märts 2016, 08:24
Kas sulle siis meeldib selline asi; oled kirjutanud avalduse politseile, oled kannataja, ja kolme aastast vaikust tuleb sulle kiri, et sa ei olegi nagu midagi eriti kannatanud, vaid osaliselt asjas hoopis ise sūūdi. mille tulemusena on mārgitud, et kriminaalasi lōpetatakse . Sulle antakse vōimalus edasi kaebamiseks, s.t. vōimalus pōōrduda kohtu poole ja seda kūmne pēva joolsul. Nemad seal politseis ei saanud hakkama kolme aastaga, sina aga pead suutma ōiguse maale looma kūmne pēvaga. Nii et igati normaalne on , et mōnel instansil liiguvad paberid veidi rahulikumas tempos. Minu
āmmale tuli alles hiljuti teade , et kriminaalasi, mis seotud 14 aasrar vana varguslooga, on nūūd lōpetatud.
29. märts 2016, 09:41
Andke andeks, pimedas kirjutasin selle kommentaari, palju valesid tāhti trehvas sisse.
29. märts 2016, 07:34
SELLINE ARST OM JUBA OHTLIK ::"""JUBA KÕIGILE ABI OTSIMA LÄINUD
HAIGETELE :::: (((KINNI VÕTTA JA UURIDA TEMA TÖÖD:::
VOT SIIS:: MILLISES VALELIKUS RIIGIS ELAME:????29. märts 2016, 07:32
ÜHESÕNAGA ----KA ARSTID OM SULID JA HÄVITAVAD RAVIKAARDID ÄRA::
ET POLEKS KOHTUS TÕENDEID ESITADA ! ! !--""MIDA ÜKS SUSSERDAJA ARST --HAIGEGA TEGI::