Foto: Aivar Kullamaa
Uudised
29. märts 2016, 13:39

Juss Haasma: “Keeldun olemast lödi!”

Näosaatega kogu Eesti südamed vallutanud Juss Haasma (30) jaoks on trenn elustiil ja hea enesetunde alus. Juss ei ole küll tervislike eluviiside musternäidis, aga jõuab lõpuks alati ringiga spordisaali toonusejahile tagasi.

Lisaks teatrile lööb vabakutseline näitleja Juss Haasma kaasa seriaalis “Kättemaksukontor” ja teleshow’s “Suur komöödiaõhtu”. Aprilli algul jõuab kinodesse uus mängufilm “Päevad, mis ajasid segadusse”, kus Juss on samuti osaline.

Tervis Plussiga trenni tulles on Juss tõsine ja keskendunud, ta räägib spordist pühendumuse ja aupaklikkusega. “Kui töögraafik on tihe, katsun trenni jõuda vähemalt paar korda nädalas. Kui vaba aega rohkem, siis kindlasti tihedamini.”

Trenn ja füüsise hoidmine on Jussile väga tähtsad, need parandavad ka meeleseisundit. “Ma tunnen, et mul on pea selgem. Ma kuidagi puhastun, filtreerun tööpingetest ja mul on pärast trenni parem olla. Võtan tööd ja teisi tegemisi uue energiaga.” Kui Juss ei ole piisavalt trenni teha saanud, läheb ta teistes tegemistes laisemaks.

Vajadus spordi-actioni järele on Jussil geenides, aktiivne tegevus on nende peres oluline. Juss on lapsepõlvest saadik sportlik olnud ja mitmes trennis käinud. Keskkoolis esindas ta kooli paljudel spordialadel. “Kaasa arvatud odaviskes – mis siis, et oda hoidsin esimest korda käes võistlustel.”

Loe edasi aprilli Tervis Plussist.

Lisaks järgmised teemad:

·         Age Oks avastab end uuesti

·         Mõnusad veetrennid

·         Kuidas saada sportlikuks inimeseks?

·         Treeni tagumik trimmi!

·         Mida unenäod sulle räägivad?

·         10 viisi, kuidas hoida südant

·         Haigus lemmikloomalt

·         Jumeka ilmega salakaval haigus

·         Kui magu vaevab

·         Hirm valge kitli ees

·         Lahenda juuksemured igaveseks!